Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 6
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 6 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 14
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 14 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Sanace a rekultivace skládky v k.ú. Dolní Měcholupy
Veřejná zakázka na odtěžbu odpadu, jeho odvoz a rekultivaci skládky.
Zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr bioodpadů od občanů Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je zajištění služby přistavení velkoobjemových kontejnerů pro sběr bioodpadů od občanů Prahy a předání velkoobjemových kontejnerů s bioodpadem ke zpracování kompostováním
Poptávám odvoz fekálií
Hledám fekální vůz pro vyvezení žumpy v místě Unhošť-Nouzov, tedy nejlépe nějakou firmu v okrese Kladno. Děkuji.
Poptávám odvoz bioodpadu
Mám zájem objednat odvoz bioodpadu (jedná se o posečenou trávu z cca 2 000 m2 a drobné větvičky včetně jehličí,ktéré v průběhu vegetačního období spadá z cca 20 jehličnatých stromů.Odhaduji,že zbytky posekané trávy a jehličňanů představuji asi 480m2 za 14 dnů. Jedná se o Prahu 5 Prosím cenové nabídky.
Poptávám likvidaci podlahy vč. odvozu
Poptávám vykopání a odvoz shnilé podlahy ze 2 místností cca 35 m 2 Praha 7 přízemí.
Poptávám odvoz fekálií
Dobrý den, potřebovala bych vyvážet žumpu,ale je k nám špatný přístup.Cesta je nezpevněná max malá AVIE.
Poptávám odvoz suti
Poptávám odvoz suti ze stavby Dolní Počernice na skládku, včetně přistavení kontejneru. Termín začátek března.
Poptáváme odvoz odpadu v Olomouci
odvoz a likvidace komunálního odpadu na adrese Wolkerova ul. 74/6 Olomouc-Nová Ulice - včetně přistavení 1 odpadové nádoby - odvoz požadujeme 1x týdně
Poptávám odvoz fekálií
poptávám vysátí fekálií u chaty v Brozanech nad,Ohří,okr.Litoměřice,cca 8 m3.
Poptáváme rozbor odpadních vod
Sháním autorizovanou laboratoř v Táboře provádějící rozbor odpadních vod.
Poptáváme služby v oblasti odpadů
Hledáme firmu, která zajišťuje služby a výrobky v oblasti ochrany životního prostředí. Tzn. - příprava podkladů, pro pravidelný roční audit od našeho certifikačního orgánu, dle normy ČSN EN ISO 14001 (interní audity, přezkoumání vedení, legislativa..atd.) - odpadový hospodář (školení zaměstnance provádějící evidenci, pomoc při zpracování ...
Poptáváme odvoz a likvidaci odpadu
Poptáváme odvoz a likvidaci odpadu, 25m3 z Prahy 6 - panelákový dům, ze sklepů a společných prostor. Jedná se převážně o nábytek a jeho části, žádná suť. Součástí jsou také 2 lednice a několik pneumatik.