Minerva Park
Předmětem zakázky je vypracování kompletní projektové dokumentace pro projekt (DUR, DSP, DVD, DPS), dále zajištění nezbytných průzkumů a expertíz pro vydání územního rozhodnutí a výkon AD/TDI a BOZP.
Hledáme firmy pro propagaci hradu a zámku
Hledáme návrháře, pro nově budovanou značku a vytváření nového stylu.Od návrhářů očekáváme architektonické či výtvarné návrhy úpravy fasád běžných i historických budov a domů, výtvarné či designérské návrhy vyřezávaných i jinak zdobených dveří, oken, interiérů a exterierů domů, výrobků pro osobní spotřebu apod. Odměny za přijatý návrh jsou ...
Jednoduchá pozemková úprava - upřesnění přídělu - určení hranic pozemků v k.ú. Troskotovice
Zpracování jednoduché pozemkové úpravy - upřesnění přídělu - určení hranic pozemků dle § 13 odst. 3 zákona č. 139/2002 Sb., v platném znění, včetně všech potřebných geodetických prací tak, aby bylo dílo způsobilé k zápisu do katastru nemovitostí.
Vypracování projektové dokumentace na stavební akce - Kontaktní a koordinační centra II
Zpracování projektové dokumentace vč. výkonu autorského dohledu na stavební akce - Kontaktní a koordinační centra II. - Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje a výkon autorského dozoru - FRONT OFFICE a BACK OFFICE.
Projektová dokumentace rekonstrukce areálů Filozofické a Právnické fakulty Masarykovy univerzity
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace rekonstrukce areálů Filozofické a Právnické fakulty Masarykovy univerzity. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Podrobnou definici předmětu veřejné zakázky - jednotlivých částí veřejné zakázky - stanovují Technické podmínky a Obchodní podmínky, které jsou součástí Zadávací ...
Zhotovení projektové dokumentace pro investiční akce v areálu UKB MU – dodatečné služby pro projekt
Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné služby veřejné zakázky Zhotovení projektové dokumentace pro investiční akce v areálu UKB MU (dále jen „původní veřejná zakázka“), jejichž potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídaných okolností, které jsou nezbytné pro provedení předmětu původní veřejné zakázky, spočívající v těchto úkonech a ...
CEITEC MU přístavba A4
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce (dodávka stavby) včetně vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby (realizační projektové dokumentace) a projektové dokumentace skutečného provedení stavby.
Rekonstrukce polikliniky Zahradníkova - dodatek č. 4 na vícepráce
Jedná se o dodatek ke smlouvě o dílo na projekční práce. Během zpracování dokumentace pro stavební povolení byl objekt prohlášen za nemovitou kulturní památku.Vzniká větší pracnost konsrtukčního řešení.
II/379 Tišnov - Lipůvka, I.stavba - změna DÚR,DSP,SP,IČ k ÚR
Jedná se o rozšíření zakázky o zpracování projektové dokumentace DÚR. Jde o práce které nebyly obsaženy v původních zadávacích podmínkách, jejich potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídaných okolností a jsou zcela nezbytné pro dokončení předmětu původní veřejné zakázky.
II/379 Tišnov - Lipůvka, I.stavba - změna DÚR,DSP,SP,IČ k ÚR
Jedná se o rozšíření zakázky o zpracování projektové dokumentace DÚR. Jde o práce které nebyly obsaženy v původních zadávacích podmínkách, jejich potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídaných okolností a jsou zcela nezbytné pro dokončení předmětu původní veřejné zakázky.
Zpracování a projednání projektové dokumentace na zhotovení stavby areálu CSP a VTP
Předmětem veřejné zakázky jsou služby související se získáním projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení pro stavbu "Objektu VTP, Objektu CSP a Objektů společných" spolu s poskytnutím výhradní licence k této projektové dokumentaci, inženýrská činnost a dále výkon autorského dozoru.
Areál dopravní výchovy
Předmětem zakázky je zhotovení návrhu- studie, projektové dokumentace pro územní řízení, stavební řízení a zadávací dokumentace pro výběr zhotovitele stavby včetně stavebně techn. průzkumu a projednání s dotčenými orgány a organizacemi.
Poptávám návrh a realizaci vybavení dětských pokojů
Poptávám návrh a zhotovení vybavení dvou dětských pokojíků větší pro dva chlapce ve věku 11 a 13 let a menší pro slečnu 15 let včetně návrhu osvětlení. Přikládám rozměry pokojíků a jen dodávám že výška stropů je 2,90 m tak je možno umístit postele ve zvýšené formě ale toto není podmínkou
Poptávám vyhotovení stavebního projektu
Hledám projektanta na půdní vestavbu rodinného domu. Brno a okolí.
Poptáváme architektonické služby
Žádám o cenovou nabídku na zpracování výkresu - návrhu rozvržení nové části hřbitova včetně okrasné zeleně a laviček , nová část má rozměr 20 x 30m. Pro posouzení potřebujeme zpracovat 3 návrhy. Bližší informace na telefon 606 467 424