Poptávám dodavatele krabičkové diety
Hledám dodavatele krabičkové diety ve Frýdku-Místku. Prosím o uvedení ceny na den a další informace týkající se kvality.
Zajištění stravy pro zaměstnance Slezské nemocnice v Opavě
Účelem plnění této veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb pro Slezskou nemocnici v Opavě, příspěvkovou organizaci. Předmětem veřejné zakázky je příprava jídel (obědů) pro zaměstnance SNO, následně jejich převoz a výdej vlastními zaměstnanci dodavatele v pronajatých prostorách – jídelně SNO na období 4 let.
Hledáme dodavatele stravy pro miniškolku
Hledáme dodavatele stravy pro mini-školku. Požadujeme kvalitní a zdravou stravu.
Poptávám dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů pro maminku (důchodkyni). Bydlí v Krásném Poli u Ostravy. Zajímala by mě cena a dovoz. Děkuji.
Poptáváme dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů. Děkuji.
Zajištění stravování pro klienty sociálních služeb I.
Stručný popis předmětu: Předmětem zakázky je zajištění stravování pro klienty sociálních služeb. Zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 je zajištění stravování – dodávka obědů a celodenní stravy a jejich dovoz dodavatelem objednateli. Podmínky plnění blíže upravuje příloha č. 1 Návrh smlouvy. Předmětem části 2 je zajištění stravování – ...
Poptávám dovoz obědů pro seniory
Poptávám dovoz obědů pro seniory s diabetickou dietou č. 9. Ostrava - Hrabůvka.
Zajištění závodního stravování pro zaměstnance ostravského pracoviště Zdravotního ústavu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování pro zaměstnance ostravského pracoviště zadavatele a prodej doplňkového sortimentu v prostorách stravovacího zařízení zadavatele (dále jen „jídelna – bufet“). Součástí plnění je doprava na místo plnění, výdej jídel a související pomocné práce.
Poptávám rozvoz obědů
Dobrý den, hledám službu rozvozu obědů pro seniorku s těžkým pohybovým handicapem (nutno donést oběd do bytu) v Ostravě-Porubě. Velmi děkuji, V. Horáčková
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám dovážky obědů pro staršího pána v Třinci, ul.Jablunkovská 705. Pán bydlí sám, momentálně se pohybuje o holích.Děkuji Motyková
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy po dobu dvou let pro 40 až 120 strávníků s dovozem do střediska Frýdek-Místek ŠVZ HZS ČR v pracovní dny kalendářního roku po dobu dvou let od 29. srpna 2016.
Poptáváme  rozvoz obědů pro seniorku
Poptávám firmu (školní jídelnu) v Bruntále, která by zajistila rozvoz obědů (2x - 3x týdně) 90ti leté seniorce. Předem děkuji za vaše odpovědi. S pozdravem J. Vargová
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů pro staršího pána na Jablunkovskou 705,Třinec a cenu.Děkuji Motyková
Zajištění stravování pro klienty sociálních služeb
Předmětem části 1 je zajištění stravovacích služeb - dodávka obědů a celodenní stravy pro klienty sociálních služeb a jejich dovoz dodavatelem objednateli. Předpokládaný objem plnění činí 50 obědů denně a 18 ks celodenní stravy. Předmětem části 2 je zajištění dodávky teplých obědů pro klienty sociálních služeb. Předpokládaný objem služeb činí ...
Poptávám pečené sele
Poptávám hotové pečené selátko asi pro 15 lidí (havířů), takže 45 porcí - zajímá mě cena, dodávka - nebo osobní odběr a jak dlouho dopředu zadat objednávku. Děkuji.
Poptáváme degustaci vína a pohoštění pro skupinu osob
Poptávám posezení ve vinném sklípku pro skupinu asi 45 osob s degustací a pohoštěním v obci Velké Bílovice. Předběžný termín 17.9. nebo 24.9.2016. Děkuji.
Poptávám výrobu dětského dortu
Poptávám výrobu dětského dortu. Děkuji.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám dovoz obědů do bytu, dle jídelníčku - denní menu, dle mých potřeb - výběr týden dopředu, cena max. 70Kč. Jsem invalidní na vozíčku.
Poptávám realizaci venkovní svatby vč. občerstvení
Poptávám realizaci venkovní svatby asi 20 hostů jen svatební menu a pak zákusek a káva.Ukončení svatby v odpoledních hodinách bez hudby a bez ubytovaní.Vice informaci Vám sdělím při setkání.Chtěla bych to někde v okr.Frýdek-Místek,jsem z Kunčic pod Ondřejníkem.Svatbu bych si přála přesně 1.5.2015
Poptávám dodávky obědů pro důchodce
Poptávám pravidelné dodávky hotových obědů pro své rodiče Po-Ne. Rodiče bydlí trvale v Ostravě - Polance nad Odrou. Můžete pomoci?
Poptávám dovoz obědů pro seniorku
Dobrý den, sháním službu rozvoz obědů do bytu pro seniorku v Ostravě Vítkovicích. Nejlépe dietní stravy určené pro diabetiky. Nejlépe od pondělka do neděle.
KS Ostrava - stravování zaměstnanců a provoz bufetu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dovoz, příprava a výdej obědů (cca 190-300 porcí denně) pro závodní stravování zaměstnanců a provoz bufetu pro zaměstnance a návštěvníky soudu v pracovní dny pondělí až pátek, dle zadávacích podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Zajištění stravování pro zaměstnance ostravského pracoviště Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě
Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravování pro zaměstnance ostravského pracoviště zadavatele, prodej doplňkového sortimentu v prostorách stravovacího zařízení zadavatele (dále jen „jídelna – bufet“). Blíže specifikováno v ZD.
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy pro 40 až 100 strávníků po dobu čtyř let.