Dodávka interiéru do prostor domu U Špuláků v Hradci Králové
Předmětem zakázky je dodávka interiérů dopamátkové chráněné budovy - domu U Špuláků v Hradci Králové. Dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených prvků. - Dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických vestavěných prvků (pevně spojených se stavbou). - Dodávka a umístění orientačního systému budovy. - ...
Poptáváme realizaci interiéru kanceláří
Poptáváme kompletní realizaci úprav interiéru kancelářských prostor v centru Hradce Králové včetně vybavení. Vizualizace požadovaného interiéru a základní seznam položek jsou uvedeny v příloze. Předpokládaná cena do 1.300.000,- Kč + DPH. Realizace zakázky je možná již koncem května 2011 nebo dle dohody. V případě zájmu lze na vyžádání zaslat ...
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Poptávám interiérové dveře z masivu
Dobrý den, poptávám vnitřní dveře z masivu včetně zárubní, montáže a dopravy do srubového domu v Čermné v Krkonoších. -dveře vnitřní 1kř. plné, kazetové, 70x197 cm- 2 KS -dveře vnitřní 1kř. 2/3 sklo 80x197 cm - 2KS
Poptávám výrobu vestavěné skříně
Poptávám výrobu vestavěné skříně do ložnice se zasouvacími dvířky. Rozměr 2,40 X 3,30m.Nejlépe okres Náchod
Poptávám rekonstrukci zahradní kůlny
Poptávám rekonstrukci dřevěné zahradní kůlny.
Poptáváme renovaci eurooken
Dobrý den. Hledám dodavatelskou firmu, která by nám mohla pomoci opravit 10 let stará dřevěná eurookna. Barva z oken se nám loupe. Měli bychom zájem o poplastování nebo pokovení oken.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám se po dodavateli, který renovuje dveře a zárubně fólií za výhodnou cenu.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci vnitřních dveří včetně zárubní. Prosím cenové nabídky.(cena za renovaci 1 ks dveří včetně zárubně) a zda se jedná o fólii.
Poptávám výrobu kuchyňských dvířek
Poptávám výrobce kuchyňských dvířek.
Sháním modlitební klekátko
Poptávám modlitební klekátko.
Poptávám dřevěná okna
Poptávám výrobu a montáž dřevěných eurooken v RD typ OKÁL (7 x okno 110 na 140 + 4x balkonové dveře).
Poptávám zpracování kalkulace kuchyně
Prosím o cenovou nabídku kuchyně (viz. přiložený obrázek) Termín dodání: co nejdříve Za nabídky i ukázky podobných prací předem děkuji.
Sháním dřevěné tyčky ke květinám
Mám zájem o tyčky na navazování umělých květin a šišek délka 30 cm ze dřeva
Poptáváme odběratele řeziva, prken
Poptáváme odběratele : na cca 50 m3 smrkových prken omítaných síla 24 mm délky 2, 3, 4, m vhodných na výrobu palet nebo jiných přepravních obalů cena k jednání 2500 Kč/m3. Dále poptáváme odběratele na suchá nebo mokrá Buková truhlářská 30 mm tlustá prkna - cena dohodou. Dále na cca 50 m3 smrkového řeziva 32x120 mm a 40x60 mm horší kvality ...
Poptávám zakázkovou výrobu dveří
Poptávám zhotovení vstupních dveří do bytu z masivu - atypický rozměr.
Poptáváme dřevěné střešní materiály
Poptávám výrobu sm vazby: krov 100x160x7200 30ks, pozednice 140x160x7200 4ks, 120x160x7200 4ks, kleštiny 80x160 30ks, střešní latě 60x40x4000 160 ks + namoření.
Poptávám výrobu pergoly
Poptávám truhlářské firmy na výrobu dřevěné pergoly s termínem zhotovení do konce roku u rodinného domku ve Vysoké nad Labem, velikost 4x6 metrů.
Sháním dodávku a montáž dřevěné pergoly
Poptávám firmy pro dodávku a montáž dřevěné pergoly k rodinnému domku o rozměrech cca 7 x 4 m v okr. Hradec Králové a okolí.