Poptávám renovaci oken
Hledám firmu, která zajistí renovaci dřevěných oken (nechci výměnu!). Přebrousí a znovu natře z vnější strany, přetěsní a provede celkové seřízení oken. Jedná se o cca 20 oken v Brně.
Hledáme výrobce dřevěných žebříků
Hledám výrobce dřevěných žebříků, tzv. dvojáků různých výšek. Podmínka je kovové kování na pantu u toho rozevření, na každé straně jištění dvěma dráty s maticemi - nebo tyčovinnou. Další podmínkou je kování dole na stojnách. Poptávka na 100 a více kusů
NĚMECKO; Lavice na pivní zahrádky 25.000 ks
Hledáme výrobce lavic a stolů na pivní zahrádky. Potřebujeme velké množství tohoto vybavení zhruba 25000 souprav.
Poptáváme obložení dřevěných schodů
Mám zájem o obložení dřevěných schodů,které jsou v dobrém stavu. Jedná se o 15 schodů. Schodiště je obložené světlým dubem po stranách,takže o stejný materiál by se mělo jednat u obkladu.
Poptávám výrobu latí pro lavičky
Výrobu latí na lavičky ze smrkového dřeva kompletně opracované o rozměrech š x v x d v mm 90 x 40 x 1950, 190 x 40 x 1950 ap. v tisících ks / 1 rok. Dřevo v sucích opravené, zakytované, připravené k nátěru, s průměrnou vlhkostí pro venkovní užití a nátěr luxolem nebo jinou venkovní barvou. Bližší informace v případě zájmu o tuto zakázku.
Sháním houpací křeslo
Sháním klasické houpací křeslo - ušák, čalouněné.
Poptávám schodiště
Poptávám jednoduché rovné schodiště do rodinného domu místo: Olomouc
NĚMECKO; Stoly a lavice do hospody
Poptávám rustikální dřevěné lavice a stoly pro svou hospodu.
FRANCIE; Čalouněný nábytek
Poptávám konstrukce čalouněného nábytku.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Dveře, nábytek z jehličnanů
Hledáme výrobce dřevěných dveří, výrobce hotelového nábytku, závody zpracovávající jehličnaté dřevo. Ne obchodní společnosti.
NĚMECKO; Bukové schody a desky
Jsme firma zabývající kovovými konstrukcemi schodišť. Hledáme vhodného dodavatele bukových schodů a dřevěných desek natřených klihem.
NĚMECKO; Rakve
Hledáme české výrobce rakví.
Poptávám louhování nábytku
Poptávám louhování starého kredence v okolí Plzně.
Poptávám výrobu předsíňové stěny
Poptávám kalkulaci předsíňové stěny. Výška 250 cm, šírka 200 cm, hloubka 60 cm. Materiál lamino, místo dodání: Křižanovice u Bučovic.
Sháním modlitební klekátko
Poptávám modlitební klekátko.
Poptávám stojany na klobouky
Hledám prodejce resp. výrobce stojanů na klobouky
Poptávám renovaci schodiště ze dřeva
Poptávám renovaci dřevěného schodiště.
Poptávám dřevěná okna
Poptávám výrobu a montáž dřevěných eurooken v RD typ OKÁL (7 x okno 110 na 140 + 4x balkonové dveře).
Poptávám vestavěné skříně
Poptávám zhotovení 2 kusů vestavěných skříní. 1. skříň: d198 x v248x hloubka83cm. Dveře - šoupačky, kombinace se zrcadlem, imitace dřevo (dohodne se na místě). Vnitřní uspořádání upřesníme na místě. 2. skříň: rohová - d195 x hloubka 50 cm + d165 x hloubka 45 cm. Výška cca 248 cm (upřesní se na místě). Dveře - šoupačky, předek - mléčné sklo v ...
Poptávám renovaci interiérových dveří
Poptávkám firmy na renovaci interiérových dveří.
Poptáváme koupi nábytku z masivu
Mám zájem o koupi šatní skříne š.270, v .200-220, h.55-60 cm a dvě komody z masívu, sedací souprava v kombinaci dřeva (dvě křesla + trojsedák atd.), NE holandský nábytek.
Poptáváme spolupráci v truhlářské výrobě
Poptáváme možnost spolupráce v oboru truhlářské výroby dle požadavku zákazníka okna, dveře, nábytek, stavební výroba a rekonstrukce památek . Pracujeme v regionech Praha - K.Vary - Plzeň . Další - informace o našich možnostech výroby na webových stránkách. www.vseprobydleni.cz/zajda
Poptáváme dřevěné hračky - zvířátka
Sháníme maličká dřevěná zvířátka, maximálně 6cm vysoká, která mají očko k zavěšení. Stačily by i hlavičky do velikosti cca 3cm. Nemusí být barevná, stačí přírodní. Zvířátka jsou - fenek, medvěd, orel, tučňák a lev.
Poptávám regál na vinné láhve
Poptávám regál na vinné láhve - tzv. vinotéka
Poptáváme výrobu dřevěných dekorací
Poptáváme výrobu dřevěných výrobků určených k dekoraci (krabičky na čaj a drobnosti v několika velikostech, stojánky na ubrousky, podnosy, atd.). Materiál: překližka, MDF, dřevo.