Poptávám měření půdního radonu
Poptávám firmu, která mi změří na stavební parcele ve Svratouchu radon, popřípadě provede odizolování proti radonu. Děkuji
Poptávám opravu izolace střechy
Poptávám opravu izolace rovné střechy.
Poptávám realizaci plynových rozvodů
rozvody plynu po domě (rozvod do 3místností na wafky a plynový sporák) a připojení plynu k hlavnímu rozvodu (připravený "antoníček" bez plynoměru-pouze nachystany vývod od hlavího řádu)
Poptávám plynařské práce
Hledám firmu nebo plynaře, který mi udělá rozvody plynu po domě (pro topení Waf - dvě místnosti a plynový sporák), včetně připojení spotřebičů a připojení plynu k plynoměru - zatím ho nemám, je pouze vybudovaná přípojka s "antoníčem" u domu a revizi této práce , buď zajistí, nebo udělá sám.
Poptávám laminátovou podlahu
Koupím laminátovou plovoucí podlahu dobré kvality o rozměrech asi 50 m2.
Poptávám komínový systém
Prosím o nabídky na komínové systémy (světlost průduchu min. 200mm) (s monžáží i bez ní) pro rodinný dům. Výška komínu cca 9m. Vytápění tuhými palivy (dřevem). Také prosím o nabídky na kompletní rekonstrukci střešního pláště včetně zateplení, vnější obvod budovy - 9m x 23m, sklon střechy - 12,5 stupně, krovy po vlašsku, trubkové ocelové ...
Poptávám zhotovení anhydritové podlahy
Poptávám zhotovení anhydritové podlahy cca 80m čtverečních (na podlahové topení) v rodinném domku v Novém Městě na Moravě.
Poptávám stavební rekonstrukce
Poptávám opravu korytin, venkovního štítu včetně postavení lešení, jednoho kanálu na dešťovou vodu, části vnitřních omítek. Místo výkonu Bystřice nad Pernštejnem. Jen okres Žďár nad Sázavou
Poptávám výměnu vchodových dveří
Poptávám výměnu vchodových dveří vč. zárubní v Brně na Pekařské ulici.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Poptáváme opravení fasády včetně obouchání a postavení lešení, opravení celé kanalizace, opravení vnitřních omítek kvůli vlhkosti a opravení střešní krytiny- pokrývačské práce.
Poptávám omítkářské práce
Poptávám natažení fasády silikonovou zatíranou omítkou mamut 1 mm zrnitost. Plocha k nanesení omítky je 80 m.
Poptávám fasádnické práce
Sháním stavební firmu na omítání fasády na zemědělské usedlosti, termín duben-květen 2008.
Poptávám rekonstrukci bytového jádra
Poptávám rekonstrukci bytového jádra v bytovém domě ve Velkém Meziříčí. Voda, elektrika, obklady, dlažba. Z materiálu Ytong.
Poptáváme odstranění betonových tašek
Poptávám demoliční firmu na odstranění střechy. Kraj Vysočina.
Poptávám dřevěné sbíjené vazníky
Poptávám výrobu dřevěných sbíjených vazníků k zastřešení budovy 15 x 10 m vysoké s podkrovím. Olomoucký a Moravskoslezský kraj. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám zhotovení základové desky k RD
Poptávám stavební firmu na shotovení základové desky pod RD v obci Radostín u Vojnova Městce, okr. Žďár nad Sázavou s termínem zahájení prací 6/2007. Zašlu výkresy základů k vypracování cenové nabídky. Děkuji.
Poptáváme vytyčování podzemního el. vedení
Poptávám vytyčování a vyhledávání kabelů již zabudovaných v zemi. Jižní Morava.
Poptávám zemní práce strojem UNC
Poptáváme zemní práce strojem UNC, někdy příští týden. Práce v Drnholci( Břeclav)
Poptávám vrtanou studnu průměr 1000 mm
Poptávám vrtané studny průměr 1000 mm, oblast Vysočina.
Hledáme výrobce ze smrkového masivu
Hledáme kvalitního, profesionálního výrobce smrkového masivu na výpomoc pří výrobě, jedná se o výrobu skříňí i postelí z našeho programu. Měsíční odběry cca 300 - 600 tis. Požadujeme CNC stroj ( popřípadě min kolíkovačku) Egalizační brusku, lakovna -vodní lak. Zkušenosti při seriové výrobě nábytku a s výrobou spárovky.
Poptáváme výkopové práce
Prosíme o nabídku výkopových prací v tomto rozsahu: (a) Výkop v délce do 30 m (17x) a 300m (1x), hloubka 80cm, položení kabelu a zasypání. (b) Výkop bude na jednom konci zakončen montážní jamou 2,5 x 2,5 x 2,5 m. (c) Práce budou probíhat u kontrolních stanic podél ropovodu na 9 lokalitách v Německu a na 8 lokalitách v ČR v trase Vohburg – ...