KPÚ v k.ú. Mirotice pro výstavbu protipovodňových opatření na ochranu zdrojů pitné vody
Zpracování návrhu KPÚ v k.ú. Mirotice, včetně geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí dle vyhlášky 26/2007 Sb., ve znění pozdějších předpisů, vypracování projektové dokumentace ke stavebnímu povolení protipovodňového opatření a vyhotovení DKM včetně dokumentace potřebné pro zavedení výsledků do katastru ...
Poptávám realizaci dvou střech
Pokládka dvou střech v píseckém okrese (JČ). Celková plocha cca 600m2; sklon 45°; betonová taška Bramac Max. Event. v.č. zbudování krovu. Nabídněte prosím cenu za pokládku tašek, vystavění krovu a nákup materiálu na krov.
Zajištění správy, provozu, údržby, oprav a obnovy veřejného a slavnostního osvětlení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění správy, provozu, údržby, oprav a obnovy veřejného osvětlení (VO) a slavnostního osvětlení (SO) na správním území města Milevsko včetně jeho místních částí. Podrobné vymezení činností prováděných v rámci plnění předmětu zakázky je obsaženo v přílohách Zadávací dokumentace.
Poptávám nabídky na realizaci podlahy v autodílně
Poptávám konzultaci, nabídky a realizaci podlahy do autodílny (cca 100 m2)
Poptáváme realizaci studny
Kdo levně vyvrtá 2-3 studny, včetně veškerého zařízení, čerpadla, skruží a krytu se zámkem.12km od Písku.Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám sádrokartonářské práce
Sádrokartonová přepážka autosalonu cca 14m dlouhá, výše 2,5m, kotvena do podlahy, uprostřed do sloupu. Požadavek na průchod, buď šoupací dveře cca 100cm, nebo vstup otvorem. prosím o cenovou nabídku, zároveň s termínem realizace a časovou náročností. Lokalita - JČ-PÍSEK
Poptávám opravu zděného plotu a vrat
Poptávám opravu zděného plotu a vrat rodinného domku (viz.přiložené foto) v obci Čimelice 100, okr.Písek. K poškození došlo nárazem nákladního automobilu. Předem pro pojišťovnu požaduju rozpis prací s finančním vyčíslením.
Poptávám výrobu jídelního stolu
Poptávám výrobu stolu do jídelny: Masivní dubový stůl rozměru 200 x 100 cm. Mírně zaoblené hrany, jinak rovný, bez ozdob. Poctivá řemeslná práce.
Poptávám provedení střešní krytiny
Poptávám provedení střešní krytiny.
Poptávám dodávky zboží pro e-shop
Poptávám topné systémy do skleníků, osvětlení do skleníků, hydraulické otvírače do skleníků, skleníky, pařníky , foliáky, folie, balkonové skleníky, skleníkové police a stoly, nábytek do zimních zahrad, ventilační systémy do skleníků a zimních zahrad, interiérové doplňky do zimních zahrad. Zboží určeno pro specializovaný e-shop.
Sháníme elektrikáře pro montážní práce
Hledáme elektrikáře pro montáže vratových systémů.
Poptávám zateplení půdních prostor
Po předem zpracované cenové kalkulaci, požadují zateplení půdních prostorů (podkroví) v chatové oblasti Nýdek.
Poptávám vyčištění studny
Poptávám vyčištění kopané studny včetně výměny sacího koše se zpětnou klapkou v obci Žďárské Chalupy - Protivínsko - okres Písek
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie. NUTNO vyrobit z dřevěných Europrofilů zasklených izolačním dvojsklem (Un=1,4W/m2K). Barva rámů bílá. Krajní křídla otevíravá a sklápěcí, uprostřed dvoukřídlé balkonové dveře. Rozměry řešit na místě. Zábradlí zůstane ponecháno.