Poptáváme položení zámkové dlažby
Poptáváme položení zámkové dlažby okolo novostavby RD. Poptáváme včetně materiálu, podkladu a kompletní realizace. Plocha cca 300m2, místo realizace: Ostrava, termín: jaro/léto 2012. Více informací na vyžádání.
Regenerace náměstí nad Terasou 1.etapa
Předmětem veřejné zakázky je komplexní revitalizace veřejného prostranství náměstí Nad Terasou. V rámci stavby budou provedeny nové zpevněné plochy v prostoru náměstí včetně přilehlých chodníků. V centrální části bude umístěn nový vodní prvek – kaskádovitá kašna. Spojením tohoto díla s odpočinkovou částí vznikne klidové centrum. Dále projekt řeší ...
Revitalizace parků na sídlišti Slezská
Revitalizace dvou ploch veřejné zeleně. I.V tzv. parčíku na Slezské budou vybudovány nové dlážděné komunikace, veřejné osvětlení a osazen nový mobiliář. II.V Sadech Svobody bude provedena rozsáhlá rekonstrukce chodníků(dlažba), VO, dětských hřišť, mobiliáře. Stávající altán bude zbourán, bude nově postaveno multifunkční zastřešené jeviště ...
Rekonstrukce chodníků na ul. Masarykova, 2. etapa
Rekonstrukce stávajícího chodníku podél ulice Masarykovy v Orlové-Lutyni - spočívá ve výměně povrchu z dnešního litého asfaltu na zámkovou dlažbu. Dlažba bude provedena tak, aby nevznikaly výškové nerovnosti. rekonstrukce současně řeší úpravu veřejného osvětlení autobusových zastávek a přechodů. Kácené stromy budou hrazeny ve stejném počtu.
VŠB – TUO Modernizace interiérového vybavení C1-C2
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku a ostatního vybavení poslucháren C1 a C2 pro VŠB – TU Ostrava a provedení drobných stavebních prací spočívajících především v položení podlahových krytin a obkladů. Nové podlahové krytiny se položí na stávající.
Regenerace panelového sídliště Větrná - Hornoměstská
Jedná se o rekonstrukci sídliště Větrná - Hornoměstská v Rýmařově, sestávájící z rekonstrukce a výstavby nových chodníků, silničních komunikací s parkovacími plochami. Regenerace sídelní zeleně (trávníkové plochy, keře a stromy), doplnění mobiliáře a veřejného osvětlení.
OU - rekonstrukce Chittussiho 10/II. Etapa - dodatečné stavební práce č. 3
Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné stavební práce (vícepráce) a méněpráce uvedené ve Změnovém listu č. 2, 3 a 4.
Vybavení interiéru ZŠ v Jablunkově
Předmětem zakázky je dodávka nábytku a ostatního vybavení. Dále provedení drobných stavebních prácí spočívající především v položení podlahových krytin a obkladů. Budou také dodány drobné elektrotechnické přístroje a nářadí pro odborné učebny.
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Hledáme firmu nebo soukromníka na pokládku zámkové dlažby. rozsah cca 230 m2. včetně vyrovnání štěrkem do 5cm tloušťky. Pokládka v Hradci nad Moravicí v bývalém hotelu Belaria. Materiál dodáme. Nástup možný ihned.
Poptávám výstavbu vjezdu do garáží
Prosím o cenovou nab.na práci. Napojení na mistní kom. na ul. Na Skotnici Ostrava-Koblov. Vjezd do dvougaráži cca 8x2m, v delce 8m odřez a napojení na komunikací. Příjezd k RD cca6x1,5m, v delce 8m odřez a napojení ke komunikací. Konečná úpráva. Bližší informáce po dohodnuté schůzce. Termýn reálizace: dle počási/Nejb.termýn/. Děkují.
Poptáváme dlaždiče, práce s kamenem
Poptáváme dlaždiče (práce s kamenem) v Opavě a okolí. Spěchá.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám položení zámkové dlažby 190m2 ve Lhotce u FM. Kvalitně.
Poptáváme obložení dřevěných schodů
Mám zájem o obložení dřevěných schodů,které jsou v dobrém stavu. Jedná se o 15 schodů. Schodiště je obložené světlým dubem po stranách,takže o stejný materiál by se mělo jednat u obkladu.
Poptáváme pokládku zámkové dlažby
Poptáváme položení zámkové dlažby pro parkoviště pro osobní auta ve dvoře domu, velikost cca 220m2. Pro firmu, která je plátce dph. Místo stavby : Ostrava Mariánské Hory, 709 00.
Poptáváme rekonstrukci RD
Stavební práce - rekonstrukce RD - Starý Jičín. Zastřešení verandy, posunutí okenních otvorů, stavba základu pro zimní zahradu, předláždění chodníků a příjezdové cesty, opěrná zídka, v interiéru rekonstrukce elektroinstalace, omítkářské práce, dlažby. Zateplení domu, fasáda. Pokud možno vše v průběhu roku 2008.
Poptávám pokládku zámkové dlažby, 70m2
Zdravím, bydlím v Petřvaldě a chci položit zámkovu dlažbu asi 70m čtverečních, jedná se o vjezd do garáže z ulice, prosím o informaci, kolik za m čtvereční Kč. Děkuji
Poptávám dostavbu rodinného domu
Hledám firmu na dostavbu rodinného domu ve Frycovicích (Frýdek-Místek). Jedná se především o tyto práce: - drobné bourací práce + kompletace elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace - izolace a betonování podlah - provedení podhledu SDK - realizace topení (představu mám podlahové v obývaku, kuchyni a koupelně. Zbytek radiátory. Voda by ...
Poptáváme obložení koupelny a WC
Hledáme obkladače pro obložení WC a koupelny nejlépe z Opavy. Nutno ještě do Vánoc.
Poptáváme rekonstrukci bytového jádra
Poptávám provedení rekonstrukce bytového jádra v panelovém domě včetně projektu - statického propočtu a projektu elektroinstalace. Současně provedení keramické dlažby a obložení v kuchyni a předsíni.
Poptávám terasové schody
Poptávám terasové schody, Ostrava a okolí.
Poptáváme rekonstrukci bytu v Opavě
Poptávám rekonstrukci bytu v Opavě: nové omítky 10m2 koupelna- výměna vany, umyvadla, dlažba, obklady kuchyň - montáž kuchyňské linky, dlažba, obklady vymalování dvou bytů 570m2 a 260m2 Termín - květen.
Poptáváme kalkulaci  na zateplení domů
Zajímala by mě vaše cenová nabídka za zateplení domů cca 250m2 do 8cm vaty, včetně stěrky a omítky. Pak omítky pokojů cca 270m2 a ještě obklady a dlažby. Zajíma mě pouze cena za práci. Materiál již mám. Děkují Soukupová