Hledáme partu betonářů
Hledáme partu betonářů.
Poptávám realizaci betonového stropu
Poptávám betonový strop na rodinný dům o rozloze zhruba 130 m2.PD zašlu,podrobnosti doplní projektant.Termín realizace konec září-začátek října.
Poptáváme leštěný drátkobeton
poptáváme u Vás leštěný drátkobeton (korundový zásyp) vrstva 10 - 11cm. Jedná se o dvě místnosti, první je 96m2 a druhá 72m2. Potřebuji položit beton ve dvou etapách, jelikož nejsme schopni přerušit výrobu. Adresa: Ostřetín 217, Holice 53401.
Trakovice IBV Dolinky I. etapa
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác podľa projektovej dokumentácie, ktoré predstavujú vybudovanie technickej infraštruktúry pre obytnú zónu IBV Dolinky. Stavba pozostáva zo stavebných objektov. SO 01 Komunikácie a spevnené plochy SO 02 STL plynovod SO 03 Kanalizácia splašková SO 04 Kanalizácia dažďová SO 05 Vodovod Predpokladaná ...
Poptáváme realizaci litých podlah
Nabídněte zhotovení LITÉ podlahy na klíč o ploše 2500m2. Děkuji Martin Haska
Poptávám betonovou podlahu
Betonová podlaha, C25/30, 300 m2, tloušťka 9cm Poptáváme betonovou podlahu pro prostor v přízemí o ploše cca 300 m2, celková vrstva bude průměrně 90-100 mm, beton C25/30 (dříve značeno B30) a s výztuží kari sit 8/150 x 8/150 (průměr prutů / vzdálenost prutů). Poptáváme veškerý materiál a práci. Položení betonu vyžadováno během víkendu ...
Poptávám stavbu plotové zdi
Popis poptávky: stavba plotové zdi, výška 2m, délka 18m, vč. základu ze ztraceného bednění. Zeď bude provedena z dutých betonových tvarovekm a osazena HUP a HDS, dále stavební příprava pro dvoje vrata. Součástí dodávky je betonová deska 6x2m.
VD Křímov - rekonstrukce a doplnění injekční clony
Předmětem zakázky je zvýšení bezpečnosti vodního díla a prevence před vznikem zvláštní povodně. Zvýšení stability a bezpečnosti vodního díla bude provedeno snížením vztlaku pod hrází rekonstrukcí a doplněním clony. Součástí bude dokumentace skutečného provedení stavby vč. geodetického zaměření. Podrobněji viz. zadávací dokumentace.
Rekonstrukce skluzu VD Chřibská
Předmětem zakázky je rekonstrukce skluzu, která spočívá v sanaci plošně narušených betonových konstrukcí skluzu i lokálních poruch. Technické řešení zahrnuje rozdílné způsoby ochrany povrchů v dílčích úsecích skluzu, součástí je také obnovení injekční clony a dále injektáže lokálních trhlin. Součástí bude dokumentace skutečného provedení stavby ...
ZKT Druzcovský potok
Zkapacitnění Druzcovského potoka v obci. Vybudování opěrných zídek z lomového kamene na cementovou maltu;kamenných prahů z lomového kamene a kamenných stupňů pod prahy. Opevnění dna a svahů z kamenné rovnaniny. Přeložka vodovodu.
Integrovaný plán rozvoje města Vsetín – revitalizace veřejných ploch 2010
Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební práce ve městě Vsetín.
Poptáváme realizaci betonových podlah
Betonové podlahy ZŠ a MŠ Ostopovice Vážení, obracíme se tak na Vás s žádostí o zpracování cenové nabídky na dodávku a montáž bet.podlahy (cca 500m2) včetně příslušenství dle přil.specifikace. Nabídky očekáváme do 08:00h 29.06.2010. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování ...
Poptávám prefabrikovanou betonovou žumpu
Poptávám prefabrikovaná betonová žumpa cca 15 m3.
ZTV pro novou výstavbu v lokalitě CHLEBIČOV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s výstavbou inženýrských sítí a pozemní komunikace, a to v souladu se zadávací dokumentací.
Poptávám výstavbu betonové opěrné zdi
Poptávám výstavbu betonové opěrné zdi. Délka cca 20 metrů, výška 3,5 metrů. Lokalita Zdiby, cca 5km na severu Prahy.
„Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice“
kompletní dodavatelské zajištění stavby dle schválené projektové dokumentace týkající se Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice.
Poptávám stavbu zdi z KB bloků
Potřebuji postavit z KB bloků: 1.zeď 16,5metrů,výška180cm 2.zeď 4metry, výška 1metr. Oboje se základem výkop+betonáž+cca40m zámkové dlažby+cca 20 metrů přeložit zámkovou dlažbu. Jsem investor platba hotové popřípadné po etapách
Poptáváme pokládku betonové podlahy
Poptáváme položení betonové podlahy v ploše 2400m2 .Doba pokládky červen 2010.
Poptáváme pokládku asfaltu a betonu
Poptávám položení asfaltového povrchu 800m2 a zhotovení betonového povrchu. Pardubický kraj.
Poptávám zhotovení betonových schodů
Poptávám zhotovení betonových schodů Jedná se o RD v obci Postřižín ( 10min. z Prahy 8 ) Potřebuji zhotovit betonové schody z kanceláře, která je ve sklepních prostorech do přízemí. Jde o 14 schodů o šířce cca. 90cm. Termín klidné okamžitě.
V. BRITÁNIE; Vybudování nemocnice v Africe
Hledám renomovanou společnost, která je schopna vybudovat moderní nemocnici, k provádění projektů v Africe.
Poptávám beton včetně dopravy
Prosím o cenovou nabídku 9 kubíků betonu do základu s dopravou cca 15 km od místa dodavatele.
Poptáváme asfaltovou obalovou směs
Poptáváme možnost použití a cenu asfaltové obalové směsi na rozapadající se betonovou cestu na soukromém pozemku - dvůr bývalé zemědělské usedlosti. Jedná se o cca 50 m cesty o šíři 3 m. Děkuji za nabídku.
Poptáváme stavební práce
Stavební práce, výroba a montáž OK - Sanace vstupního ocelového schodiště a betonové podesty severního průčelí panelového domu. Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídky v přiloženém souboru. V případě zájmu a pro zaslání technické dokumentace zadání se obracejte výhradně el. poštou. Termín podání nabídek: 7.9.2009
Poptávám realiaci betonové podlahy
Poptávám zhotovení betonové podlahy, drátkobeton + vsyp, 80 m2 Místo: Ostrovačice Termín: Červenec