V 000208 - Poskytnutí úvěru pro DSO Domašovsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru s postupným čerpáním na projekt „Výstavba ČOV a kanalizace v obcích sdružených v DSO Domašovsko“
Poptávám investora
Najdu investora na akvizice? .....připojené FVE, výkupní ceny 2009,2010, celkem cca 25MW, většinou účelová sro,nebo a.s.vetšinou Morava a Čechy. Všechny projekty mám pod smlouvou a jednám přímo s jednotlivými majiteli.
Úvěr pro financování rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru do výše 20.000.000,- Kč, kompletní úvěrové služby spojené s financováním projektu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice ve výši úvěru do 20.000.000,- Kč a jeho plnění. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace, která je přístupná neomezeně na www.ostopovice.cz, záložka veřejné zakázky.
Hledáme investora v oboru nemovitostí
Poptáváme investora do nemovitostí z dražeb. Možnost vstoupit do zavedené americké společnosti i jako join venture. Zisk 80-100%, návratnost investice do 3 let. Lokalita celé USA. Právní a notářský servis zajištěn.
Poskytnutí investičního úvěru - Rozšíření kapacity MŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru na financování akce s názvem „Poskytnutí investičního úvěru-Rozšíření kapacity MŠ“. Předmětem VZ je uzavření smlouvy o úvěru na úvěr s pohyblivou úrokovou sazbou po dobu splácení úvěru. Výše úvěru 20mil. Kč, splatnost 20 let.
Zajištění financování investičního záměru zadavatele
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí finančního úvěru ve výši 66.024.083,- Kč na financování investičního záměru zadavatele. Investiční záměr spočívá v obchodní strategii zadavatele a jeho přesný obsah a účel bude obsahem zadávací dokumentace.
Hledáme investora pro odkup nemovitostí v USA
Popis poptávky : Poptáváme investora na odkup nemovitostí v dražbách a následný odprodej. Odprodeje probíhají do 3 měsíců. Lokalita USA. Zisk 80-100%, termín 12/2010, vstup investora od 300.000 USD.
Hledám investora
Hledám investora který by finančně podpořil projekt repasování nákladních automobilů a následný vývoz do "třetího" světa. Kontrakt mám, potřebuji finanční prostředky-cca 500.000,-Kč.
Hledám investora v oboru dřevovýroby
Hledám investora pro zafinancování projektu dřevovýroby
Poptáváme pojištění bytového domu v Brně
Poptávám cenovou nabídku na pojištění bytového domu v Brně. Jedná se o dům s 12 bytovými jednotkami (1+1 a 2+1,půdní vestavba), 2 garážemi a společnými prostorami.
Úvěr pro financování rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru do výše 20.000.000,- Kč, kompletní úvěrové služby spojené s financováním rekonstrukce Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice ve výši úvěru do 20.000.000,- Kč a jeho plnění. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace.
Poskytnutí úvěru pro DSO Domašovsko
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru s postupným čerpáním na projekt „Výstavba ČOV a kanalizace v obcích sdružených v DSO Domašovsko“
Poptávám financování výstavby FVE
Poptávám financování výstavby FVE 0,3Mw. Veškeré smlouvy a povolení k dispozici, zahájena realizace (oplocení, v příštím týdnu konstrukce). Stavba se nachází 20km od Hodonína. Uzavřena smlouva o dílo na realizaci za 20,5 mil. kč bez dph. Zaplacena záloha 4,5mil. kč. Jen seriózní nabídky
Poskytnutí úvěru
Výběr banky pro poskytnutí úvěru 30 mil. Kč na vybudování Integrovaného komplexu pro veřejné služby.
Poptávám úvěr
Poptávám úvěr 350000 Kč na koupi rodinného domu nemohu doložit příjem mohu ručit koupenou nemovitostí- její současná cena je 750000,-
Hledám znalce klavírů
Hledám znalce klavírů - koncertní křídlo zn.C.Bechstein.
Poptávám úvěrové služby
Úvěr na pořízení nemovitosti-bytu 400tis. bez ručení nemovitostí.
Hledám odhadce nemovitostí
Odhadce nemovitosti ve Ždánicích, Kyjově kraj Jihomoravský.
Poptávám služby soudního znalce
Dobrý den, potřebuji kontakt na soudního znalce, nejlépe z Brna na konstrukce střešních plášťů šikmých střech s keramickou krytinou.
Hledám společníka k realizaci FVE
Hledám společníka pro vybudování fotovoltaické elektrárny o výkonu 24.07 kWp systém grid-on. Pozemek a vhodnou budovu mám. Podnikání bez rizika, roční finanční efekt v prvním roce je 338.988,-Kč.
Poptávka na účetní a daňové služby
Poptáváme cenovou nabídku na zpracování daňového přiznání za loňský rok pro bytové družstvo, které vzniklo za účelem privatizace bytového domu v Brně. Družstvo vzniklo v r. 2009, minimální účetní pohyb. Očekáváme cenovou nabídku, v případě solidního jednání možnost zpracování účetnictví pro další období, dům byl schválen ZMB k prodeji, předpoklad ...
Hledám společníka pro založení firmy
Hledám společníka do podnikání na internetu, se kterým bych následně založil s.r.o. Počáteční investice jsou okolo 350 tisíc. Nabízím a požaduji férové jednání, pouze pro ty, kdo mají skutečný zájem. Bližší informace zašlu e-mailem.
Poptávám znalecký posudek nábytku
Poptávám znalce na posouzení kvality dětské postele (odlepování dekorační fólie v celé ploše). Reklamovala jsem, ale reklamace neuznána. Proto potřebuji znalecký posudek.
Hledám investora na výstavbu RVE
Hledám přímého investora na výstavbu RVE. RK nevolat.
Poptávám investora
Poptávám investora, který by měl zájem investovat do mého projektu, popř. i začínajícímu podnikateli pomoci. Investice bude zaručena vším co se za to nakoupí - v případě neúspěchu investor nepřijde o své peníze.