NĚMECKO; Zboží pro německý e-shop
Jako internetový prodejce nabízíme následující značkové výrobky: -spotřební a zábavná elektronika -mini kuchyně -Christopeit sportovní a fitness přístroje -profi a plynové grily -vybavení pro malé děti -zahradní nářadí -od 3/10 exkluzivní krbové náčiní Dodáváme jako online prodejce hlavně privátním zákazníkům, ale také obchodním ...
ČÍNA; Digitální fotorámečky
CAKG Electronic Group Co., Ltd. obchoduje s digitálními fotorámečky a reklamním přehrávačem. Více na www.cakg.hk Firma hledá vzájemnou spolupráci s distributory.
Poptávám filmové DVD
Poptávám DVD Zkrocení zlé ženy a Romeo a Julie - obě v režii Zeffirelliho.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptávám televizi zn. Goldstar
Poptávám televizor Goldstar ckt 2180 x VNT 154-194B4NC08
BANGLADÉŠ; Stroje, elektronika, automobily
Jsme předním vývozcem, dovozcem, distributorem v Bangladéši. Naše kancelář je v centru města Dhaka. Obchodujeme se všemi druhy nových i použitých textilních strojů, průmyslových strojů, zemědělských strojů, elektronickým zbožím a ojetými motorovými vozidly. Máme mnoho distributorů v důležitých městech naší země. Hledáme další dodavatele, abychom ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptávám DVD rekordér Funai
Dobrý den, mám velký zájem o přístroj Funai T5D-D8482DB. Sdělte mi prosím,zdali je možné jej u vás pořídit, nebo pokud ne, dejte mi prosím pokud víte nějaký tip. Velmi děkuji. O přístroj mám veliký zájem a již po něm pátrám téměř dva měsíce. Vím, že údajně byla zastavena výroba, a již se nedováží. Přesto jsem přesvědčen, že se ještě někde sehnat ...
Poptávám ozvučovací soupravu
Poptávám ozvučovací soustavu, pro párty a menší prostory. Mám představu, aby vše bylo v jednom "kufříku" - reprobedny, vstupy alespoň pro 4 mikrofony, přehrávač CD nebo vstup pro jeho zapojení.
Poptávám televizi zn. Samsung
samsung televize LE 32B 550
Poptávám televizor zn. Samsung
Televize Samsung LE19B650
UGANDA; Notebooky, LCD
Máme zájem o nákup notebooků a také poptáváme LCD TV o velikosti asi 32 palců a 42 palců dobré kvality. Notebooky bychom chtěli Dell nebo Toshiba, monitor velikosti 15 a 17.
NIGÉRIE; Obchodní zastoupení v Nigérii
Chtěl bych poskytovat služby obchodního zástupce pro produkty péče o tělo, telefony, notebooky, počítače, generátory, televizory s plochou obrazovkou a domácí spotřebiče.
ČÍNA; Elektronika
Čínská firma Lakers Electric Company for Trading je výrobce a exportér elektronických výrobků jako MP3,Mp4,Mp5,Mp6,VCD,DVD,CD, mobilních telefonů, digitálních kamer, laptopů (notebooků), počítačů, disků, paměťových čipů, mikro-SD karet, barevných TV setů apod. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
SENEGAL; Potraviny, oblečení, elektronika
Hledáme dodavatele následujícího zboží: džusy a nápoje, energetické nápoje, potraviny, rýže, sladkosti, oblečení, veškeré sportovní oblečení, spotřební elektronika, ojeté vozy a motory.
JAR; Televize
Poptávám výrobce televizí.
IZRAEL; Spolupráce při prodeji přes internet
Naše společnost buduje nové nákupní stránky pro izraelské návštěvníky. Prodej video her pro všechny platformy, jako je PS3, PSP, Wii, Xbox, PC, atd.. Hledáme společnost, prostřednictvím které můžeme prodávat tyto produkty v našem obchodě. (Obchod prodávající výrobky přes internet). Spolupráce: 1. Produkty budou zobrazeny na našich stránkách 2. ...
Hledáme dodavatele elektroniky
Hledáme dodavatele spotřební elektroniky. Zejména audio a video techniky vyšších kategorií.
JIŽNÍ AFRIKA; LCD obrazovky
Poptáváme výrobce LCD obrazovek.
ČÍNA; Elektronika
Jsme významnou firmou ve spotřební elektronice: digitální fotorámečky, mp3/mp4/mp5 přehrávače, přenosné DVD přehrávače, USB flash disky, E-čtečky, IPOD příslušenství, paměťové karty, dětské monitory apod. Zvláště digitální fotorámečky od 1.1'' do 15''. Více informací na http://www.xxina.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám přestavbu STA
Popis: Poptávka: Poptávám přestavbu společné televizní antény na digitální příjem, internet a rozvody do bytů. Popis: - stáří domu 25 let - 4-podlažní dům - 2 byty na podlaží - celkem 24 bytů - 3 vchody - naše představa je společná satelitní anténa, rozvody do bytů - satelitní anténa na 2 satelity - internet - byty jsou všechny ...
Poptávám ND ke gramofonu
Poptávám talíř na gramofon Tesla NZ420
Poptávám opravu set-boxu
Hledám servisní středisko k provedení záruční opravy DVB-T značky GLOBO Optibox FTA PVR.
Poptávám laserový komponent k elektronice
Dobrý den sháním prosím Vás LASEROVÝ KOMPONENT na věž AIWA NSX-S22 komponent má označení KSS 213 děkuji za odpověď nashle Stoklas.
Poptávám ovladač k digitální kameře
Potřebuji koupit ovladač k digitální kameře JVC. Přesné označení modelu je JVC GZ MG21