Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Modernizace a realizace expozice Slezsko v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky vybavení expozice a audiovizuální techniky v rámci projektu „Slezské zemské muzeum - Expozice Slezsko“, který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Moravskoslezsko.
ČÍNA; Elektronika
Hledáme obchodní partnery, kteří by prodávali naše výrobky - DVD/CD/MP3 autorádia a přehrávače na evropském trhu. Více na www.tozenith.com
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám VO dodavatele pro e-shop zaměřený na prodej elektroniky, bílého zboží, mobilních telefonů, náhradních dílů a příslušenství k mobilním telefonům, kancelářskou techniku, keramické nože atd. ale nebráníme se jakékoliv nabídce podobného nebo souvisejícího zboží ( www.elektrobar.cz )
ICT technika a další technické zařízení včetně SW
Software pro vytváření grafiky; Software pro úpravu fotografií; Software (OS + kancelářský SW); Software pro vytváření prezentací; Notebook; Dataprojektor; Fotoaparát; Plátno; Mikroskop; Přístroj na měření tvrdosti vody; GPS; pH indikátorové papírky; Meteostanice; Digitální kamera; Software pro úpravu videosekvencí; Multifunkční tiskárna
BENIN; Elektronické produkty
Hledáme dodavatele / výrobce elektronických produktů.
ETIOPIE; Plazmové televizory
Poptáváme 500 plazmových televizorů.
Hledáme dodavatele spotřební elektroniky
Hledáme dodavatele spotřební elektroniky pro projekt zaměřený na 3D technologie videokamery televizory dvd přehrávače, rekordery příslušenství ke sledování 3D filmů 3D filmy termín: ihned dlouhodobá spolupráce
NĚMECKO; TFT monitory
Hledáme české výrobce TFT monitorů: velikost displeje 19", 22" a 24" připojení: VGA. DVI, HDMI množství za měsíc: asi 2000 kusů. Jsme němečtí výrobci PC a hledáme pro doplnění naší výrobní palety ODM (original design manufacturer), který nám může dodávat OEM monitory.
Výskum a vývoj vision systému
Predmetom projektu je výskum - vývoj kamerového vision systému s vysokým rozlíšením na rozšírenie komplexnosti služieb v oblasti priemyselnej automazácie. Kamerový vision systém zabezpečí elimináciu nedostatkov v jednotlivých výrobných odvetviach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 2 008 290,0000 EUR
GHANA; Elektronika
Poptáváme elektroniku, kamery, faxovací přístroje. Prosíme o bližší informace týkající se nabízených produktů.
KEŇA; Frančíza
Firma GOLDEN AFRICA TECHNOLOGIES LIMITED hledá obchodní vztahy/obchodní zastoupení/frančízu s českými firmami v oblasti ICT (informační a komunikační technoloie), solární energie, elektronika. V Keni je nevyužitý trh s evropskými výrobky.
NĚMECKO; ND na magnetofon Tesla B15
Poptávám náhradní díly na magnetofon Tesla B115. Kde sídlí firma?
BANGLADÉŠ; Elektrozboží
Poptáváme všechny druhy elektrozboží.
Dodávky audiovizuální techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zobrazovacích a záznamových strojů v souladu a rozsahu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Dovybavení ateliérů Nová media I., II., a digitální laboratoře audiovizuální a IT technikou
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky audiovizuální a IT techniky pro potřeby ateliérů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Více viz. ZD.
AV Technika pro stavbu ČVUT - Nová budova Dejvice
Dodání AV techniky a její instalace do stavby ČVUT – Nová budova Dejvice.
Dodanie a montáž informačných a komunikačných technológií pre Vlastivedné múzeum v Galante
Dodanie a montáž informačných a komunikačných technológií pre Vlastivedné múzeum v Galante Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 65223,1900 EUR
GHANA; Fritzbox
Hledám výrobce fritzboxu. Toto moderní zařízení lze použít k uskutečnění místních i mezinárodních hovorů pomocí internetu. Také hledáme firmu pro integraci systému do modemu, který umožní uživatelům sledovat televizní programy po celém světě prostřednictvím internetu. Budeme mít výhradní právo na jejich výrobky v Ghaně a západní Africe.
TOGO; Elektronika
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme elektroniku, fotoaparáty, faxy.
Rekonštrukcia a modernizácia budovy gymnázia v Topoľčanoch - interiérové vybavenie
Vybavenie tried, geografie, informatiky, fyzikálneho laboratória, chemického laboratória, biologického laboratória (stoly, stoličky, lavice, tabule, skrinky, skrine, mikroskopy, televizory, fotoaparáty, CD prehrávače). Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 167786,3600 EUR
TOGO; Produkty pro domácnost
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země produkty pro domácnost.
TOGO; Domácí spotřebiče
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země domácí spotřebiče.
GHANA; Elektronické výrobky
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme elektronické výrobky, kamery, faxovací zařízení apod.