ŠPANĚLSKO; Spotřební elektronika
Jsme importní, exportní a distribuční firma se spotřební elektronikou ve Španělsku. Rádi bychom s našimi výrobky vstoupili na český trh. Poptáváme importéry a distributory v České republice za účelem navázání vzájemné obchodní spolupráce. Prodáváme: zobrazovací a zvukové produkty, výrobky osobní péče, výrobky péče o dítě, elektrické spotřebiče, ...
Poptávám cenovou nabídku na televizor
Poptávám cenovou nábídku na televizor. Označení původního televizoru: Plasma LG 42PC1RR.
Hledám dodavatele elektroniky
Hledáme dodavatele - dovozce spotř.zboží-elektro,mob.tel. a mobilní elektroniky i jiného zajímavého i použ. nebo poškoz. zboží.
Poptávám servis DVD
Hledám záruční servis (nebo alespoň autorizovaný servis) pro výrobek firmy Philips, přenosné DVD Philips, typ PET721D) co nejblíže místu bydliště - Hodonín, okres Hodonín, JM kraj
TOGO; Vybavení domácnosti, notebooky
Poptáváme předměty do domácnosti, notebooky, koženku, textil, ručníky.
BENIN; Počítače, telekomunikační zařízení
Poptáváme elektronické počítače a telekomunikační zařízení, např. notebooky a mobilní telefony. prosíme o zaslání katalogů, prospektů a ceníků.
SRÍ LANKA; Apple iPhone
Představujeme nový Apple iPhone 3G 32GB! 3G nabízí rychlý přístup k internetu a e-mail prostřednictvím mobilní sítě. 3G usnadňuje souběžné zpracování úkolů: když jste připojeni přes 3G, můžete surfovat na webu, zatímco stále ještě telefonujete. iPod, telefon, internet a mobilní komunikace v jednom přístroji. 3,5-palce široká dotyková obrazovka s ...
Budovanie a modernizácia informačno-komunikačných technológií na Univerzite sv. Cyrila a Metoda
Dodávka aktívnych prvkov počítačových sietí, infraštruktúry virtualizovaného dátového centra, videokonferenčného systému, e-learningového systému, multimediálneho vybavenia učební, softvéru, licencií, počítačov. Dodávka optického kábla a vybudovanie optických prepojov medzi serverovňou v budove UCM, Námestie J. Herdu 2, a serverovňami v objektoch. ...
Audio-video vybavení INFOCENTRA ÚMČ Praha-Petrovice
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky na dodávku a montáž je vybavení Petrovického centra služeb veřejné správy podle Výkazu položek, který je přílohou této zadávací dokumentace, vč. instalace vhodného software, oživení technologie, provedení testů a revizí zabudovaného technologického zařízení podle obecně platných právních předpisů (např. ...
GHANA; Sledovací kamera
Poptáváme sledovací kameru s TV monitorem 32/16.
DÁNSKO; Audiovisuální přístroje
Máme internetový obchod, poptáváme zboží od výrobců, hlavní sortiment jsou přístroje, audiovizuální zařízení pro profesionály i domácí použití.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele zboží do webshopu www.aukshop.cz Odběr zboží dle poptávky koncových zákazníků s možností odesílání zákazníkům přímo z vašeho skladu.
INDIE; Elektronika
Hledáme obchodní spolupráci s českými výrobci elektropříslušenství, el. spotřebičů, domácí elektroniky.
TOGO; Mobilní telefony, počítačová periferie
Zabýváme se importem, exportem, obchodujeme hlavně s následujícím zbožím: mobilní telefony, počítačové periferie. Hledáme spolupráci s výrobci, dodavateli, kteří chtějí expandovat na náš trh.
ČÍNA; Elektronika, elektrická zařízení
Jsme exportní a importní společnost, obchodujeme hlavně s elektronikou, elektrickými spotřebiči, stroji a el. zařízením, poptáváme obchodní spolupráci s dodavateli těchto výrobků.
Hledáme dodavatele elektroniky pro e-shop
Stálého dodavatele pro nový typ prodeje na internetu podobný e-shopu v kombinaci s aukčním portálem. Jednalo by se o hlavně o elektroniku. Pouze seriozní a konkurenceschopné nabídky. Perspektivita dlouhodobé spolupráce.
UGANDA; LCD televizory, monitory
Poptáváme LCD televizory a monitory v ČR.
INDIE; Elektropříslušenství, domácí spotřebiče
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci rozvaděčů nízkého napětí, elektropříslušenství, domácích spotřebičů.
VIETNAM; Elektronika
Jsme vietnamská obchodní společnost, hledáme odběratele elektronického zboží, nabízíme za velkoobchodní ceny.
NIGÉRIE; Elektronika, domácí spotřebiče
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem elektroniky a domácích spotřebičů. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
NIGÉRIE; Spotřební zboží
Jsme distribuční firma a máme zájem navázat obchodní spolupráci s českými výrobci spotřebního zboží.
INDIE; Televizní obrazovky
Poptáváme televizní obrazovky.
Poptáváme záruční servis elektroniky LG
Prosím oznamte Vaši záruční opravnu výrobků LG Div,HDMI
INDIE; Elektronika, domácí spotřebiče
Jsme zavedená marketingová společnost elektro, s dobrým napojením na přední konzultanty a prestižní klienty, jmenovitě OEM, nadnárodní, ropa a zemní plyn, hnojiva a chemikálie, elektřina a energie, minerály a kovy, těžba a ocel, petrochemie, rafinérie, metalurgie, automobilky, obrana, jaderné elektrárny, přístavy, železnice, letiště, ministerské ...
ČÍNA; Digitální fotorámečky, LCD AD přehrávače
Jsme jediná továrna na digitální fotorámečky a LCD AD přehrávače v Shanghai (Čína). Mezi naše produkty patří: 1) digitální fotorámeček 2) LCD AD přehrávač 7 až 54 palců Všechny výrobky mají certifikáty CE, FCC, RoHS. Dodací lhůta 7 až 10 dní. www.cakg.hk www.globalsources.com/cakg.co Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.