Dodávka serverů x86
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem bez obnovení soutěže. Předmětem veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek serverů x86 („Dodávky“), včetně všech licencí potřebných k provozu serverů x 86 dle technického zadání, jak jsou specifikovány v přílohách zadávací dokumentace a poskytnutí servisní ...
Chlazení lůžkové části a suchý chladič centrálního chlazení NNH
Předmětem této veřejné zakázky je úprava rozvodů chlazení, která zajistí rozvod chladu zejména v lůžkové části nemocnice.
SÚKL VZ02/2022 - Dodávka, implementace a zajištění podpory Personálního informačního systému
Předmětem veřejné zakázky je: a) dodávka a implementace Personálního informačního systému (dále jen „Systém“) v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci, b) poskytnutí licence k Systému v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci, c) poskytování servisní podpory a zajištění rozvoje Systému specifikovaného v zadávací dokumentaci, a to na dobu ...
Dodávka materiálu, komponent a elektromateriálu pro výrobu poloprovozní a prototypové jednotky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu včetně konstrukčního, spojovacího a elektromateriálu a dále pořízení moderních technologických komponentů pro výrobu prototypové a poloprovozní jednotky na výrobu plastů.
eHealth v TN - III. dodávka koncových stanic PC, včetně příslušných periferií
Předmětem plnění Veřejné zakázky je kompletní dodávka koncových stanic a příslušných periferií pro provoz nového nemocničního informačního systému. Koncovými stanicemi jsou myšleny osobní počítače PC. Specifikace koncových stanic a periferií vychází z analýz, doporučení a požadavků dodavatele nového nemocničního informačního systému.
Obnova bezpečnostních prvků sítě
Náhrada nepodporovaného Firewall a související podpora po dobu 5 let. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Centrální správa a zabezpečení mobilních zařízení
Předmětem plnění je implementace kvalitního a technologicky vyspělého řešení pro centralizaci správy mobilních zařízení, tzv. Unified Endpoint Management (UEM) až pro 2000 mobilních zařízení s integrací řešení v oblasti MTD (Mobile Threat Defense), které plně odpovídá požadavkům a standardům MHMP.
Dynamický nákupní systém na dodávky elektrických spotřebičů
Dodávky elektrických spotřebičů včetně průmyslových myček
IS pro oddělení centrální sterilizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup a zajištění podpory nového informačního systému pro oddělení centrální sterilizace zadavatele. Zadavatel požaduje kompletní převod dat z původního informačního systému oddělení centrální sterilizace. A dále je požadován kompletní převod registru pacientů a kompletní převod databáze ze současného ...
Centrum nádorové ekologie - Nákup výpočetní techniky - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hardwarového vybavení, a to počítačů, notebooků, pevných disků a monitorů.
Poptáváme zapůjčení audio techniky k simultánnímu tlumočení
Poptávám cenovou kalkulaci na zapůjčení audio techniky k simultánnímu tlumočení včetně kabinky. Připravujeme dvoudenní seminář pro 20 účastníků v termínu 20 -21.5. v Praze v hotelu Absolutum. Děkuji předem.
Storage server, pásková jednotka a řídící server
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace storage serveru, páskové knihovny a řídícího serveru, vše včetně dopravy. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou popsány ve specifikaci, jež tvoří Přílohu č. 1 Kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Outsourcing tiskových řešení pro městskou část Praha 14
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem tiskových a reprografických zařízení a nájem systému pro řízení a správu tisků a poskytování dalších dodávek a služeb souvisejících s tímto nájmem, to vše za podmínek a rozsahu stanovených zadávací dokumentaci.
Řešení pro sběr, detekci a vyhodnocení kybernetických bezpečnostních událostí
Cílem zadavatele je vybrat dodavatele (a pořízení) nástroje pro sběr, detekci a vyhodnocení kybernetických bezpečnostních událostí (SIEM), a to v rámci projektu Modernizace nemocničního informačního systému Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka časově neomezených užívacích práv k SW nástroji pro ...
Servis a revize TZB pro muzejní komplex Národního muzea
Předmětem zadávacího řízení je zajištění služeb servisu a revizí pro technické zabezpečení budov (TZB) jako je vzduchotechnika, klimatizace, požárně bezpečnostní zařízení, vytápění, chlazení, zdravotně technická instalace a vyhrazená technická zařízení Komplexu budov Národního muzea. Bližší specifikace předmětu plnění, četnosti jednotlivých ...
Software - integrovaná simulační platforma pro simulaci mechatronických systémů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trvalé integrované simulační platformy pro simulaci mechatronických systémů (dále jen „software“). Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
NIS VFN Modernizace modulů PACS modul pro ORO
• Cílem zadavatele je vybrat dodavatele (a pořízení) speciálního DICOM prohlížeče pro sledování a vyhodnocování pacientských dávek pacientů pro radiodiagnostiku a intervenční radiologii včetně podpory pro potřeby Oddělení radiační ochrany (ORO) (dále jen „speciální DICOM prohlížeč pro ORO“), a to v rámci projektu Modernizace nemocničního ...
NIS VFN Modernizace modulů PACS modul pro UNM
• Cílem zadavatele je vybrat dodavatele (a pořízení) speciálního DICOM prohlížeče pro potřeby Ústavu nukleární medicíny (UNM) (dále jen „speciální DICOM prohlížeč pro UNM“) včetně podpory, a to v rámci projektu Modernizace nemocničního informačního systému Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). • Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ...
Komunikační systém sestra - pacient IP ve Fakultní Thomayerově nemocnici
a) Dodávka a montáž technologie komunikačních zařízení sestra - pacient IP (IP - internet protokol lůžkové jednotky) pro jednotlivé lůžkové oddělení ve Fakultní Thomayerovy nemocnici b)Demontáže původního zařízení, dodávka a montáže nového zařízení se budou provádět za provozu zdravotnických oddělení. Blíže viz ZD.
Software, simulační svařovací software
Předmětem veřejné zakázky je dodávka software pro numerickou simulaci svařovacích procesů (dále jen „software“). Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka operačních svítidel pro NNH
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních svítidel do Nemocnice Na Homolce včetně záručního a pozáručního servisu.
IP kamerový systém pro objekty Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR - III
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova kamerového systému vč. zpracování dodavatelské projektové dokumentace a provádění podpory a servisu kamerového systému. Zadavatel buduje uzavřený kamerový systém.
Zajištění provozuschopnosti systémů technické ochrany
Účelem zadávacího řízení je zabezpečit potřebu zadavatele spočívající v provádění služby údržby a oprav pro zajištění provozuschopnosti systémů technické ochrany, tj. elektrické požární signalizace (EPS), poplachového zabezpečovacího a tísňového systému (PZTS) a kamerového systému (CCTV), v objektech zadavatele
Dodávka 70 ks klimatizací pro kabiny řidičů vozů T3P
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky 70 kusů klimatizací pro kabiny řidičů vozů T3P a souvisejících činností pro Zadavatele. Přesná specifikace plnění této veřejné zakázky vyplývá z Přílohy č. 7 zadávací dokumentace. Součástí předmětu veřejné zakázky není montáž dodaných klimatizací.
IT technika, počítače, notebooky a jejich příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT techniky, tj. počítačů, notebooků a jejich příslušenství, jejíž technické parametry jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.