Kontroly, zkoušky a servis systému EPS a NSZ
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění pravidelných kontrol provozuschopnosti, periodických zkoušek a servisu elektrické požární signalizace a nouzového sdělovacího zařízení pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha.
Dynamický nákupní systém pro výpočetní techniku a licence na software II
Technologie hlavního města Prahy, a.s. (dále jen „Zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém dle ustanovení § 138 a násl. ZZVZ na dodávky výpočetní techniky a licencí na software, který je rozdělen do jednotlivých kategorií: 1. Kategorie výpočetní techniky; 2. Kategorie licencí na software a konzultační činnosti.
AMU - Obnova technického vybavení a rozšíření síťové infrastruktury FAMU - IT technika
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka balíků programů a informačních systémů podrobně specifikovaných v příloze č. 1 - Specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka serverové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávky serverů Prodávajícím, kdy primárním cílem zadavatele je zajistit dodání těchto HW a SW komponentů jako platformy pro nový informační systém.
DNS: Dodávky kabelů a vodičů
Předmětem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) s názvem „DNS: Dodávky kabelů a vodičů“. Předmětem plnění jednotlivých veřejných zakázek na dodávky zadávaných v DNS budou dodávky kabelů a vodičů pro potřeby zadavatele, které představují širokou škálu využití v rámci jeho předmětu činnosti. Předmětem ...
Propojení CSTT se simulačními centry NATO - technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu a technologií k vybudování komplexního výcvikového celku do budovy Centra simulačních a trenažérových technologií (dále také jen „CSTT“).
ČSSZ - Obnova HW (DigiČesko) 2022 - Pořízení serverů pro management aplikační vrstvy
dodávka celkem 10 ks serverů pro management aplikační vrstvy za účelem efektivní správy a management virtuálních serverů v aplikační a infrastrukturní vrstvě včetně souvisejícího plnění.
Zajištění správy a provozu záznamových serverů
Předmětem této Veřejné zakázky je zajištění správy a provozu záznamových serverů IP kamer kamerového systému Hlavního města Prahy na platformu Geutebrück. Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření Smlouvu o poskytování služeb s jedním dodavatelem.
Rámcová dohoda na dodávky komponent PCO - 1. část
Předmětem je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky komponent pultů centralizované ochrany.
Rámcová dohoda na dodávky komponent PCO - 2. část
Předmětem je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky komponent pultů centralizované ochrany.
Dodávka koncových zařízení
Předmětem plnění VZ jsou dodávky 425 ks notebooků s pětiletou podporou výrobce (tzv. next business day, on-site) včetně příslušenství (brašna, klávesnice, myš, náhradní zdroj), a 500 ks monitorů s pětiletou podporou výrobce, a to dle jeho aktuálních potřeb.
Nákup videokonferenčních jednotek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je nákup videokonferenčních jednotek s příslušenstvím provozovaných v rámci služby Webex včetně jejich instalace a zprovoznění, a dále zajištění služeb podpory provozu komunikačního prostředí a adopce služby Webex na dobu 36 měsíců.
Nákup notebooků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání 7 kusů notebooků s příslušenstvím a 7 kusů monitorů, pro Ministerstvo dopravy.
Vybavení sídla NKÚ AV technikou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání, instalace a uvedení do provozu audiovizuální techniky (dále jen AV technika) v zasedacích a jednacích místnostech, v multimediálním studiu, v konferenčním sále, ve výtahových lobby, v knihovně a ve vstupní hale nového sídla Nejvyššího kontrolního úřadu (dále jen zasedací místnosti) podle přiložené ...
Audiovizuální technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení místností audiovizuální technikou, a to včetně její dopravy a instalace (dále jen „AV technika“). Požadavky Zadavatele na AV techniku jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Osobní počítače a příslušenství 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů a příslušenství, a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
UK 1.LF - Počítače, monitory, notebooky a tiskárny
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren včetně dopravy do stanovených míst plnění dle konkrétních požadavků Zadavatele.Součástí dodávek není instalace, otestování a zaškolení obsluhy. Součástí dodávky nejsou taktéž žádné další softwarové licence pro počítače a notebooky (programové vybavení MS ...
Infrastruktura pro datová centra
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infrastruktury ve vysoce dostupné konfiguraci pro dvě datová centra a poskytování servisních služeb.
Servery 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodání serverů v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka HW a SW IROP 26 - koncová zařízení
Účelem realizace veřejné zakázky je zajištění HW a SW vybavení (koncových zařízení) potřebného pro realizaci projektu „Integrace, optimalizace a konsolidace ICT elektronické podpory zdravotnických procesů“ (reg. č.: CZ.06.3.05/0.0/0.0/16_034/0006114) a pro realizaci projektu „Sdílení informací mezi popáleninovými centry v ČR“ (reg. č.: ...
Kontrola požárně bezpečnostního zařízení - opakování
Část první - elektro zařízení a elektrické požární signalizace (EPS), samočinného odvětrávacího zařízení, samostatné akustické signalizace,evakuačního rozhlasu, nouzového osvětlení provádění pravidelných kontrol, funkčních zkoušek, doplňování elektro zařízení požárníochrany, opravy, výměny. Část druhá - kontrola věcných prostředků (přenosné ...
Dynamický nákupní systém pro nákup AV techniky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce vybrané AV techniky, a to podle kategorizace uvedených CPV kódů uvedených v zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém pro nákup IT zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce vybraných IT komodit, a to podle kategorizace uvedených CPV kódů uvedených v zadávací dokumentaci.
Centrální nákup serverů vč. doplnění stávající infrastruktury pro vybrané resortní organizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka serverů včetně jejich příslušenství a následné poskytování pětileté záruky výrobce. Blíže viz zadávací dokumentace vč. jejich příloh.