Odlehčovací služba, Honkova ul., Hradec Králové - IT technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a instalace IT techniky do kanceláří budovy odlehčovací služby, která je blíže specifikována v zadávací dokumentaci uveřejněné včetně příloh na profilu zadavatele.
Vybavení do centra digi a robotiky - ICT vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení pro centrum digitalizace a robotiky. Podrobná specifikace dodávky je součástí přílohy č. 3 ZD.
Stavební úpravy MŠ Třebechovická - zateplení a rekuperace II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení zateplení, rekuperace a stavebních úprav objektů Mateřské školy Třebechovická, včetně provozování technických a technologických zařízení, a poskytování servisních služeb.
Generační obměna serverové infrastruktury
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka: - Přepínače FC SAN 4 ks; - Blade šasi 2ks; - Servery 7 ks; - včetně dodání a montáže v sídle zadavatele a poskytnutí bezplatného záručního servisu. Bližší minimální technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace. Na veškerý HW požaduje zadavatel záruku v délce ...
LF HK - Audiovizuální technika v roce 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž audiovizuální techniky pro vybraná pracoviště Univerzity Karlovy, Lékařské fakulty v Hradci Králové včetně příslušenství, dopravy do místa plnění, demontáže, cla, zaškolení, obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu a dále podle ostatních podmínek dokumentace zadávacího řízení.
Zálohování pro FNHK 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, implementace a servisní podpora zálohovacího řešení splňujících minimálně parametry a podmínky uvedené v zadávacích podmínkách. Předmětem veřejné zakázky je dále zajištění servisu po dobu 5 let na dodaný předmět plnění.
Počítače a monitory pro FNHK 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky počítačů a monitorů po dobu 2 let.
Dodávka a montáž interiéru - mobiliáře na budovu B
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž vnitřního vybavení výukového objektu B - Filozofické fakulty UHK, v rozsahu a obsahu dle projektové dokumentace pro provádění interiéru, vč. prostorové a časové koordinace s realizací stavební části akce. Předmět smlouvy zahrnuje jednak dodávku, montáž a instalaci prvků do stavby nezabudovaných ...
Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - výstavba v lokalitě Třebechovice pod Orebem - dodávka a montáž
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení a elektrotechniky a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace projektu Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - výstavba v lokalitě Třebechovice pod Orebem.
Vybavení 3D Cave a přírodovědné laboratoře v rámci I-KAP 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT techniky a softwaru specifikovaná v příloze č. 4 zadávací dokumentace, tj. Technická specifikace a tabulka nabídkové ceny, pro část 1 a pro část 2. Veřejná zakázka je rozdělena do dvou částí. 1. Část veřejné zakázky,Robotika 2. Část veřejné zakázky,ICT Dodavatel svou nabídku může podat do kterékoliv ...
Poptávám opravu dvou rádií
Poptávám opravu dvou rádií. Kdo by dokázal opravit ( vyčistit a zfunkčnit) u dvou přenosných rádií mechaniku CD a mechaniku přehrávání kazet ? Jedná se o značku PHILIPS a PANASONIC
Realizace varovných protipovodňových opatření pro město Náchod
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí ze zvýšení hladiny a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel
Rekonstrukce ulice Na Svépomoci v Novém Bydžově
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci ulice Na Svépomoci v Novém Bydžově v délce 450 m, která zahrnuje vybudování nové komunikace, podélného parkování, rekonstrukce veřejného osvětlení a umístění kabelových chrániček.
Rozvoj systému hospodaření s energií v Královéhradeckém kraji - dálkové odečty spotřeb energií
Předmět veřejné zakázky bude koncipován jako dodávka na „klíč“, kdy předmětem zakázky bude návrh, vybudování (dodávka, instalace, konfigurace) a provoz příslušné hardwarové, softwarové a komunikační infrastruktury umožňující provádět dálkové on-line odečty hodnot měřidel v organizacích KHK zapojených do systému EnMS v budovách ve vlastnictví KHK, ...
Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - výstavba v lokalitě Třebechovice pod Orebem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž vybavení a elektrotechniky a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace projektu Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - výstavba v lokalitě Třebechovice pod Orebem.
Bateriové úložiště Jakubské Předměstí
Předmětem je dodávka a montáž nového a nepoužitého systému akumulace energie (bateriového úložiště) do stávajícího objektu. Bližší specifikace předmětu plnění jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Počítače a monitory pro FNHK 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových nerepasovaných počítačů a monitorů dle uvedené specifikaci.
Mobilní učebny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení v podobě 800 ks notebooků s dotykovými displeji, 800 ks bezdrátových per pro psaní na dotykovém displeji a 40 ks skříní pro notebooky s napájením. Součástí plnění je i distribuce zboží do cca 40 škol v Královéhradeckém kraji.
DNS na dodávky AV vybavení pro UHK
Předmětem této zakázky je zavedení DNS na dodávky AV vybavení pro UHK na 4 roky. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni účastníci, kteří podali žádost o účast v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS. Předmětem zakázky je zavedení DNS na dodávky AV ...
Virtualizace serverové infrastruktury IS/IT
Vybraný dodavatel se smlouvou zaváže dodat zadavateli a u něj řádně implementovat serverovou infrastrukturu, včetně dodávky hardware, software a potřebné licence/potřebných licencí, jakož i provedení konfigurace a poskytovat zadavateli podporu, jakož i ostatní plnění, vše jak smlouvou, včetně její přílohy, předepsáno. Zadavatel se smlouvou zaváže ...
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov - dodávka a montáž AV techniky II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka AV techniky, vybavení IT, prezentační techniky včetně obsahových náplní AV exponátů. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace a v příloze č. 6 zadávací dokumentace - Tabulka plnění minimálních požadavků.
Dynamický nákupní systém - monitory, tiskárny a tonery
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou za stanovených obchodním podmínek dodávky monitorů, tiskáren a tonerů. Konkrétní množství a skladba zadavatelem požadovaných dodávek bude v podrobnostech vymezena ve výzvě k podání nabídek dle § 141 zákona. Více informací je uvedeno ve výzvě k podání žádosti o účast.
FAF UK-Diskové pole
Předmětem veřejné zakázky je dodávka diskového pole pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - rekonstrukce objektu v lokalitě Kostelec nad Orlicí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení a elektroniky a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace projektu Transformace ÚSP pro mládež Kvasiny - rekonstrukce objektu v lokalitě Kostelec nad Orlicí 3.
Zvýšení dostupnosti komunitních pobytových služeb v lokalitě Náchod - dodávka vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení a elektroniky a poskytnutí souvisejících služeb v rámci realizace projektu Zvýšení dostupnosti komunitních pobytových služeb v lokalitě Náchod.