Přístavba pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a dalšího souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Bílá Třemešná, a to v rámci Přístavby pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná.
Poptávám opravu televizoru značky Philips
Poptávám opravu televizoru značky Philips 32PHS5301, v záruční době, okres Náchod .
Obnova technologického centra Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka požadovaného HW a SW technologického centra Královéhradeckého kraje (dále jen TCK), jeho instalace a implementace, včetně provedení potřebné migrace provozovaných serverů, informačních systémů a dat ze stávajícího technologického centra do nového. Součásti je rovněž zkušební provoz, zpracování ...
Poptávám stolní ventilátor CONCEPT
Poptávám stolní ventilátor CONCEPT, výrobce ELKO-CHoceň, vrtule na typ: VS 6010 / 6011/ 6012/ 6020.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben – dodávka IT a dalšího PC vybavení
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy.
Větrání a chlazení kuchyně - MŠ Velichovky
Předmětem poptávky je větrání rekuperační jednotkou s elektrickým dohřevem a přímým kompresorovým chlazením. Jednotka bude umístěna do přilehlého sociálního zařízení pod strop a zaklopena SDK podhledem s revizními dvířky. Záchyt vzduchu nad spotřebiči nerezovou digestoří s tukovými filtry a osvětlením, přívod vzduchu textilní výustkou pod stropem ...
Modernizace TNS Týniště nad Orlicí
Dočasné napájení stejnosměrné trakce DC 3 kV trati H.K. – Choceň bude zajištěno dvěma transformátory 110/ 22 kV a dvěma kontejnerovými napájecími stanicemi 3 kV / 5,3 MVA do doby přechodu na konečný stav napájení celé lokality Hradec Králové – Choceň / Solnice na střídavé napájení TV systémem 25 kV, 50 Hz. Střídavá část TNS Týniště n.O. bude ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek nábytku, pomůcek, PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy. Veřejná zakázka je dělena na části podle druhu dodávky.
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohou č. 2 – Technická specifikace s výkazem ...
Počítače a monitory pro FNHK 2018
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových nerepasovaných počítačů a monitorů ve pecifikaci uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka UPS pro projekt MOLABI-PL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stabilizátoru napětí UPS pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – Technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové v rámci projektů EFSA-CDN a MOLABI-P
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Poptávám opravu radiostanice značky Motorola
Poptávám opravu radiostanice Motorola GM 380 - radiostanice má poškozený displej (špatně viditelný s neúplnými znaky) , jinak je plně funkční a v dobrém stavu.
Kroužek multimediální tvorby - SŠIS Dvůr Králové nad Labem - audiovizuální technika
Předmětem veřejné zakázky dodávka audiovizuální techniky dle přiložené specifikace včetně dopravy a poskytnutí souvisejících služeb.
Simulační centrum - AV technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž audiovizuální techniky. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace. Podrobně je předmět veřejné zakázky popsán zejména v technických podmínkách zadavatele, které jsou uvedeny v ...
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka videokonferenčního zařízení do prostor simulačního polygonu a sanitního vozidla včetně souvisejících dodávek a služeb.
Pořízení nových informačních systémů a modernizace Technologického centra města Jaroměře
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových informačních systémů a dodání nového hardware a software k modernizaci technologického centra zadavatele a převedení vlastnického práva k předmětu veřejné zakázky na zadavatele.
Hardware pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks Tablet PC a televize (Smart TV) včetně poskytnutí souvisejících služeb pro vybudování virtuálních učeben v cca 40 školách v Královéhradeckém kraji.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka videokonferenčního zařízení do prostor simulačního polygonu a sanitního vozidla včetně souvisejících dodávek a služeb.
Poptávám opravu automatické pračky ZANUSSI
Poptávám opravu automatické pračky značky ZANUSSI.
Poptáváme tiskárnu se skenerem pro autokemp
Poptáváme tiskárnu se skenerem pro autokemp.
Modernizace AV techniky sídla Královéhradeckého kraje 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace AV techniky v sídle Královéhradeckého kraje a sestává ze dvou částí: A) Modernizace AV techniky v sále zastupitelstva a B) Modernizace AV techniky v krizové místnosti. Podrobná vymezení rozsahu plnění je uvedeno v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám napájecí adaptér
Poptávám napájecí adaptér 15V 200mA.
Specifické agendové informační systémy - Vyvolávací a rezervační systém
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Specifické agendové informační systémy-Vyvolávací a rezervační systém“ (VS) je komplexní dodávka HW i SW, implementace a technická podpora tohoto systému. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Podpora rozvoje studijního prostředí na Univerzitě Karlově - dodávka audio video vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio video vybavení pro Univerzitu Karlovu, konkrétně pro Farmaceutickou fakultu a Lékařskou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – Návrhem kupní smlouvy a přílohou č. 2 – Technickou specifikací s výkazem výměr.