Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učeben PC a učeben dílen, a ve vybudování bezbariérového wc.
Poptávám elektroinstalační materiál
Poptávám elektroinstalační materiál. 4 x 50 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. 4 x 35 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. lisovací oko 35/12 -cena 1 ks lisovací oko 50/12 -cena 1 ks.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení praktické připravenosti technických oborů – SPŠ Hronov, Vrchlického - Konektivita
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a zajištění konektivity (aktivních a pasivních prvků síťové infrastruktury) a poskytnutí souvisejících služeb.
Nákup 3D tiskáren a IT techniky
Předmětem této zakázky je dodávka 3D tiskáren a IT techniky do 16-ti školských zařízení na celém území České republiky. Zadavatel se rozhodl rozdělit předmět zakázky do dvou částí: 1. část: Nákup 3D tiskáren, 2. část: Nákup IT techniky.
Rekonstrukce učeben ZŠ a MŠ Libčany
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce vybraných učeben ZŠ a MŠ Libčany spočívající v dodávkách technického vybavení a zařízení za účelem modernizace odborných učeben pro výuku
Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové
Předmětem veřejné zakázky je modernizace stávajícího systému odbavování cestujících ve vozidlech městské hromadné dopravy Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s., s cílem budoucí tarifní a dopravní integrace, připravované krajským organizátorem dopravy – společností OREDO s.r.o., spočívající v dodávce zařízení, blíže specifikovaném zadávací ...
Rámcová dohoda na dodávky elektromateriálu v roce 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drobného spotřebního elektromateriálu dle aktuálních potřeb zadavatele v roce 2018 na základě rámcové smlouvy, která bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, tedy dodávka notebooku, projekčního plátna, závěsného projektoru a ozvučení učebny a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem zakázky je kompletní rekonstrukce počítačové sítě ve stávajícím objektu školy Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Komenského 234, Hradec Králové. Předmětem rekonstrukce počítačové sítě dle dále uvedené projektové dokumentace jsou: - Strukturovaná kabeláž - Aktivní prvky - Napájení serveroven - ...
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení (wifi AP, switch, server, počítačová sestava, monitor, laserová myš, klávesnice, monitor pro server) a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Modernizace cvičné stáje pro skot, GYM, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice - vybavení pro odbornou výuku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, vnitřní konektivity, připojení k internetu, včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích - Dodávka SW
Předmětem veřejné zakázky je „Dodávka technického vybavení – SW vybavení“ a poskytnutí souvisejících služeb do Střední průmyslové školy kamenické a sochařské, Husova 675, 508 01 Hořice, dle technické specifikace uvedené v zadávacích podmínkách.
Spotřební materiál pro tiskárny OKI, Canon a HP
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro tisk na vybraných tiskárnách fakultní nemocnice Hradec Králové na dobu 24 měsíců.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – ICT vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení (počítačová sestava, monitor, laserová myš, klávesnice, wifi AP, switch, SFP modul duplex) a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v provedení stavebních úprav budovy školy v objektu Krausova 215. Jedná se o vybudování centra odborné přípravy polygrafických oborů. Je navrženo vybudování odborných učeben a dílen pro jednotlivé tiskové technologie a přípravu tisku, vybudování ...
Dodavatel produktů Microsoft
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky produktů Microsoft a poskytování užívacích práv k produktům firmy Microsoft formou velkoobjemového licencování v rámci smlouvy Microsoft Select Plus č. 7579409; PCN: 00105397 pro státní správu a samosprávu, dle požadavků zadavatele v prostředí FN HK. Předmětem plnění nejsou OEM produkty firmy ...
Realizace stavebních prací pro vybudování školicího střediska v objektu společnosti ALUFRONT, s.r.o.
Předmětem stavebních prací a vybavení je zejména: a) Odbourání stávajících podlah, výškové vyrovnání úrovní podlah a provedení nových podlahových konstrukcí, izolací proti zemní vlhkosti a podlahových krytin v. 1NP dotčeného objektu. b) Úprava vnitřní dispozice svislých nosných a nenosných konstrukcí. c) Provedení rozvodů topení, ...
Realizace komplexních opatření vedoucích ke snížení spotřeby energií v objektu společnosti ALUFRONT, s.r.o.
Zateplení střechy a části obvodových plášťů objektu, výměna části výplní otvorů, zateplení základů a podlah, demolice přístavku objektu. Instalace energeticky úsporného osvětlení v částech objektu a rekonstrukce soustavy vytápění včetně instalace nového zdroje vytápění objektu. Instalace fotovoltaické fasády na východní stěnu budovy a ...
Centrum odborné přípravy polygrafických oborů v SŠPTP Velké Poříčí - ICT vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení a poskytnutí souvisejících služeb. Konkrétně se jedná o následující vybavení: Počítačové vybavení učebny dokončovacího zpracování tiskovin a přípravy tiskových forem - hardware a software Server Aktivní prvky sítě.
Elektro a automatizace
Napájení, automatizace a řízení technologických zařízení.
Poptávám těsnění do dveří lednice
Poptávám těsnění do dvířek lednice LG. Děkuji za odpověď. L.Tomášová
Počítače a monitory pro FNHK 2017
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 druhů počítačů, jednoho druhu notebooku a jednoho druhu LCD monitoru dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.