Obnova infrastruktury aplikací IS VZP ČR
Předmětem VZ je uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 ZZVZ mezi výše uvedeným zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení na dobu 2 let. Předmět plnění zahrnuje: a) dodávky hardwarového vybavení serverové infrastruktury datových center zahrnující blade servery vč. standardního software a potřebných licencí, vč. montáže zboží a ...
Storage server, pásková knihovna a řídicí server
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace storage serveru, páskové knihovny a řídicího serveru, které je přesně specifikováno v příloze č. 1 Kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Předplatné licence AEM Forms
Předmětem veřejné zakázky je předplatné programového vybavení licence Adobe Experience Manager Forms včetně navazujících služeb systémové podpory, pro zabezpečení výkaznické povinnosti respondentů ČSÚ.
RUK - ÚKUK - Systém pro podporu akademického psaní a kontrolu originality akademických prací
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí práva k používání služby a nasazení a provoz služby, která svými funkcionalitami poskytne podporu pro výuku a rozvoj kompetencí akademické integrity, včetně kontroly originality prací, pro studenty a zaměstnance Univerzity Karlovy, a to ve formě hostované služby SaaS - Software as a Service.
Software CAD/CAM/CAE/AM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trvalé licence CAD/CAE/CAM/AM (dále jen „software“), jenž bude využíván k výukovým účelům zadavatele. Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Softwarová podpora vybraných činností odborů dopravy, pozemních komunikací a drah
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb softwarové podpory vybraných činností odborů odborů dopravy, pozemních komunikací a drah, služeb, dopravně správních činností, daní, poplatků a cen, sociálních věcí Magistrátu hl. m. Prahy, a to formou podpory a rozvoje stávajícího programového vybavení na dobu 48 měsíců.
Zajištění statistického SW SAS
Předmětem veřejné zakázky je zajištění obnovy a podpory ke stávajícím licencím a poskytnutí nových licencí vč. obnovy a jejich podpory pro roky 2021-2025 Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
ČVUT-CIIRC: Rozšíření výpočetního clusteru
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku rozšíření stávajícího výpočetního clusteru zadavatele sestávající se ze tří výpočetních uzlů clusteru, včetně síťových kabelů, napájecích PDU a rozšíření současné KVM infrastruktury.
FNKV - nákup počítačů, monitorů a dalších PC příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky v předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 2 zadávací dokumentace, které však zadavatel není povinen od dodavatele odebrat. Dodavatel současně není oprávněn určovat minimální množství pro jednotlivé objednávky. Zadavatel bude objednávat níže uvedenou výpočetní techniku průběžně ...
FSv - Dodávka notebooku a dotykového monitoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho notebooku a jednoho dotykového monitoru.
Pořízení redundantního diskového úložiště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diskového úložiště se serverem a příslušenstvím, jeho instalace, implementace a maintenance na 60 měsíců pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha. Kompletní dodávka systému bude obsahovat diskové pole, server pro monitoring pole, switche a příslušenství a odpovídající ...
Nástroj na řízení IT procesů
Předmětem veřejné zakázky je pořízení licencí k softwaru "Nástroj pro řízení IT procesů" a s tím související služby, tedy zaškolení zaměstnanců zadavatele a pravidelná roční maintenance. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže charakterizován v příloze č. 1 zadávací dokumentace (Požadavky na SW pro řízení IT procesů) a v příloze č. 2 zadávací ...
Didaktické pracoviště (pracoviště automatických řízení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka didaktických experimentálních pracovišť pro výuku automatického řízení, které umožní lokální i vzdálený přístup ve dvou režimech práce, a to: • řízení pomocí průmyslových standardů PLC + SCADA • řízení pomocí PC vybaveného HW a SW pro řízení modelování procesů (dále jen „pracoviště automatického řízení“). ...
Centrální management pro správu NG FW
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a implementace centrálního managementu pro správu NG FW. Detailní požadavky na centrální management jsou uvedeny v příloze č. 5 zadávací dokumentace - Detailní požadavky na centrální management.
Dodávka vysoce výkonného počítačového klastru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysoce výkonného počítačového klastru s GPU pro provádění N-částicových simulací v kosmologii, řešení nelineárních parciálních diferenciálních rovnic na mřížce a odhadování parametrů metodou Monte Carlo pomocí Markovova řetězce.
Modernizace komunikační infrastruktury - G
Účelem veřejné zakázky je pořízení vybraných ICT technologií (SW licence) souvisejících se zabezpečením a provozem informačních systémů a informační infrastruktury Ústavu hematologie a krevní transfuze (dále jen „ÚHKT“), jakožto součást plánovaného projektu spolufinancovaného ze strukturálních fondů EU prostřednictvím Integrovaného regionálního ...
Modernizace komunikační infrastruktury - H
Účelem veřejné zakázky je pořízení vybraných ICT technologií (SW licence) souvisejících se zabezpečením a provozem informačních systémů a informační infrastruktury Ústavu hematologie a krevní transfuze (dále jen „ÚHKT“), jakožto součást plánovaného projektu spolufinancovaného ze strukturálních fondů EU prostřednictvím Integrovaného regionálního ...
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
Pořízení serverů HCI pro účely KI - Rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na pořízení serverů pro realizaci hyper-konvergované infrastruktury (dále jen "HCI"), včetně instalace, implementace a záruky, tj. serverů a podpory tvořící základ fyzické vrstvy výpočetních a kapacitních prostředků pro realizaci datových center Zadavatele dle konceptu SDDC (softwarově ...
Nákup notebooků 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka notebooků tří základních typů v rozsahu specifikovaném v Příloze č. I zadávací dokumentace.
Prvky počítačové sítě 2021-2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je v souladu § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky koncových aktivních prvků počítačové sítě dle aktuálních potřeb zadavatele pro Prahu, Brno a Ostravu v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Dodávka diskového souborového úložiště včetně poskytování podpory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění technických a programových prostředků pro ukládání a zpracování dat důležitých informačních systémů zadavatele a poskytování podpory. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v návrhu smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace (dále jen "ZD").
Dodávka serverů pro posílení aplikačního cloudu pro provoz služeb
Předmětem veřejné zakázky je pořízení serverů pro posílení aplikačního cloudu pro provoz služeb, poskytovaných v režimu vysoké dostupnosti, v rámci projektu a navýšení kapacity rychlého datového úložiště Lustre. Součástí veřejné zakázky je i dodávka několika výkonných notebooků pro vývoj aplikací.
Obnova hardwarového vybavení pro provoz systému PACS ve Fakultní Thomayerově nemocnici
Předmětem plnění Veřejné zakázky je: a) kompletní dodávka a implementace serverové infrastruktury (HW a licence) pro dvě datová centra (pro provoz systému PACS) b) implementace a záruční servis.
Zavedení procesního řízení informatiky prostřednictvím implementace doporučení IT4IT a ITIL
Veřejná zakázka je zadavatelem vypsána za účelem zajištění zavedení a standardizace procesního řízení informatiky prostřednictvím implementace doporučení IT4IT a ITIL, implementace nástroje na správu incidentů, požadavků a událostí v resortu ŽP, vč. naplnění konfigurační databáze (CMDB) a vytvoření architektonického modelu EA na MŽP a vybraných ...