Dodávka licencí SAP a poskytování souvisejících služeb
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na zajištění poskytování práva užití programového vybavení (licencí) SAP a zajištění služeb maintenance (údržby) Enterprise Support k tomuto programovému vybavení, jakož i maintenance (údržby) Enterprise Support pro stávající programové vybavení SAP zadavatele a jemu ...
Obměna diskových polí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka diskových polí, jejich instalace a implementace do infrastruktury zadavatele a záruční servis.
Vybudování odborných učeben na základních školách - opakované řízení
Cílem zadávacího řízení je výběr dodavatelů, se kterými budou uzavřeny kupní smlouvy, přičemž předmětem těchto smluv je poskytnutí dodávek a souvisejících stavebních prací a služeb podle požadavků zadavatele, jejichž předmětem je vybudování odborných učeben v základních školách. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 3 samostatné části, a to: část ...
Nákup HW a SW pro archivaci okresních serverů
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je dodávka HW a SW (OEM SW, mikrokódy, firmware, který je nutný pro provoz dodaného HW a/nebo je součástí HW), instalace a zprovoznění HW a instalace dodaného firmware, záruční servis a technická podpora dodaného HW a SW ode dne akceptace převzetí předmětu plnění bez vad a nedodělků po dobu třiceti ...
SW licence pro zálohování kritické infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 105ks (licencování na CPU, tj. 1ks licence je pro jeden CPU) SW licencí technologie pro zálohování systémů a dat provozovaných v rámci datových center. Zejména systémů a dat provozovaných v rámci virtualizační platformy VMware.
Nákup přenosných počítačů a příslušenství pro potřeby resortu MPSV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky 4 typů sestav přenosných počítačů a jim odpovídajících dokovacích stanic, 2 typů monitorů a dalšího příslušenství, konkrétně klávesnic, myší, mechanik paměťových médií, pamětí USB, headsetů, apod.
Upgrade monitoringu v DC Vápenka
Předmětem veřejné zakázky je upgrade a obměna hardwaru a softwaru (vč. požadovaných licencí a dokladů nezbytných k jejich užívání) nástroje monitoringu pro NONIT technologie datového centra a přilehlých objektů, vč. obměny slaboproudé kabeláže mezi jednotlivými komponenty zajišťující sběr dat pro monitorovací nástroj v datovém centru Vápenka, a to ...
Technická podpora forenzního HW a SW 2020-2023
Předmětem veřejné zakázky je uzavřít mezi zadavatelem a vybranými dodavateli pro jednotlivé samostatné části veřejné zakázky kupní smlouvu na dodávky plnění dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace, tj. na specializované SW a HW nástroje používané pro forenzní účely a dále na zajištění podpory na již vlastněné SW a HW nástroje.
Nákup pracovních stanic a příslušenství  pro potřeby projektů OPZ
Předmětem plnění centralizovaně zadávané veřejné zakázky jsou dodávky pracovních stanic, monitorů a příslušenství, konkrétně klávesnic, klávesnic se čtečkou, myší a ergonomických podložek pod myši.
Dodávka IS ESB FNKV II
Předmětem zakázky je dodávka programového vybavení - IS ESB, jeho implementace a následná provozní podpora a servis dodaného řešení po dobu 60 měsíců.
Zajištění podnikové smlouvy Esri - EA na období 2021-2023
Zajištění podnikové smlouvy Esri - EA na období 2021-2023
Blade servery pro NS-SIS II vč. technické podpory
dodávka blade serverů vč. technické podpory
VZ 92520 - Dodávka disků do provozovaných datových polí pro Městskou policii hl. m. Prahy
Předmětem této veřejné zakázky je jednorázová dodávka disků určených k doplnění do dvou produkčních polí Storwize V7000 G2, sestávajících se z 2 kontrollerů a 3 expanzí, na lokalitě Korunní 98, Praha 10, včetně dopravy na místo plnění. Součástí dodávky je dále patch services, správa výkonnosti, monitoring nasazení systému a výkonu.
Dodávky stolních počítačů a notebooků pro resort Ministerstva spravedlnosti
Dodávky stolních počítačů, monitorů a notebooků pro resort Ministerstva spravedlnosti, na základě rámcové dohody trvající 48 měsíců.
Software (matematický)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka software pro matematické simulace multifyzikálních dějů metodou konečných prvků (dále jen „software“), jenž bude využíván k výukovým účelům zadavatele. Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace ...
SDR pro 5G RAN
Předmětem veřejné zakázky je dodávka SDR pro 5G RAN. Předmět veřejné zakázky je podrobně definován přílohou č. 1 (Technická specifikace) této zadávací dokumentace. Zakázka je součástí projektu Výzkumná infrastruktura pro doktorské studijní programy na ČVUT FEL, Reg. č.: CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002280, Operační program Výzkum, vývoj a ...
Pořízení DDNM - komerční software
Jedná se o nové pořízení DDNM komerčního software a prodloužení licencí v současné době užívaného software. Podrobné vymezení předmětu VZ je uveden v zadávací dokumentaci.
Osobní počítače a kancelářská technika II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní a kancelářské techniky dle technické specifikace.
Modernizace komunikační infrastruktury
Předmětem této veřejné zakázky je celková modernizace síťové infrastruktury zadavatele (centrála v Praze a krajská pracoviště) zahrnující dodávku síťových prvků, implementační práce, migraci a podporou výrobce pro dodaný HW a SW po celou dobu trvání smlouvy.
Antivirová ochrana koncových zařízení
Antivirová ochrana koncových zařízení v rámci organizace zadavatele
Sand box - HW rozšíření
Předmětem zakázky je dodávka HW rozšíření pro sávající virtuální sandboxing zadavatele
Komplexní informační systém
Dodávka komplexního informačního systému pro zabezpečení činnosti Vojenského technického ústavu, s.p. včetně zajištění služeb servisní podpory a služeb rozvoje.
Dodávka IS pro monitoring ICT služeb
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku a zprovoznění informačního systému pro monitoring ICT infrastruktury zadavatele a jeho implementace pro potřeby zadavatele na místo plnění a poskytnutí souvisejících služeb.
Centrální nákup IT 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů, monitorů, notebooků a dokovacích stanic pro centrálního zadavatele a pověřující zadavatele, a to včetně dopravy.
Rozšíření technologie zajišťující ochranu interní datové sítě MHMP proti hrozbám v reálném čase
Kapacitní rozšíření technologie pro ochranu interní datové sítě Magistrátu hl. m. Prahy (dále jen MHMP) proti hrozbám v reálném čase (Advanced Persistent Threats), které cíleně napadají interní systémy s cílem získat úplný přístup k celé síti a všem jejím datům.