Dodávka rychlých diskových polí 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je v souladu § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky rychlých diskových polí dle aktuálních potřeb zadavatele pro Prahu, Brno a Ostravu v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Switche 2022 - 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka switchů a s nimi souvisejících plnění (dále jen „switche“). Zadavatel požaduje dodání switchů dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka nezbytné HW infrastruktury pro modernizaci NIS a jeho nové části/funkcionality
Nezbytný hardware pro modernizaci nemocničního informačního systému zadavatele (NIS) a jeho další rozšíření. CPV kódy: 48820000, 30233132, 79995100, 72252000, 30233160, 30213300, 33111200, 30231000, 30237130, 30233141, 32422000.
Dodávka, implementace a podpora nástroje na vyhodnocování bezpečnostních událostí SIEM
Předmětem této nadlimitní sektorové veřejné zakázky je dodávka, implementace a následné poskytování technické podpory systémového řešení SIEM (Security Information and Event managment) jako platformy pro sběr, detekci a vyhodnocování bezpečnostních událostí v rámci IT prostředí zadavatele. Bíže viz Zadávací dokumentace.
Fakultní Thomayerova nemocnice - Nákup licencí k produktům Microsoft
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění poskytování licencí k produktům Microsoft prostřednictvím velkoobjemových multilicenčních smluv Microsoft Enterprise Agreement (EA), Microsoft Enterprise Agreement Subscription (EAS), Microsoft License Software Assurance (SA), a poskytování doplňkových služeb souvisejících s uplatněním produktů ...
Technická podpora produktů společnosti HP
Předmětem rámcové dohody je technická podpora produktů společnosti Hewlett-Packard Enterprise a společnosti Micro Focus v oblasti hardware a software. Jejichž výčet, popis a obsah jsou uvedeny v příloze č. 1 návrhu rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Rozšíření kybernetické ochrany
Předmětem plnění VZ je rozšíření stávajícího systému kybernetické ochrany zadavatele, tedy stávajících prvků, které jsou implementovány v infrastruktuře zadavatele, cílem je ochrana mail serveru, zabezpečení notebooků a nástroj pro správu
Switche 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka switchů a s nimi souvisejících plnění (dále jen „switche“). Zadavatel požaduje dodání switchů dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dokoupení licencí CyberArk Enterprise Password Vault End User
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dokoupení 50 licencí CyberArk Enterprise Password Vault End User včetně maintenance na 26 měsíců. Jedná se o koncové licence umožňující vlastní přístup privilegovaných uživatelů do prostředí CyberArk řešení k privilegovaným aktivitám na systémech MZe.
DNS - Dodávky počítačů
Dodávky počítačů dle ZP a jejích příloh.
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky: - 118 ks notebooků, - 42 ks dokovacích stanic, - 42 ks LCD monitorů. Předpokládaná doba dodání předmětu plnění je nejpozději do 90 kalendářních dnů od účinnosti smlouvy.
Dynamický nákupní systém Nákup mobilních telefonů a tabletu včetně příslušenství
Technologie hlavního města Prahy, a.s. (dále jen „Zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na pořízení mobilních telefonů a tabletů včetně příslušenství (dále jen „DNS“) dle ustanovení § 138 a násl. ZZVZ ve spojení s ustanovením § 58 ZZVZ. Zadavatel nerozdělil DNS do kategorií ve smyslu ustanovení § 138 odst. 1, neboť to vzhledem k povaze a ...
Dodávka serverů x86
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem bez obnovení soutěže. Předmětem veřejné zakázky je zajištění postupných dodávek serverů x86 („Dodávky“), včetně všech licencí potřebných k provozu serverů x 86 dle technického zadání, jak jsou specifikovány v přílohách zadávací dokumentace a poskytnutí servisní ...
SÚKL VZ02/2022 - Dodávka, implementace a zajištění podpory Personálního informačního systému
Předmětem veřejné zakázky je: a) dodávka a implementace Personálního informačního systému (dále jen „Systém“) v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci, b) poskytnutí licence k Systému v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci, c) poskytování servisní podpory a zajištění rozvoje Systému specifikovaného v zadávací dokumentaci, a to na dobu ...
eHealth v TN - III. dodávka koncových stanic PC, včetně příslušných periferií
Předmětem plnění Veřejné zakázky je kompletní dodávka koncových stanic a příslušných periferií pro provoz nového nemocničního informačního systému. Koncovými stanicemi jsou myšleny osobní počítače PC. Specifikace koncových stanic a periferií vychází z analýz, doporučení a požadavků dodavatele nového nemocničního informačního systému.
Obnova bezpečnostních prvků sítě
Náhrada nepodporovaného Firewall a související podpora po dobu 5 let. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Centrální správa a zabezpečení mobilních zařízení
Předmětem plnění je implementace kvalitního a technologicky vyspělého řešení pro centralizaci správy mobilních zařízení, tzv. Unified Endpoint Management (UEM) až pro 2000 mobilních zařízení s integrací řešení v oblasti MTD (Mobile Threat Defense), které plně odpovídá požadavkům a standardům MHMP.
IS pro oddělení centrální sterilizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup a zajištění podpory nového informačního systému pro oddělení centrální sterilizace zadavatele. Zadavatel požaduje kompletní převod dat z původního informačního systému oddělení centrální sterilizace. A dále je požadován kompletní převod registru pacientů a kompletní převod databáze ze současného ...
Centrum nádorové ekologie - Nákup výpočetní techniky - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hardwarového vybavení, a to počítačů, notebooků, pevných disků a monitorů.
Storage server, pásková jednotka a řídící server
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace storage serveru, páskové knihovny a řídícího serveru, vše včetně dopravy. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou popsány ve specifikaci, jež tvoří Přílohu č. 1 Kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Řešení pro sběr, detekci a vyhodnocení kybernetických bezpečnostních událostí
Cílem zadavatele je vybrat dodavatele (a pořízení) nástroje pro sběr, detekci a vyhodnocení kybernetických bezpečnostních událostí (SIEM), a to v rámci projektu Modernizace nemocničního informačního systému Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka časově neomezených užívacích práv k SW nástroji pro ...
Software - integrovaná simulační platforma pro simulaci mechatronických systémů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trvalé integrované simulační platformy pro simulaci mechatronických systémů (dále jen „software“). Zadavatel požaduje dodání software dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
NIS VFN Modernizace modulů PACS modul pro ORO
• Cílem zadavatele je vybrat dodavatele (a pořízení) speciálního DICOM prohlížeče pro sledování a vyhodnocování pacientských dávek pacientů pro radiodiagnostiku a intervenční radiologii včetně podpory pro potřeby Oddělení radiační ochrany (ORO) (dále jen „speciální DICOM prohlížeč pro ORO“), a to v rámci projektu Modernizace nemocničního ...