NĚMECKO; Spotřební zboží pro e-shop
Navázání obchodní spolupráce V roce 2009 byla založena společnost IGO - Ilsmann & Gleißner Online- Handelsgesellschaft mbH, se sídlem v Oranienbaum (Dessau-Roßlau), pouze 6 km od dálnice-místa připojení A9, Dessau-východ. Online obchod jako moderní rovnoprávný prodejní kanál a prostředek odbytu zboží, odtud spotřební zboží všeho druhu v oblasti ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele ( výrobků, zboží nebo služeb ): hledáme schopné dodavatele různého zajímavého zboží do internetového obchodu - zboží musí být odesláno do 2-3 dnů k nám (Brno), nebo do týdne přímo k zákazníkovi ( preferováno ), výrobce nebo dodavatele zboží či výrobků, máme zájem i o drobné tuzemské výrobce, nabízíme trvalou spolupráci z naší ...
UGANDA; Nábytek
Naléhavě poptáváme nábytek. Budeme platit kreditní kartou. Které typy kreditních karet přijímáte?
NĚMECKO; Zboží pro německý e-shop
Jako internetový prodejce nabízíme následující značkové výrobky: -spotřební a zábavná elektronika -mini kuchyně -Christopeit sportovní a fitness přístroje -profi a plynové grily -vybavení pro malé děti -zahradní nářadí -od 3/10 exkluzivní krbové náčiní Dodáváme jako online prodejce hlavně privátním zákazníkům, ale také obchodním ...
Poptáváme dodavatele dřevěných výrobků
HLEDÁME DODAVATELE PIVNÍCH SETŮ,NATĚRAČSKÝCH KOZ A POLICÍ NA LÁHVE. FOTOGRAFIE MŮŽU DODAT E-MAILEM
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
BANGLADÉŠ; Ratanový nábytek
Hledáme obchodní spolupráci s importéry ratanového/proutěného nábytku z Bangladéše.
VIETNAM; Květináče
Naše firma Nam Hiep Hoa obchoduje s květináči vysoké kvality za příznivé ceny. Našimi hlavními produkty jsou květináče terakotové, keramické, teracové a zinkové. Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli. Komunikace v angličtině.
BANGLADÉŠ; Ratanový nábytek
Výrobce a vývozce ratanového nábytku z Bangladéše uvítá spolupráci s odběrateli výrobků na zakázku nebo z kolekcí. Ratanové / proutěné / rákosové pohovky, židle, stoly, sedátka atd. do zimních zahrad / verand / obývacích pokojů. Také jutou opletené vícebarevné rohože pro umístění u dveří, schodiště a středového stolu.
PÁKISTÁN; Textil, nábytek
Jsme výrobce a vývozce textilních produktů a nábytku. Ruční výroba v Chiniot Pákistán. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Nábytek
Jsme jednou z předních společností v Lomé v Togu. Hledáme spolehlivého dodavatele nábytku.
Poptávám úložný box na balkon
Úložný box (lavice) na balkon, jen částečně zakrytý,max délka 1m.
Poptávám dřevěný holubník
Koupím zachovalý dřevěný holubník, takový typ, jaký byl ve filmu "Vesnicko má středisková".Chceme jej pouze jako dekoraci na starý statek, nemusí být funkční,jen krásný....Praha Západ,odvoz mám.Děkuji
Poptávám zahradní skládací altán
Dobrý den hledám výrobce skládacích zahradních altánů Prémium GREEN 3*3 VÝŠKA 2.5 m.
PÁKISTÁN; Nábytek a jeho příslušenství
Poptávám obchodní spolupráci s výrobci nábytku, strojů na výrobu nábytku, železářského zboží, s firmami v oboru nábytkové technologie.
INDONÉSIE; Nábytek
Poptáváme importéry nábytku.
ČÍNA; Slaměné kabelky, proutěné výrobky a nábytek
Již více než 57 let vyrábíme slaměné kabelky, proutěné předměty a nábytek. Naše výrobky se dobře prodávají do celého světa. Jsme jedním z největších dodavatelů v tomto oboru v Číně. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s potenciálními odběrateli. Navštivte prosím www.artscrafts-china.com.
NĚMECKO; Dřevěná lehátka
Poptávám dřevěná lehátka bez loketní opěrky.
Poptávám zahradní lavici
Poptávám zahradní lavici.
VIETNAM; Proutěný nábytek
Mám zájem o obchodní spolupráci s prodejci proutěného nábytku.
VIETNAM, Proutěný nábytek
Vietnamská firma Bao An Co. je profesionální výrobce kvalitního proutěného nábytku, který se dá použít v kavárnách, restauracích, hotelích, zábavních centrech apod. Ceny výrobků jsou velmi příznivé. Více na www.noithatbaoan.com Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám zahradní závěsná křesla
Poptávám zahradní houpací závěsná křesla (sedátka).Prosím o cenové nabídky.
INDONÉSIE; Dřevěný nábytek
Hledám obchodní spolupráci s distributory dřevěného nábytku.
IZRAEL; Dřevěné a čalouněné židle
Hledáme výrobce dřevěných a čalouněných židlí.
Sháním venkovní křesla s výpletem
Poptávám křesílka (ne židle) s plastovým výpletem určená pro pobyt venku.