GHANA; Nábytek
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme nábytek.
PÁKISTÁN; Nábytek z růžového dřeva
Vyrábíme vyřezávaný nábytek z růžového dřeva a různé rukodělné výrobky. Více na www. ezzytextile.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám párty stany
Sháním 3 párty stany na pořádání venkovních akcí. Kapacita jednoho stanu 15 - 20 lidí.
TURECKO; Mechanismy pro nábytek
Jako výrobce mechanismů pro nábytek hledáme výrobce nábytku v ČR. www.marmaramalzeme.com
UGANDA; Plastové židle, stoly a stany
Poptáváme zboží jako jsou bílé plastové židle, stoly a také stany.
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku
Předmětem výběrového řízení je nalezení vhodného dodavatele typového a atypického nábytku dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
NĚMECKO; Výroba kabelek
Poptáváme výrobce kabelek a zahradního nábytku. Jsme německá designerská agentura a chtěli bychom naše tašky nechat vyrábět v Česku. Jedná se přitom o zpracování gumové trubičky, máme již mnoho objednávek, hledáme výrobní místo, ve kterém bychom nový design mohli nechat vyrobit.
RAKOUSKO; Sklenění ptáci
Hledáme subdodavatele pro naše série skleněných ptáků a jiného skleněného dekorativního artiklu. V současnosti jsou všechny výrobky provedeny s tyčí z ušlechtilé oceli a slouží jako zahradní dekorace. Pro sezónu 2011 mají být vyrobeni ptáci jako stolní dekorace bez montážního závitu. Pokud byste měli zájem, pošlete nám e-mailem Vaše podklady. ...
Poptávám zahradní umyvadlo
Prosím Vás máte zahradné umyvadlo? Ak ano aka je jeho cena.Ďakujem
ČÍNA; PVC proutěný venkovní nábytek
Vyrábíme vyplétaný PVC venkovní nábytek (železo, hliník konstrukce), nabízíme konkurenceschopné ceny a módní design. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli, velkoobchodníky, distributory.
GHANA; Průmyslové stroje
UBI INTERNATIONAL CO LTD. je přední obchodní firma, která má zájem o obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: minerální vody, ovocné džusy, esenciální oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, cement, farmaceutické výrobky, trička, polokošile, elektronika, kamery, faxovací zařízení, ...
Poptávám jezírkovou fólii
Jezírková folie Koupíme jezírkovou folii, kvalitní PVC či PE jezírkovou folie, světlejší barvy. Tloušťka 1 - 1,5 mm. Předpokládaná plocha cca 300m2. Spěchá, kontakt jen na mail. Mail: info@cowd.eu
Poptávám pivní sety
Koupím pivní sety (stůl + 2 lavice) i použité i zvlášť.
PÁKISTÁN; Nábytek pro děti
Jsme výrobci dřevěného, ručně malovaného, tematického nábytku pro děti. Naše výrobky zahrnují: lůžka, jednolůžkové i větší postele, lampy, komody, šatníky, pracovní stoly a židle, počítačové stoly, dětské postýlky atd. Hledáme odběratele, importéry.
INDONÉSIE; Teakový nábytek
PT. Java Exclusiv je indonéská soukromá nábytkářská firma specializovaná na výrobu teakového nábytku pro zahrady, demontáž starého nebo použitého teaku pro interiérový a zahradní nábytek a doplňky z teakového kořene. Již vyvážíme do řady zemí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám zahradní litinový nábytek
Poptávám zahradní litinový nábytek-menší kulatý stůl (do průměru 1m) a k němu 2 židle.
ČÍNA; Mramorový nábytek
Jsme čínský výrobce především mramorového nábytku. Hledáme zahraniční dovozce.
Poptáváme houpadla pro dětské hřiště
Na vybavení dětského hřiště potřebujeme 2 houpadla na pružině - materiál např.polyethylen,ne dřevo nebo překližka.
Poptáváme ratanové  židle
Sháním venkovní ratanový nábytek, nejlépe světlá barva, jedná se o 25 ks židlí. Velice spěchá, prosím o nabídky do 14.5.2010.
RAKOUSKO; Litinové zahradní sestavy
Poptáváme litinové zahradní sestavy.
INDONÉSIE; Dřevěný nábytek
Jsme indonéští exportéři zahradního a bytového nábytku z teakového a mahagonového dřeva. Více na www.tulusmuliafurniture.com . Hledáme odběratele.
VIETNAM; Výrobky z přírodních materiálů
Specializujeme se na dodávky vysoce kvalitních výrobků z tradičních materiálů jako mořské řasy, vodní hyacint, ocrea, bambus, ratan atd. Více na www.kimphat.vn Máme dlouholeté zkušenosti s mezinárodní distribucí vietnamské exteriérové keramiky a dřevěného nábytku. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Žulové výrobky
Jsme rodinný podnik s 20 lety zkušeností v těžbě a zpracování žuly. Máme dva závody, jeden se specializuje na žulové stavební materiály včetně dlaždic, desek, přířezů na míru, desek toaletních stolků a pultů, schodů apod. a exteriérové dlažby a obrubníky v různých úpravách atd. Druhý se specializuje na mramorové a žulové řemeslné výrobky jako ...
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...