LF HK – MRR – PRSP na UK – Dodávka a montáž nábytku
Předmětem plnění zakázky je dodávka židlí a dodávka a montáž nábytku do vybraných pracovišť zadavatele, podrobně specifikovaná a vymezená v technické specifikaci, příloha č. 1 zadávací dokumentace a v rozpočtu, příloha č. 3 této zadávací dokumentace a provedená za obchodních podmínek specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Výsuvný tabulový systém pro virtuální učebnu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výsuvného tabulového systému, který bude sloužit k umístění televize a zároveň jako školní tabule pro popis zasucha stíratelnými fixy. Tabulový systém je výsuvný do stran a v zasunuté poloze chrání TV a zcela ji zakrývá. Součástí plnění veřejné zakázky je poskytnutí souvisejících služeb.
Snížení energetické náročnosti obvodového pláště a střešních konstrukcí dílen odborného výcviku
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v kompletním zateplení obvodového pláště, výměně výplní otvorů, částečného zateplení plochých střech a stropu půdy, zároveň dojde k instalaci vzduchotechnického systému a dále stavební práce s těmito úpravami související. Předmětem veřejné ...
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku do nově zrekonstruovaných odborných učeben
Poptávám dodavatele dárkového zboží pro komisní prodej
Poptávám dodavatele dárkového zboží pro komisní prodej. Hledám velkoobchodního dodavatele se zaměřením na dárkového zboží ke spolupráci formou komisního prodeje. Sortiment: keramika, sklo, svíčky, aromalampy, obrázky, nástěnné hodiny, plyšové hračky, dárkové tašky, dřevěné a proutěné výrobky, dekorační předměty apod. Nebo hledám i jiný druh ...
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících ve stavebních úpravách 1. - 5.NP hlavní budovy SUPŠ HNN v Hradci Králové. Jedná se o stavební práce ve stávajících odborných učebnách, spojovacích chodbách a provozních prostorech, rekonstrukci střešního pláště přístavby dílen a revitalizaci ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP
Modernizace infrastruktury v ZŠ SNP, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učebny PC, tabletové učebny a učebny dílen.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Poptávam náhradní díly k pohonu garážových vrat
Poptávám náhradní díly k pohonu garážových vrat Superlift, jedná se o díly do převodovky.
HK. J. Koziny č.p. 1237 - Dodávka vnitřního vybavení odborných učeben a laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení přístavby budovy za účelem zřízení odborných učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných předmětů a matematiky při Biskupském gymnáziu Bohuslava Balbína, v ul. Jana Koziny č.p. 1237, Hradec Králové
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka vybavení nábytku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku, tedy 6 ks kovových boxových skříněk na boty a 212 ks kovových šatních skříněk a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Domov důchodců Černožice - mobiliář objektu A a C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře a poskytnutí souvisejících služeb do rekonstruovaných prostor Domova důchodců Černožice. Stavební práce, které v domově důchodců v současné době probíhají, budou ukončeny na podzim 2017 a současně dojde k obnově vybavení daného zařízení.
Domov důchodců Černožice - noční stolky, postele - objekt A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nočních stolků a postelí a poskytnutí souvisejících služeb do rekonstruovaných prostor Domova důchodců Černožice. Stavební práce, které v domově důchodců v současné době probíhají, budou ukončeny na podzim 2017 a současně dojde k obnově vybavení daného zařízení.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku Vyšší odborné škole zdravotnické a Střední zdravotnické škole, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoří Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Střední škola technická a řemeslná - Centrum odborného vzdělávání Chlumec nad Cidlinou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž školního nábytku. Nábytek musí splňovat normy ČSN EN 1729-1:2007 a ČSN EN 1729-2:2007. Dodaný nábytek musí být nový, nikoliv použitý či repasovaný dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávacích podmínek a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku, tedy 20 ks šestidveřových kovových šatních skříněk (půlených) na lavičce a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka vybavení nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Poptávám náhradní díly k litinovému kotly
Poptávám náhradní díly k litinovému kotetly EMKA U, konkétně vrchní a spodní dvířka kompletní. Děkuji.
Posílení klimatizace a doplnění zvlhčování do stávajících vzduchotechnik
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v dodávce a montáži posílení stávajících vzduchotechnických jednotek a dodávky a montáže vlhčení v objektu Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové v rámci projektu s názvem „Zvýšení ochrany fondu a komplexní řešení ukládání a zálohování ...
Poptávám baterii do robotického vysavače
Poptávám náhradní baterii do robotického vysavače OTTORO S-100 ion. Děkuji Vlastimil Konvalina
Poptávám montáž poplastovaného plotu
Poptávám montáž poplastovaného plotu, výška 160 cm, délka cca 23m. Vázací drát mám. Betonové sloupky instalovány /8/. Děkuji