Poptávám dodavatele konferenčních židlí
Touto cestou hledám dodavatele konferenčních židlí, jde o 50 kusů do kanceláře v Náchodě. Nabídky a foto zasílejte na email.
Oplocení NPR Karlovské bučiny - lesopěstební část
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění lesnických činností, a to konkrétně provádět PČ a TČ a v souvislosti se službami PČ bude rovněž dodávat sadební materiál (dále též jen „SaMa“) či realizovat další nezbytné dodávky stanovené zadavatelem a to na základě projektu OPŽP s názvem “Oplocení NPR Karlovské bučiny - lesopěstební část“.
Poptáváme realizaci interiéru kanceláří
Poptáváme kompletní realizaci úprav interiéru kancelářských prostor v centru Hradce Králové včetně vybavení. Vizualizace požadovaného interiéru a základní seznam položek jsou uvedeny v příloze. Předpokládaná cena do 1.300.000,- Kč + DPH. Realizace zakázky je možná již koncem května 2011 nebo dle dohody. V případě zájmu lze na vyžádání zaslat ...
Poptávám žaluzie, vč. montáže
Prosím o cenovou nabídku na vnitřní žaluzie. Okna jsou plastová, v barvě zlatý dub. Adresa montáže je Dolní Přím 88 okr. Hradec Králové. Rozměry v cm: š x v 87x82 +síť proti hmyzu 17x178 17x178 74x178 74x178 + síť proti hmyzu (balkonové dveře) 87x96,5 + síť proti hmyzu 67x96,5 67x96,5 +síť proti hmyzu 62x96,5 + síť proti ...
Filharmonie HK - dovybavení a úpravy
Stavební úpravy a dovybavení sálu Filharmonie HK dalšími technologiemi.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Sedací nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka sedacího nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Poptávám výrobu vjezdových vrat
Zhotovení vjezdových vrat posuvných šířě 4,5 m výška 1,50 m ,bez výplně jen nosný rám automatické ovládání 3 ovladače, bez stavebních prací. Konstrukce a potřebné prvky budou pozinkované.
Poptávám předokenní rolety
Poptávám dodávku 6 ks hliníkových předokenních rolet vč.montáže - dodatečná montáž na rám plastových oken : 2 ks - 1950mm x 1500mm (výška), 3 ks - 1150mm x 1500mm(výška) a 1ks 1800mm x 1700mm(výška). Ovládání provázkem nebo páskem.
Poptávám venkovní rolety
Poptávám venkovní rolety s elektrickým pohonem, usazení nad rám oken. Rozměry oken: 6ks-š.110x v.130cm,1ks-š.180x v.130cm,1ks-š.70x v.215cm Vodící lišty v barvě oken (zlatý dub) Cenu prosím nabídněte.
Poptávám ND k vysavači
Sháním hnací řemínek na kartáč k vysavači Evrobak bomber turbo 1600W
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptáváme skleněné vlákno
Dobrý den. Hledledám dodavatele skleněného vlákna s následujícími parametry: - průměr vlákna 14 mikronů, - délka 12 mm, - vysokomodulová (73 GPa). Vlákna nesmí být v pramencích, které se teprve po styku s vodou rozplavují do individuálních vláken. Vlákno musí být dodáváno již jako individuální (ne pramence). Děkuji.
Poptávám stínicí techniku
Poptávám rolety,sluneční ochrana v barvě cihlové. 1ks:80x120 + 1ks:100x180. Prosím cenové nabídky.
Poptávám obývací stěnu
Sháním obývací stěnu celá Bordo vysoký lesk nebo bílý korpus.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenu za výrobu kuchyně, materiál dle nabídky, termín začátek 2010, nebo dříve, celková délka cca.5m, tvar L
Poptáváme skleněné dveře ke sprše
Poptávám skleněné dveře do sprchového koutu (dveře niky). Čistý stavební otvor = 67 cm, výška 160 cm. Děkuji Jisef Rind
Poptávám výrobu brány
Dobrý den, poptávám firmu pro výrobu a dodávku samonosné posuvné vjezdové brány pro vjezd os. auta ke garáži RD. šířka vjezdu je cca 3,2m, prostor pro odsuv je 4,65m, výška brány do cca 1,5m. Včetně pohonu a dálkového ovládání. Rám jednoduché konstrukce (žádné kované prvky), budou na něj pak přišroubované dřevěné plotovky. Rám bude pozinkovaný. ...
Poptávám výrobu kuchyňských dvířek
Poptávám výrobce kuchyňských dvířek.
Sháním halogenové svítidlo,Rendl
Prosím halogenové svítidlo Rendl, model HALO B3211 bílá barva 5 ks
Poptávám zpracování kalkulace kuchyně
Prosím o cenovou nabídku kuchyně (viz. přiložený obrázek) Termín dodání: co nejdříve Za nabídky i ukázky podobných prací předem děkuji.
Poptávám vestavěnou troubu Gorenje
Poptávám vestavěnou troubu Gorenje B 3345 E.
Sháním větrací mřížky ke karavanu
Koupím větrací mřížky plast,nebo nerez ke karavanu.Je to ke karavanu -tušim,že se to píše SCHETAU r.v.1990 pro tři osoby,rozměr 36 nebo 36,5 x 13,5 až 14 cm ks 2.Díky Petr.