Komunitní centrum Ostrava - volný interiér, II.
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra Ostrava v Ostravě - Hulvákách, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby "Komunitní centrum Ostrava" arch. č. 09-066-6 zpracované firmou OSA projekt s.r.o.
Poptávám dodávku sedacího nábytku
Poptávám dodávku sedacího nábytku (prac. židle, konf. židle, sedací vaky, taburety, pohovky). Prosím o vyplnění cen do tabulky a v případě zvolení nestejného (prvku) zboží zaslání obrázku i technického popisu. Termín dodání: duben 2012 Místo dodání: Ostrava Výškovice
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby „Komunitní centrum Ostrava“ arch. č. 09-066-6/B/Z01 zpracované společností OSA projekt s.r.o.
Poptávám koženou sedací soupravu
Kožena sedací souprava z masivu
Dodávka nábytku pro administrativní budovu Revírní bratrské pokladny, zdravotní pojišťovny
Dodávka typového (skříní, stolů), sedacího, atypického a doplňkového mobiliáře vč. dopravy a montáže pro administrativní budovu zadavatele.
OU - Rekonstrukce a modernizace objektu Chittussiho 10, Hladnov, II. etapa – dodávka interiérů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytkového vybavení respiria, vybraných specializovaných učeben, centrální šatny, pracoven pedagogů, čajových kuchyní, posluchárny, laboratoří, specializovaných učeben a skladů umístěných v bloku „M“ a „R“ budovy Ostravské univerzity na ul. Chittussiho 10, Slezská Ostrava. Jedná se v převážné míře o použití ...
Poptávám opravu koženkového čalounění
Hledám firmy na ošetření šitých švů na koženkovém čalounění.