Dostavba Teoretických ústavů LF UP - interiér
Předmětem plnění je dodávka a montáž interiérového vybavení v rámci Dostavby Teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje dodání všech požadovaných prvků dle výkazu výměr, jejich montáž a poskytování záručního servisu.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - vnitřní vybavení
Dodávka a montáž vnitřního vybavení Střediska ekologické výchovy Švagrov. Vybavení učeben, kanceláří a pokojů nábytkem, vybavení šaten, dílen a skladů kovovým nábytkem, plechovými šatními skříněmi, regály, vybavení stolními počítači, tiskárnami a multifunkční technikou pro tisk a elektronickou komunikaci.
Dodávka šatních skříní
Předmětem zakázky je dodávka šatních skříní trojího typu do Fakultní nemocnice Olomouc na kliniku onkologickou a dětskou dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - vnitřní vybavení
Dodávka a montáž vnitřního vybavení Střediska ekologické výchovy Švagrov. Vybavení učeben, kanceláří a pokojů nábytkem, vybavení šaten, dílen a skladů kovovým nábytkem, plechovými šatními skříněmi, regály, vybavení stolními počítači, tiskárnami a multifunkční technikou pro tisk a elektornickou komunikaci.
Nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souborů nábytku pro dětskou chirurgii a pro hybridní sál, vše v areálu FNOL, ve specifikaci dle přílohy 1 a 2 k zadávací dokumentaci
Poptáváme výrobu vestavěné skříně
Potávka - Vestavěná skříň dle rozměru přílohy. Venkovní dveře barvy ořech tmavá. V jednom křídle zrcadlo. Vnitřní prostor barva bílá , rozložení polic viz. popis příloha ,
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
Poptávám nábytek
Sháním nábytek značky Enozzi, postel ORGANZA 180 x 210 (délka ložné plochy 210) v provedení buk a odstín 07. Noční stolek NS 01, dva kusy, provedení též v buku a stejný odstín. Prosím o zaslání cennové nabídky a termínu dopravy. .
Poptávám židle pro restauraci
Koupím dřevěné židle do hospody, i použité, nečalouněné. Cca 100 kusů. V případě nabídky nových, lze dodat i rozložené, nesmontované.
Poptávám zakázkovovu výrobu nábytku
Dobrý den . Sháním výrobce kožené sedací soupravy s vysokou opěrkou zad. Požadoval bych ji v barvě lososové v provedení kůže nebo ekokůže. Sestavu pak v provedení 3+2+křeslo relaxační každý prvek samostatně stojící ( opěrky na ruce po obou stranách). Pokud by to šlo , mělo by být asi takhle: Křeslo relaxační , dvojsedák s úložným ...
Poptávám luxusní manikúrový stolek
Dobrý den,hledám dodavatele,výrobce manikurních stolků.Měla bych zájem o luxusní manikurní stolek,popřípadě i se skříňkou,prostorem pro UV LAMPU,potřebuji ho do salonu na modeláž nehtů.Děkuji.
Poptávám bytové skleněné vitríny
Sháním bytové skleníky - vitríny.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku (stolaře, truhláře), jedná se o vestavěnou kuchyňskou linku. Přerov a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme stolařské práce
Poptáváme stolaře pro výrobu dveří a nábytku -lamino,masivní dřevo.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.
Poptávám prosklenou knihovnu ze dřeva
Poptávám prosklenou knihovnu š 60 x hl. 38 x v cca 200 cm. Teplý odstín dřeva - dub střední, kouřové sklo, skleněná dvířka v dřevěném rámu, police cca po 30 cm, dírky pro police průběžně pro volitelné uložení polic, dvířka asi dvoje po 100 cm. Celkem 4 kusy. Rozumná cena