Komunitní centrum Ostrava - volný interiér, II.
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra Ostrava v Ostravě - Hulvákách, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby "Komunitní centrum Ostrava" arch. č. 09-066-6 zpracované firmou OSA projekt s.r.o.
Poptávám dodávku sedacího nábytku
Poptávám dodávku sedacího nábytku (prac. židle, konf. židle, sedací vaky, taburety, pohovky). Prosím o vyplnění cen do tabulky a v případě zvolení nestejného (prvku) zboží zaslání obrázku i technického popisu. Termín dodání: duben 2012 Místo dodání: Ostrava Výškovice
Poptávám jídelní stůl se zásuvkou
Dobrý den, mám zájem o jídelní stůl se šuplíkem, typ S02, rozměr 110x70, barva přírodní. Výrobce BRADOP, Jablunkov.
Stavební úpravy hasičské zbrojnice v Hradci nad Moravicí, vč. úprav ulice Gudrichova
Jedná se rekonstrukci objektu hasičárny včetně zpevněných ploch před objektem a vybavení objektu nábytkem.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby „Komunitní centrum Ostrava“ arch. č. 09-066-6/B/Z01 zpracované společností OSA projekt s.r.o.
Poptávám koženou sedací soupravu
Kožena sedací souprava z masivu
SZM – rekonstrukce Janottovy vily
Zhotovení stavební prací dle projektové dokumentace a níže uvedeného popisu - stavba není kulturní památkou - stavba není vyklizená – rekonstrukce za provozu - omezení - stavební úpravy objektu - restaurování vitrážového okna a truhlářských prvků - vybavení nábytkem - vybavení regálovým systémem
Dominikánský klášter - Dům umění
Předmětem veřejné zakázky je uzavření dodatku č.2 k veřejné zakázce Dominikánský klášter - Dům umění.Jedná se o dodání jednotlivých součástí vnitřního vybavení.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby „Komunitní centrum Ostrava“ arch. č. 09-066-6/B/Z01 zpracované firmou OSA projekt s.r.o.
Dodávka nábytku pro administrativní budovu Revírní bratrské pokladny, zdravotní pojišťovny
Dodávka typového (skříní, stolů), sedacího, atypického a doplňkového mobiliáře vč. dopravy a montáže pro administrativní budovu zadavatele.
Poptávám velkoobchod se závěsnými křesly
Sháním velkoobchod se závěsnými brazilskými křesly.
OU - Rekonstrukce a modernizace objektu Chittussiho 10, Hladnov, II. etapa – dodávka interiérů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytkového vybavení respiria, vybraných specializovaných učeben, centrální šatny, pracoven pedagogů, čajových kuchyní, posluchárny, laboratoří, specializovaných učeben a skladů umístěných v bloku „M“ a „R“ budovy Ostravské univerzity na ul. Chittussiho 10, Slezská Ostrava. Jedná se v převážné míře o použití ...
Poptávám skříňky ke kuchyňské lince Olymp
Dobrý den, v minulosti jsme v supermarketu OBI zakoupili kuchyň s názvem OLYMP v barevném provedení kaštan. Nyní bychom měli zájem o zakoupení dalších skříněk z této kuchyňské sestavy, výrobce je IVA ROZTOKY, Rigrova 98, Roztoky u Prahy. Proto bych se chtěla zeptat, zda by bylo možno skříňky u této firmy zakoupit. Přikládám foto kuchyňské ...
Poptávám levný nábytek
Poptávám levný nábytek, konkrétně konferenční stůl, PC stůl a komodu ve stejné barvě, MAHAGON, popřípadě podobné. Nejlépe lamino.
Poptávám výrobu TV stolku
Poptávám TV stolek š.150 x v.40 x h.47cm - barva buk. Rozděleno na 2x postranní dvířka prosklená - mléčné sklo, uprostřed - nahoře police, dole šuplík, 6x nožky (asi 5cm).
Modernizace vybavení základních škol městského obvodu Slezská Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, softwaru a nábytku, včetně elektrorozvodů pro základní školy městského obvodu Slezská Ostrava - ZŠ Bohumínská, ZŠ Pěší, ZŠ Chrustova, ZŠ Škrobálkova.
Poptáváme lamelové rošty
Sháním 2 ks polohovacích lamelových roštů, 26 nebo 28 lamel, max. hmotnost do 110 kg, na matraci 90x200 cm
Rekonstrukce dětského oddělení s vybudováním rehabilitačního centra pro děti se specific. problémy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení a zdravotní technologie dle přílohy č.3 položkový slepý rozpočet, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Součástí zadávací dokumentace je také projektová dokumentace vypracovaná společností IDOP Olomouc, akciová společnost, Řepčínská 234/82, 779 00 Olomouc, IČ. 18050077, ...
Poptávám kuchyňský  nábytek
nová rohová čalouněná lavice vč. stolu a židlí - český výrobce, prodejce Opava, popř. Ostrava
Modernizace výuky základních škol městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace školního nábytku a vybavení (včetně audio a sw vybavení) a s tím související stavební práce (instalace rozvodů, kabeláže, malířské práce aj.) v devíti školách Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Součástí dodávky je i demontáž stávajícího nábytku. Vybraný uchazeč bude povinen zajistit ...
Poptáváme výrobce nábytku
Poptávám výrobce nebo dodavatel skříněk vhodných k sestavení obýváku v podkroví. Materiál - malajský dub. Možno masív nebo dýha.
Poptávám úložný box na balkon
Úložný box (lavice) na balkon, jen částečně zakrytý,max délka 1m.
Poptávám zapůjčení polohovacího lůžka
Poptávám zapůjčení polohovacího lůžka pro těžce nemocného muže.
Poptávám vybavení kavárny
Poptávám vybavení malé kavárničky, židle nebo křesla a stoly. Ostrava
Poptávám sedací soupravu Ola
Poptávám sedací soupravu Ola.