FSv - V44 - vybavení učeben nábytkem
Předmětem této zakázky je závazek dodavatele dodat stoly a židle a dle specifikace, jenž tvoří přílohu č. 6 zadávací dokumentace. Pro vyloučení pochybností zadavatel za dodané bere stoly a židle smontované a umístěné do učeben. více viz ZD
Přírodovědné vzdělávání – Gymnázium Kadaň
Předmětem zakázky je dodávka vybavení učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných oborů v gymnáziích, v rámci jejich modernizace. Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 6 částí.
Zajištění konektivity a pořízení vybavení odborných učeben pro základní školy Karlovy Vary
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení odborných učeben pro základní školy Karlovy Vary (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
Dostavba základní školy a rekonstrukce tělocvičny s přístavbou Sportovní haly v Jinočanech
2.1.1. Předmětem dodávky je kompletní dodávka a montáž interiérového nábytku a vybavení a dále pak i dodávka interiérového doplňkového zboží pro dostavbu Základní školy, tělocvičnu a přístavbu Sportovní haly v Jinočanech. Plnění předmětu veřejné zakázky proběhne ve dvou časových etapách, v první etapě pro Základní školu, v druhé etapě pro ...
Výmena sedenia v auditóriu Veľkej koncertnej sály - ŠfK
Dodávka a montáž 382 ks kresiel a 366 ks krytov žľabu pre Veľkú koncertnú sálu Výmena kresiel bude nasledovať po prípravnej fáze po prevedení potrebných stavebných úprav v sále .
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce nové učebny programovatelných automatů, modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty.
Dodávka nábytku 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení prostor Rudolfina atypickým nábytkem.
Poptávám opravu vyplétaného nábytku
Poptávám opravu vyplétaného nábytetku, (židle).
Vznik II. stupně ZŠ Šindlovy Dvory – dodávka vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení 4kmenových učeben, 3 odborných učeben, vybavení společné do všech učeben a do kabinetů, skladů, šatny. Předmět plnění je blíže specifikován v příloze č. 2 zadávací dokumentace „Příloha č. 2 Technická specifikace“.
Poptávám koženou sedací soupravu
Poptávám černou koženou sedací soupravu okolo 50.000.
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku
Modernizace infrastruktury ZŠ - dodávky nábytku do nově zrekonstruovaných odborných učeben
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – dílenské a kancelářské vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dílenského a kancelářského vybavení, jehož soupis a podrobná specifikace (technické parametry) jsou uvedeny v příloze č. 4 této zadávací dokumentace. Součástí přílohy jsou též informace o umístění výrobků do konkrétních dílen či učeben, požadavky na další služby, jako je doprava, instalace, zařízení, uvedení do ...
Nábytek pro MŠMT 2018 - 2022
Předmětem plnění je dodávka kancelářského, sedacího, lehacího, atypického a jiného nábytku včetně dopravy na místo určení, manipulace, montáže, úklidu a likvidace obalového materiálu. Bližší technická specifikace, vymezení předpokládaného množství odebraných kusů a podrobnější popis předmětu plnění je uveden v příloze č. 1 ZD – Vymezení předmětu ...
UTB – Nábytek – vybavení laboratoří FAI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních stolů, katedry a antistatických židlí pořizovaného pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět ...
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Městská knihovna Písek a centrum vzdělávání – interiéry a ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou dodávky. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 2 dílčí části, a to: Dílčí část 1: Interiér Dílčí část 2: ICT
Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, Svisle – Vybavení odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, Velká Dlážka - Vybavení odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
PdF – dodávka nábytku a interiérového vybavení
Dodávka nábytku a interiérového vybavení pro potřeby Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, včetně dodání do místa plnění, zajištění záručního servisu a podpory.
Dynamický nákupní systém na nábytek 2018 - 2022
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky standardního nábytku pro zadavatele jako je např. kancelářský nábytek, židle, školní lavice, laboratorní nábytek apod.
Dodávka a montáž mobiliáře do sněmovny Ústavního soudu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku do sněmovního sálu Ústavního soudu a do přilehlých prostor. Sněmovní sál bude sloužit nejen pro jednání pléna Ústavního soudu, ale i pro pořádání konferencí. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 4 části veřejné zakázky.
Gymnázium Hlinsko – dodávka nábytku
Dodávka nábytku (skříňky, stoly, židle, police, laboratorní nábytek apod.) pro odborné učebny a laboratoře přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
CMTF – Nábytek a vybavení pro laboratoř ELISA
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení do laboratoře ELISA Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Modernizace učeben a laboratoří Kouřílkova 8 a Bratří Hovůrkových 17 - Střední škola technická
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení do učeben mechatroniky, elekrického měření a strojírenské metrologie, včetně přístrojového vybavení.
Dodávka nábytkového vybavení kavárny budovy Česká 11, Brno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytkového vybavení kavárny budovy Česká 11, Brno. Součástí předmětu veřejné zakázky je i montáž a instalace dodaných interiérových prvků v budově a úklid po provedené montáži včetně likvidace použitých obalů.