Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Transformace domovů sociálních služeb – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku pro příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, Domov na zámku Bystré a Domov pod hradem Žampach.
Přístavba ZŠ Hrochův Týnec – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Hrochův Týnec, a to v rámci přestavby ZŠ Hrochův Týnec.
Gymnázium Holice – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Holice – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Kulturní dům  Lanškroun  - Nábytek a vybavení interiéru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž, resp. instalace nábytku a vybavení interiéru pro kulturní dům v Lanškrouně. Dodávka a instalace, resp. montáž nábytku a vybavení interiéru zahrnuje rovněž vypracování dílenské dokumentace. Detailní popis předmětu veřejné zakázky včetně detailní specifikace s uvedením minimálních požadovaných ...
Gymnázium Žamberk - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Gymnázium Hlinsko – dodávka nábytku
Dodávka nábytku (skříňky, stoly, židle, police, laboratorní nábytek apod.) pro odborné učebny a laboratoře přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
Gymnázium Litomyšl – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné laboratoře přírodovědných předmětů.
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. ...
SOŠ a SOU Polička – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné učebny oboru řezník-uzenář.
Obchodní akademie Chrudim – dodávka mobiliáře
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny IT a přírodovědnou učebnu pro projekt „Obchodní akademie Chrudim – rekonstrukce učeben IT a přírodovědných předmětů“
Gymnázium Holice - dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku do dvou odborných učeben a jednoho kabinetu pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Dodávka ubytovacího nábytku pro VŠ koleje - pavilon C
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení do pokojů pro ubytování studentů ve vysokoškolských kolejích – pavilon C, součástí plnění je dodávka požadovaných položek nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávka kancelářského nábytku 2. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Poptávám stolek
Dobrý den, poptávám společenský stolek BODY A 61 x 58 cm - přírodní borovice.
Dodávka laboratorního nábytku 1. v DNS Laboratorní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka laboratorního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka školního nábytku 1. v DNS Školní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka školního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.