Poptávám výrobu kuchyňských skříněk
Poptávám zhotovení 4ks samostatných kuchyňských vrchních nástěnných skříněk s prosklenými dviřky. Každá skříňka samostatné otevírání směrem vzhůru Korpusy: šířka 100cm výška cca 30cm hloubka cca 30cm materiál lamino světle šedé nebo stříbrné barvy zavěšení na zeď dvířka: ALU rámeček šířky 4 až 5cm mléčné nazelenalé sklo kloub pro ...
Poptávám návrh a výrobu kuchyňské linky
Poptávám návrh a zhotovení kuchyňské linky do rodinného domu typu Okál, plánek přikládám. Chladničku řeším mimo kuchyň.
VUT v Brně - výměna nábytku v pokojích studenstkých kolejí
Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna nábytku na studentských kolejích sestávající z dodávky kuchyněk, polic, obkladů stěn, pracovních stolů, kontejnerů a skříní na provozech studentských kolejí Vysokého učení technického v Brně.
Poptávám veškeré vybavení pro kadeřnictví
Hledám dodavatelé na veškeré zařízení pro kadeřnický salón. Mám zájem i o kavitační přístroj, kosmetické a masážní lehátko. Nechci nejlacinější a ani ne nejluxusnější výrobky, něco mezi. Prosím nabídněte.
Poptáváme dodávku a montáž kuchyňských linek
Dobrý den, na zakázku námi realizovanou poptáváme v této první etapě dodávku a montáž kuchyňských linek vč.spotřebičů dle výpisu, který je součástí poptávky. Předpokládaný termín dodání: 10/2011 Fakturace: bez záloh, 30 dní splatnost Lokalita: Brno, centrum Požadované záruky na spotřebiče: 2 roky Objem zakázky: - Výběrové kritérium: ...
DÚM, SVP a ŠJ - Přístavba ubytovacího pavilonu - vybavení
Předmětem plnění VZ je výroba, dodávka, doprava a montáže interiérového vybavení (nábytku), orientačního informačního systému a dalšího vybavení podle Projektu. Stavba je v současné době v realizaci a dodávky, které jsou předmětem plnění této VZ budou dodány po dokončení stavby před jejím uvedením do provozu.
JAMU - Hudebně dramatická laboratoř, Brno - vybavení
Výroba, dodávka a montáž interiérového vybavení stavby (nábytek, informační a orientační systém a ostatní vybavení podle projektové dokumentace).
Poptávám jídelní stůl a židle
Židle BE-903 v barvě olše, potah oranžový + jídelní stůl 120 x 80 cm ve stejném dekoru.
Poptávám výčepní zařízení a vybavení bistra
Mám zájem o vybavení bistra výčepním zařízením s odběrem Vašich nápojů a veškerého nabízeného sortimentu, dále stolky a židle(cca 25-30 míst) pro hosty bistra.Bistro se nachází v Kyjově (okr. Hodonín) a bude se otvírat během měsíce listopadu.
Poptáváme kovové dílenské skříně
skříně kovové dílenské i starší pro uložení nářadí, drobných dílů, spisů apod.
Poptáváme hotelový nábytek
Hledáme dodavatele hotelového nábytku nebo nábytku pro studentské ubytovny . Vybavujeme celkem 24 pokojů , 32 lůžek , včetně nočních stolků, psacích stolů, skříně, možné zrcadlo, Děkuji za nabídku .
Poptáváme nábytek pro penzion
Poptáváme vybavení pokojů pro cyklopension z borovicového masivu - postel včetně roštu, matrace, skříň max. šíře 100, půl šatní, půl policová, noční stolek a jednoduchá věšáková stěna. Prosím cenové nabídky.
Poptávám jídelní židle
Sháním 6 ks jídelních žídlí provedení JAVOR s čalouněným sedákem v barvě teraota nebo podobný odstín. Brno
Poptávám stoly na výdej materiálu
Poptávám stůl na výdej a příjem materiálu. Jedná se o administratívní stůl (v kovu).
Poptáváme vybavení penzionu
Poptáváme vybavení srubového penzionu s restaurací v Lednici. Dřevěné dvoulůžka (8ks) a jednolůžka (5ks) + noční stolky (16ks) a skříně (8ks). Do restaurace dřevěné stoly (8ks) a židle (48ks), kompletní vybavení kuchyně.
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop ( nábytek, kovářské výrobky, dřevěné výrobky, vybavení kuchyní, hodinky, parfémy, potravinové doplňky, šperky) v desítkách kusů ročně. Požadujeme možnost stáhnout zboží prostřednictvím XML.
Poptáváme vybavení penzionu v Mikulově
Pro nový penzion v Mikulově poptáváme následující vybavení: postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, poličky, interiérové dveře a zárubně). Kapacita 60 lůžek a 15 přistýlek (formou rozkládací pohovky). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.7.07. Děkuji za Vaše nabídky.
Stavební firma hledá subdodavatele
Naše firma jako generální dodavatel stavby v Brně 19 hledá subdodavatele v těchto oborech: - sádrokartonové příčky, podhledy - povlakové krytiny střech - vestavěné skříně, kuch. linky - tesařské a klempířské práce - dřevěné dveře, okna, stěny - hliníková okna, dveře, stěny - oc. konstrukce (zábradlí, mříže, přístřešek) - VZT (větrání, ...
Poptávám novou kuchyň
Potřebuji novou kuchyni
Poptáváme vybavení penzionu nábytkem
Poptáváme vybavení penzionu, který rekonstruujeme (postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, šatny k bazénu, interiérové dveře a zárubně). Kapacita cca 55 lůžek a 20 přistýlek (formou gauče rozkládacího). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.5.07 - 1.7.07. Lokalita Lednice na ...