Františkánský klášter Hostinné - vybavení interiéru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru a montáž ve Františkánském kláštere ve městě Hostinné. Jedná se o dodávku a montáž skleněných desek, skříní, křesel, stolů, židlí, knihovnického pultu a regálu, žaluzií, kuchyňské linky, vitrín, projekčního plátna a dalších objektů. Předmět zakázky je blíže specifikován rozpočtem a ...
Poptávám šatní skříň
Koupím šatní skříň(skříně) minim.š.150-220 cm, vysokou nebo s nástavci.Netrvám na perfektním vzhledu.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Sedací nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka sedacího nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptávám obývací stěnu
Sháním obývací stěnu celá Bordo vysoký lesk nebo bílý korpus.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenu za výrobu kuchyně, materiál dle nabídky, termín začátek 2010, nebo dříve, celková délka cca.5m, tvar L
Poptávám renovaci dveří
Poptávám renovaci dveří samolepicí folií, místo renovace Jilemnice.
Poptávám výrobu rohové sedací soupravy
Poptávám výrobce rohové sedací soupravy /ne koženkové/, rozměr 270-300 cm - delší strana ukončená područkou, kratší strana 200-235 cm - část s opěradlem, ukončená volně - bez područky. Výška sedu cca 45 cm, celková výška /s opěradlem/ 100-105cm/. Cena do 25.000,- Kč. K sedací soupravě též křeslo.
Poptáváme nemocniční lůžka, polohovací
Sháníme polohovatelná lůžka - sloupové lůžko se zdvihem a polohováním ložné plochy elektromotory, 4dílná ložná plocha, autoregrese zádového dílu min. 11 cm, Trendelenburk/Antitrendelenburk elektromotory 16 st., autokontura, možnost nastavení kardiackého křesla, zdvih nejlépe 37-75 cm, kolečka nejlépe 125 mm, dřevěné obložení, ruční ovladač s GO ...
Poptáváme 2 ks stojánků na katalogy
Poptávám dva stojánky na katalogy v bílé barvě. Stojánky by měly být na zavěšení. Okr. Hradec Králové.
Poptáváme skládací koktejlové stolky
Poptáváme koktejlové stolky - skládací
Poptávám rozkládací lavici
Sháním lavici - rozkládací na lůžko.
Poptávám skládací koktejlové stolky
Pro cateringovou firmu poptávám koktejlové stolky - skládací.