PÁKISTÁN; Bytový textil
Hledám obchodní spolupráci s importéry, distributory bytového textilu.
PÁKISTÁN; Prostěradla
Jsme výrobci pletených napínacích prostěradel. Vlastníme certifikáty ISO a OeKOTEX. Našimi hlavními výrobky jsou žerzejová napínací prostěradla, froté napínací prostěradla, žakárová napínací prostěradla. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Látky, plachtovina, bytový textil
Jsme výrobci a exportéři všech druhů látek, plachtoviny, nepromokavých plachet, stanů, ručníků, županů, batohů, spacích pytlů a jiných výrobků ze 100% nebělené bavlněné příze. Vlastníme certifikát ISO.9001-2000 Více na WWW.sabritextiles.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Ručníky
Jsme výrobci velmi kvalitních ručínků různých velikostí, hmotnosti a barev. Hledáme odběratele, importéry v Evropě. Naše ceny jsou konkurenceschopné a jsme schopni dodávat kdykoliv a v jakémkoliv množství.
PÁKISTÁN; Koberce
Vyvážíme afghánské a pákistánské ručně dělané koberce z Pákistánu. Hledáme seriózní kupce pro naše zboží.
S. ARÁBIE; Koberce
Hledám výrobce a prodejce koberců.
Poptávám koupi  podlahové krytiny
Dobrý den, poptávám linoleum (PVC) sympatex.
Poptávám podlahovou krytinu vč. pokládky
Poptávám bambusovou vlysovou podlahu, káva horizontální, cca 32m2,levné, mohou být i zbytky ( 20+8+4) , vč. pokládky v Praze 8
EGYPT; Ručně tkané koberce
Poptáváme kontakty na importéry a velkoobchodníky ručně tkaných koberců, top kvality.
NEPÁL; Matrace, přehozy, pokrývky
Poptáváme prošívané matracové kryty a chrániče, přehozy na postele, prošívané pokrývky.
Poptáváme VO s textilními utěrkami
Sháním velkoprodejce textilních utěrek.
Poptávám podlahu zn. Domestic
Poptávám vinylovou podlahu Domestic 5360.Prosím cenové nabídky.
INDIE; Koberečky, rohožky, podložky
Hledáme obchodní spolupráci s improtéry exkluzivních koberečků, podložek, rohožek, výrobků bytového vybavení.
Hledám výrobce kobercových třásní
Hledám výrobce bavlněných kobercových třásní.
INDONÉSIE; Podlahy z tropického dřeva
Nabízíme podlahy z tvrdého tropického dřeva s bohatou texturou, pro vnitřní i vnější využití, vhodné do zahrad, na terasy, lodní plochy, koupaliště. Tropické dřevo je resistentní v horkém, zimním nebo deštivém období. Vice na http://www.kayumas.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Antistatická podlahovina
ChangZhou SanJing Anti-Static Equipment Co.,Ltd. je přední výrobce antistatické podlahoviny v Číně. Naším hlavním produktem jsou antistatické PVC dlaždice, vrstvené PVC dlaždice s vypouklou plošinou. Pro více informací můžete navštívit náš web www.esdfloorcn.com Výrobky jsou používány v telekomunikačním, elektronickém, mikroelektronickém ...
PÁKISTÁN; Textilní a řemeslné výrobky
Mám zásoby bavlny, povlaků na polštáře s ruční výšivkou a mnoho dalších řemeselných výrobků z kovu, onyxu, dřeva v Londýně. Hledám odběratele, prodám velmi levně.
EGYPT; Vinylové podlahy
Hledáme dodavatele vinylových podlah a dodavatele podlah se zvýšeným přístupem.
Poptáváme gumové nášlapy na schody
Gumové nášlapy na točité schodiště.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Poskytujeme služby ve všech druzích bytového textilu v Pákistánu pro zákazníky z celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme prodej palubovek
Palubka a podlahovky v okrese Liberec - prodej.
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxu, mramoru, lazuritu
PMOW vyrábí výrobky z onyxu, mramoru a lazuritu. Dodáváme kvalitní výrobky za dobré ceny (obklady, mozaiky, bazény, vany, sloupky, urny apod.). Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Příze, látky, textilní výrobky
Jsme velmi aktivní obchodní zástupci pro všechny typy příze, surovou bavlnu (import a export), režnou látku, barvené / potištěné tkaniny, textilní výrobky, hotelový textil, nemocniční textil, bytový textil a kuchyňské potřeby. Prodáváme pákistánské textilní výrobky nejlepší kvality do celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. ...
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil
Fazal Exports je textilní firma se sídlem v Pákistánu s moderním zařízením, vyrábí tkaniny včetně režných, bělených, barvených, potištěných, bytový textil a technické tkaniny, nemocniční a hotelové látky. Naše produkty: -režné tkaniny, -látky na pracovní oblečení, -ložní povlečení, -napínací prostěradla, -stolní prádlo, -povlaky na ...
Poptávám interiérovou roletu
Mám zájem o dodání interiérové rolety, která bude použita na zakrytí výklenku v chodbě, kde bude umístěná pračka. Rozměr rolety je cca 900x 2500 mm. Prosím nabídněte. Děkuji.