NĚMECKO; Díly z uhlíkového vlákna
Pro sériovou výrobu sportovního zboží z uhlíkového vlákna (karbon) hledáme firmu, která může nabídnout konstrukční díly z uhlíkového vlákna - zhotovení prepreg/autokláv
ETIOPIE; Plastové skleníky, závlahové systémy
Jsme obchodní společnost z Etiopie, zabýváme se importem, exportem a obchodváním v reklamě. Poptáváme dodavatele plastových skleníků, závlahového zařízení, čerpadel, generátorů, trubek a armatur a propagačních materiálů.
NĚMECKO; Kosmetické obaly
Hledáme výrobce nebo obchodníky s kosmetickými obaly (prázdné).
Poptávám polykarbonátové desky
MAKROLON nebo jiné čiré polykarbonátové desky ploché či vlnité. K zastřešení cca 12 m čtverečných. Možno i použité.
Poptávám zasklení balkonu
Poptávám zasklení balkonu v Plzni. Je to v ulici Heyrovského. jedná se o panelový atypický dům. Balkony jsou do lichoběžníku cca výška 2,6m, jedna strana 80 cm, druhá strana 1,5 m a délka 3,8 m. Sdělte prosím přibližnou cenu a termín provedení. Děkuji.
Poptávám dodávku plastové nádrže
Hledám dodavatele plastové nádrže objemu 3,5-4m3 pro zadržování deštové vody a její následné využití u RD jako užitkové. Nádrž by měla být umístěna pod povrchem.
Poptáváme žaluzie pro RD, vč. montáže
Dobrý den, pro realizaci VIP zakázky rodinného domu v Telnicích (BRNO) poptáváme dodávku a montáž žaluzií. Cenovou nabídku očekáváme v elektronické podobě neprodleně. Pozn: do předmětu zprávy Zal_CN_RD_Telnice_Poptavkanet_Název vaší firmy Cenové nabídky očekáváme do 21.10.2009. Upřesňování bude probíhat v následujícím týdnu.
Poptávám kanalizační potrubí
kanalizační potrubí PVC KG DN 150 SN 8 60 ks /cca/ dtto PVC KG DN 200 SN 8 30 ks /cca/
Poptáváme dodavatele plynových součástek
Hledáme dodavatele plynových součástek pro výrobu zahradního grilu na BP: uzavírací ventil, piezzo zapalovač, tepelná pojistka, trubicový hořák, spojovací potrubí. Předpokládaný roční odběr cca 1000 – 4000 ks Jen dodavatele, který schopen dodat všechny požadované součástky jako sady.
Poptávám nádrž o objemu 2m3
Poptávám plastovou samonosnou nebo plechovou nádrž o objemu cca 2 m3 s horním plnícím otvorem min DN 150 a vypouštěcím otvorem s armaturou v nejnižším místě cca DN 80, vhodnou pro převoz vápenného mléka pomocí vysokozdvižného vozíku.
SRBSKO; Vstřikovací formy na plastové obaly
Máme zájem o spolupráci s podniky v oboru plastových obalů, abychom jim nabídli vstřikovací formy na různé kbelíky.
Poptávám jímku, vč. dopravy
Poptávám jímku 12 kubíků, kruhová,otvor 250 mm, víko přejezdové, 3 prstence 100 mm, poklop s ramem ... prosím o cenové nabídky + doprava do Příbrami.
Poptáváme návrh na plotová vrata firmy
Poptávám zhotovení návrhu plotových vrat do firmy. Středočeský, Královéhradecký kraj.
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám fasádní polystyren. Okres Frýdek-Místek.
Poptávám plastovou nádrž na vodu
Poptávám plastovou nádrž na vodu 1000l až 3000l.
SRÍ LANKA; Vodoinstalační materiály
Jsme elektroinženýrská společnost na Srí Lance a hlavní dodavatel materiálů souvisejících s vodou pro vládní i soukromé organizace. Hledáme výrobce HDPE, DI trubek, armatur, ventilů, ochranné pásky proti korozi spojů trubek atd.
Poptávám výrobu plastového zábradlí
Poptávám výrobu plastového zábradlí v hnědé barvě
Poptávám výrobu bezpečnostního zábradlí
Poptávám výrobu bezpečnostního červeno bílého plastového zábradlí určeného do výrobní haly k vymezení pohybu na hale.
Hledám výrobce akrylátových vložek do van
Hledám výrobce akrylátových vložek do vany.
ČÍNA; Sloučeniny
Naše firma vyrábí sloučeniny. Jsme držiteli certifikátů ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949, UL, RoHS a SGS. Mezi naše výrobky patří PC, PC/ABS, PC/PBT, PC/PET, PA6, PA66, PPA, PBT, PET, PPS, PPO, LCP, PEEK, PES, PEI, ABS, PP, POM, PMMA a všechny druhy materiálů plněných sklem a s minerálním plnidlem. Hledáme distributory.
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
Poptávám plastový okap
Zhotovení a dodávka plastového okapu včetně svodu na jedné straně střechy, odvodněná plocha 50m2, délka okapu 10m přímý, délka svodu cca. 8m.
ČÍNA; Plastové komponenty
Poptávám plastové komponenty pro elektrické díly.
ČÍNA; Vstřikovací formy, plastové výrobky
Jsme výrobci vstřikovacích forem a plastových výrobků, poskytujeme široký rozsah služeb v průmyslu plastů, od designu, přes injekční vstřikování plastů po konečnou montáž a balení. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Plastové suroviny
Chtěl bych importovat plastové suroviny PA 6,6.6/HDPE,LDPE,GPPS/HIPS,PC,PP,ABS..