Poptávám hliníkové opláštění vstupních dveří s nadsvětlíkem a francouzského okna
Poptávám hliníkové opláštění vstupních dvěří s nadsvětlíkem a francouzského okna ve svém RD - po 13ti letech poškozeno od deště. Jedná se o jižní stranu. Ostatní okna jsou poškozená minimálně. Řešila bych postupně. Urbančíková
Poptávám stropní světlo
Poptávám stropní světlo.
Poptáváme výměnu kobercového obložení stěn
Poptáváme na naší škole výměnu kobercového obložení stěn cca 150m2. Prosím o cenovou nabídku. Prohlídka školy možná po domluvě. Děkuji a pěkný den, Kurečková Věra
Pěší stezka - lokalita Šance - I. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je vybudování jednostranného chodníku podél stávající silnice III/01179 procházející obcí Mosty u Jablunkova. Součástí stavby je stavba autobusové zastávky v autobusovém zálivu s nástupištěm, místo pro přecházení a opěrná zeď. Je navrženo nové odvodnění komunikace.
Poptávám plastové plotovky
Plastová plotovka,pulkulata 78x21x1500, asi 80ks
Poptáváme vyvezení septiku
Poptáváme vyvezení septiků u ZŠ a MŠ Ropice.
Rekonstrukce podkroví
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce interiéru a střechy objektu. Úpravy zahrnují také výměnu střešní krytiny, výměnu výplní otvorů a výměnu některých krokví. Součástí rekonstrukce střechy je i její zateplení dle specifikace uvedené v příloze č. 3 - projektové dokumentaci. Veškeré práce budou prováděny za plného provozu areálu Odborného ...
Vzdělávací a výcviková střediska IZS - Modernizace SOŠ PO a VOŠ PO - vnitřní vybavení, CZ.06.1.23/0
Předmět plnění veřejné zakázky je spolufinancován z prostředků Evropské unie. Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a interiérových doplňků do učeben, které budou umožňovat výcvik a odbornou přípravu včetně krizového řízení v jednotlivých oblastech a úrovních řízení IZS.
Rekonstrukce Národní domu a bývalého objektu Moravia banky - zpracování PD
Předmětem veřejné zakázky je zpracování studie využitelnosti objektu Národního domu a bývalého objektu Moravia Banky, studie dopravní, zhotovení jednotlivých stupňů projektové dokumentace (PD) pro územní řízení (DUR), PD pro stavební povolení (DSP) a PD pro provedení stavby (DPS) s názvem „Rekonstrukce Národního domu a bývalého objektu Moravia ...
Poptávám ocelovou střešní krytinu
Poptávám ocelové dachmany, 100x43 cm, počet kusů 3.
MŠ Koperníkova, Třinec - snižování energetické náročnosti budovy mateřské školy
Předmětem této veřejné zakázky je zateplení fasády, střešní konstrukce a s tím související stavební úpravy budovy mateřské školy Koperníkova. Stavební úpravy spojené se zateplením budovy spočívají zejména v?odstranění veškerých klempířských prvků, odstranění stávající venkovní omítky z?ostění oken, odstranění stávajících anglických dvorků a po ...
Poptávám žlutý zimolez
Poptávám žlutý zimolez.
Architektonická soutěž o návrh na řešení Jižních svahů
Předmětem soutěže je návrh dokončení parku Jižní svahy ve Frýdku-Místku, a to na spojnici Frýdeckého náměstí a Faunaparku, parku Jižní svahy a atletického areálu, ulice Těšínské a Na Příkopě. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v soutěžních podmínkách a jejich přílohách.
Modernizace odborných učeben na ZŠ a MŠ Mosty u Jablunkova 750
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení pro výuku v odborných učebnách, dodávky konektivity a dodávka nábytkového vybavení, zařízení a pomůcek, včetně schodolezu, zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Poptávám výměnu oken
Poptávám cenu výměny oken (včetně montáže) dle přiložených rozměrů? S díky Vladimír Petroš
Poptávám provedení zámkové dlažby pod pergolu
Poptávám provedení zámkové dlažby pod pergolu. Lokalita: Lubno, Frýdlant nad Ostravicí Termín provedení: dohodou Max. cena: dohodou Materiál: zajištěn Množství, počet, rozměry: 48m2 dlažby Historik + 70m obrubník Krajový kámen Presbeton Další informace: výkop proveden, materiál na místě.
Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Rychaltice a Sklenov
Předmětem veřejné zakázky je: vypracování návrhů komplexních pozemkových úprav v k.ú. Rychaltice a v k. ú. Sklenov včetně nezbytných zeměměřičských činností určených pro obnovu katastrálního operátu, vyhotovení dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do katastru nemovitostí a vytyčování hranic nových pozemků dle zapsané DKM. Předmětné dílo bude ...
Údržba veřejné zeleně v sektoru číslo II, Třinec
Předmětem veřejné zakázky je údržba veřejně přístupné zeleně v sektoru č. II v Třinci, a to vybraných vegetačních bodových a plošných prvků.
Údržba veřejné zeleně v sektoru číslo I, Třinec
Předmětem veřejné zakázky je údržba veřejně přístupné zeleně v sektoru č. I v Třinci, a to vybraných vegetačních bodových a plošných prvků.
Poptávám opravu zahradního traktoru
Poptávám opravu zahradního traktoru značky KARSIT z okolí Bystřice nad Olší.
Revitalizace penzionu pro seniory - spojovací krček - Lískovecká 86
Předmětem veřejné zakázky je provedení výměny výplní fasádních otvorů, zateplení obvodového pláště a stavebních prací dle předložené projektové dokumentace.
Poptávám stropní panely SPIROLL
Poptávám stropní panely Spiroll na RD. Viz. půdorys.
Dodávka nábytku
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky nábytkového vybavení zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění. Účelem je vybavení Základní školy Baška nábytkovým vybavením sloužícím k výuce žáků, zázemí pedagogů a ostatního personálu školy.
Dodávka výukového vybavení
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky, které zahrnují vybavení Základní školy Baška výukovým vybavením sloužícím k výuce žáků pedagogy. Součástí této veřejné zakázky je dodávka, doprava, montáž, zprovoznění a zaškolení v rozsahu max. 3 hodiny u každého výukového předmětu.
Zvýšení kvality vzdělávání v SCHÄFER SCHOOL – stavba
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce bývalé základní školy na jazykovou školu, součástí stavby jsou dispoziční úpravy vnitřních prostor, rekonstrukce rozvodů stávající technické infrastruktury uvnitř objektu, snížení energetické náročnosti budovy, výměna oken.