Snížení energetické náročnosti administrativní budovy Beskydské stavební a.s.
Stavební a montážní práce zahrnující výměnu oken, střešní krytiny, zateplení podstřešního prostoru, provedení fasádního nátěru a dodávku a montáž fotovoltaických panelů na střechu objektu.
Úpory energie ve veřejných budovách - ZŠ 1. máje 1700
Bude provedeno zateplení fasád a střech, částečná výměna oken a dveří, rozšíření stávající vrátnice, opláštění stávajících spojovacích chodeb (krčků), úprava vjezdu do nádvoří a rekonstrukce vytápěcího systému.
Úspory energií v bytových domech Na Aleji č.p. 82
V rámci stavebních prací bude provedeno zateplení fasád a střech, výměna oken a dveří, oprava balkónů a ostatní práce menšího rozsahu, které se zateplením objektu bezprostředně souvisí.
Úspory energie v bytových domech –  č.p. 811
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce směřující k úsporám energie v bytovém domě č. p. 811 na ul. Malý Koloredov ve Frýdku-Místku (parcely č. 1856/1 a 1856/3, k. ú. Místek). Jedná se o bytový dům. Objekt je tvořen dvěma obytnými celky spojenými vertikálním komunikačním jádrem. K objektu přiléhají jednopodlažní přístavby vstupu a ...
Úspory energie ve veřejných budovách - Jesle, Brožíkova 40, pavilon B, C, D
Bude provedeno zateplení fasád a střech, nové vnitřní dešťové svody, osazení vzduchotechnických jednotek, nové zastřešení teras u pavilonů B a D.
Poptávám montáž plastových oken
Poptávám montáž plastových oken, barvy hnědé, zřejmě ořech, v Lysůvkách. Původní okna o rozměrech 110cm na 110 cm, 2 kusy. Jde o garáž v RD. Děkuji.
Poptávám dodávku plastových oken
Poptávám dodávku plastových oken dvoukřídlých, včetně montáže. Rozměr cca 147 x 150, 147 x 130. Děkuji.
Filtrační stanice na Mlýnici strusky
Předmětem zakázky je vybudování nové filtrační stanice odprášení výsypky strusky a zásobníků kameniva tak, aby zařízení zajistilo dostatečné odsávání znečištěné vzdušniny během dopravy surovin a splňovalo hlukové a emisní limity a stanovené technické podmínky provozu. Předmětem zakázky je kompletní dodávka technologie odprášení a souvisejících ...
Centrální vysávání aglomerace 1 a přesýpací stanice 2
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní vysavač na provozech Aglomerace 1, přesýpací stanice 2.
Centrální vysávání aglomerace 2 a přesýpací stanice 1, třídírna rud
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní automobilový vysavač na provozech Aglomerace 2, přesýpací stanice 1 a třídírny rud TŽ, a.s.
ZDS FM Výměna potrubí primáru Š11 - Š13
- výměna stávajícího horkovodního potrubí 2xDN 350 v úseku Š11-Š13 za nové, včetně stavebních prací, nosných OK pod nový horkovod a terénních úprav. Součásti díla je rovněž fyzická likvidace starého horkovodu. - izolací potrubí s oplechováním v šachticích a v kanálech s ochrannou fólií - dodávka a montáže nových kluzných, axiálních uložení a ...
ZDS FM výměna potrubí primáru HKV Š17-Š21
- Výměna stávajícího horkovodního potrubí 2xDN 300 v úseku Š17-Š21 za nové, včetně stavebních prací, nosných OK pod nový horkovod a terénních úprav. Součásti díla je rovněž fyzická likvidace starého horkovodu, - izolací potrubí s oplechováním v šachticích a v kanálech s ochrannou fólií, - dodávka a montáže nových kluzných, axiálních uložení a ...
Poptáváme beton na venkovní terasu
Poptáváme beton na venkovní terasu. Prosím o cenovou nabídku na 4m3 betonu C16/20 i C 20/25, včetně dopravy a ceny čerpadla. Děkuji.
Regenerace panelových sídlišť nad Hradčany v Třinci - středová komunikace včetně parkoviště a VO
Město Třinec plánuje v období 10/2016 až 05/2017 realizovat pěší komunikaci vč. lávky v místě křížení nově budovaného obchvatu silnice I/11 v Třinci. Jedná se o rekonstrukcí páteřní komunikaci nad "Hradčany" s vytvořením nových parkovacích míst, zejména mezi ulicemi Koperníková a Slezská. Součástí stavby je provedení nového chodníku a přeložky ...
Úspory energie v bytových domech – část 1 – ul. 17. listopadu č. p. 146 a 147
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce směřující k úsporám energie v bytových domech č. p. 146 a 147 na ul.17. listopadu ve Frýdku-Místku (parcely č. 2155/23 a 2155/18 v k. ú. Místek). Jedná se o dva samostatně stojící bytové domy, každy o 53 malometrážních bytových jednotkách. V rámci stavebních prací bude provedena ...
Milíkov, chodník - lokalita Pila
Předmětem zakázky je stavba bezbariérového chodníku v lokalitě Pila v zastavěné části obce Milíkov podél frekventované krajské silnice č. III/01144 Bystřice - Milíkov - Jablunkov a navazující silniční komunikace č. III/01145 Milíkov - Košařiska.
Poptávám vchodové dveře
Poptávám vchodové dveře, v dekoru palisandr/bílá, šířka 970 x výška 2060 mm, hladké. Děkuji.
Úspory energií a změna systému vytápění – Změna zdroje tepla a nezbytné stavební úpravy
Předmětem výběrového řízení jsou dodávky související s modernizací zdroje tepla, včetně nezbytných stavebních úprav kotelny.
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch.Dodavatel zajistí technický dozor stavby.
Úspory energií a změna systému vytápění – Změna zdroje tepla a nezbytné stavební úpravy
Předmětem výběrového řízení jsou dodávky související s modernizací zdroje tepla, včetně nezbytných stavebních úprav kotelny.
Poptávám garážová vrata
Poptávám rolovací nebo sekční garážová vrata. Práce včetně montáže. Typ bude zvolen podle dispozice na místě. Je nutno zaměřit. Montážní otvor: 244 délka a 200 cm výška. El. pohon s dálkovým ovládáním. Vrata musí být izolovaná. Upřednostňujeme značku Hormann. Nabídněte.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Palkovice
Vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Palkovice včetně studie odtokových poměrů a nezbytných zeměměřických činností určených pro obnovu katastrálního operátu, vyhotovení dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do katastru nemovitostí a vytyčování hranic nových pozemků dle zapsané DKM. Předmětné dílo bude sloužit jako podklad pro ...
Poptávám opravu vestavěné skříně
Dobrý den, mám vestavěnou skříň na chodbě. Skříň je ode zdi ke zdi, tj. šíře 2metry a výška cca 2,6metru. Kolejnice jsou již špatné, poptávám opravu.
Rekonstrukce průmyslového objektu společnosti FERRCOMP, a.s. - projekční činnost
Zpracování PD pro stavební řízení a PD pro provedení stavby, výkon autorského dozoru na stavbě
Poptávám zeminu pro pěstování žampionů
Poptávám hlínu pro domácí pěstování žampionu.