Hledám stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu
Hledám stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu, Brno - město, Brno - venkov, plocha pozemku 500 - 1500 m2, IS na pozemku nebo v dosahu.
Poptávám zakoupení bytu v Brně a okolí
Poptávám zakoupení bytu v Brně a okolí. Hledám byt k investici, dispozice 1+1 až 3+1, balkon/lodžie, cena 2 mil. Kč - 3.5 mil. Kč.
Zajištění provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro KaM VUT
Předmětem zakázky jsou služby související se zajištěním provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro objekty Kolejí a menz Brno.
Monitoring, správa a zkoušky specifických technologií se současným zabezpečením služeb ostrahy
Předmětem zakázky je zajištění monitoringu, správy, zkoušek a revizí instalovaných technologií a technického vybavení TZB se současným zabezpečením služeb ostrahy a recepce v areálu Středoevropského technologického institutu VUT v Brně na ulici Purkyňova 123 v Brně. Kumulovaná služba monitoringu technologií a ostrahy areálu bude poskytována 24 ...
Zajištění provozu, servisu a oprav technologií a technického vybavení TZB objektů FEKT VUT
Předmětem zakázky je zajištění komplexního a bezproblémového provozu, servisu, oprav a revizí instalovaných technologií a technického vybavení TZB v objektech Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií. Služby budou poskytovány včetně managementu, tj. včetně revizí, odborných prohlídek apod. Dále budou zajištěny a provedeny veškeré opravy ...
Poptáváme koupi lesa
Poptáváme koupi lesního porostu v rámci zemí EU s následnou těžbou a zpracováním dřeva.Celková rozloha od 2 000 hektarů a více. Stáří porostu od 80 let.
Zajištění provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro FSI VUT
Předmětem zakázky jsou služby související se zajištěním provozu a servisu technologií a technického vybavení TZB pro Fakultu strojního inženýrství VUT a zajištění ostrahy objektu a služby moderní recepce. Upřesnění požadovaných služeb je dále uvedeno v zadávací dokumentaci, jejíž přílohu tvoří také obchodní a platební podmínky.
Poptáváme pronájem kanceláře v Brně
Poptáváme pronájem kanceláře v Brně, výměra 50m2, s možností parkvání. Děkuji.
Poptávám pronájem bytu
Poptávám pronájem bytu.
Poptávám služby realitní kanceláře
Poptávám koupi bytu v Břeclavi /Na Valtické/.Cena do 800 000,-Kč - nejlépe 2+1.
Údržbové práce a služby v nevýrobních budovách společnosti Teplárny Brno
Předmětem plnění je provádění údržbových prací a služeb v nevýrobních budovách Tepláren Brno, a.s. nebo budovách dislokací, provádění nebo zajištění oprav a údržby DHIM (DKP), HIM a spotřebních předmětů nebo materiálu. Smlouva na dobu neurčitou.
Poptávám pronájem bytu v Břeclavi
Dobrý den, sháníme byt k dlouhodobému pronájmu 2+1 nebo 2+kk v Břeclavi. Jsme manželský pár 43-52 let s malým pejskem, kterého mám ze zdravotních dúvodú. Pejsek je malý, hodný a vycvičený. Byt by bylo nejlepší zařízený, ale když bude prázdný, nevadí. Moc by mi pomohla ze zdrav. dúvodú vana. Jsme Slováci, ale žijeme v Kolíně 11let a rádi bychom ...
Poptávám koupi garáže
Poptávám ke koupi garáž v Blansku.
Poptáváme pronájem bytu
Poptáváme pronájem bytu 2+1nebo 3kk v Tišnově nebo okolí. Děkujeme.
Opravy a údržba
Předmětem veřejné zakázky jsou opravy a údržba bytového i nebytového fondu, který je Statutárním městem Brnem svěřen do správy MČ Brno - Sever.
Poptávám koupi pozemku v Brně
Poptávám pozemek na stavbu rodinného domu v Brně Líšni.
Poptávám byt v Brně
Poptávám byt v Brně, 1+1. Děkuji.
Poptávám levné ubytování
Poptávám dlouhodobě levné ubytování v Brně - Slatině v blízkosti průmyslové zóny. Ubytovna či garsonka.
Poptávám výměnu bytu ve Znojmě
Poptávám výměnu bytu 1+1 s balkonem v OV ve Znojmě na ulici Sokolovská, za 2+1 v OV ve Znojmě.
Poptávám pronájem bytu ve Znojmě
Poptávám pronájem bytu 1+1, Znojmo, cena 4000 - 5000Kč.
Poptáváme dlouhodobý pronájem bytu
Dobrý den, poptáváme dlouhodobý pronájem bytu pro mladý pár s 2 malými dětmi. Okolí Hustopeče u Brna, Velké Pavlovice, Bořetice. Nabídněte prosím. Děkujeme.
Hledám pronájem bytu ve Znojmě
Hledám podnájem bytu ve Znojmě. Byt 2+1 nebo 3+1 do 7000,- Kč.
Poptávám koupi garáže  v Bzenci
Poptávám koupi garáže 20 - 30m2 v Bzenci.
Malířství, lakýrnictví, natěračství a práce související, Brno - Líšeň
Předmětem rámcové smlouvy je stanovení podmínek při dodávkách prací specifikovaných položkovým rozpočtem. Dodávaným dílem budou práce obsahově vymezené vázanou živností. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. V rámci této zakázky nebudou požadovány revize elektrických zařízení. Převažující rozsah požadovaných prací ...
Poptávám podnájem
Dobrý den, hledám dlouhodobý pronájem min. na 1 rok Kuřim/Brno - Řečkovice/Královo pole/Medlánky a okolí do 20 km od Kuřimi.Nájemné s inkasem by mělo činit max. 8000 Kč měsíčně.Jsem nekuřák , v podnájmu bych bydlel sám a bez zvířat. S pozdravem a přáním hezkého dne. Petr Brož