Poptáváme koupi pozemků u přehrady
Koupíme pozemky na Lipně a Orlíku.Máme jachty. Za nabídky předem děkujeme.
Hledáme pronájem domku, bytu
4 členná rodina s malým čistotným psem hledá pronájem bytu nebo domku do 9000 kč vč.poplatků s jedou kaucí. Jen sedlčany.
Hledáme pronájem domku, bytu
4 členná rodina s malým čistotným psem hledá pronájem bytu 3+1 nebo domku v Sedlčanech a okolí do 5 km, do 8000 vč.poplatku.Od března 2012.opravdu nutně.
Poptávám koupi bytu v oblasti Praha- západ
Koupím byt 2kk za 2 000 000Kč v okoli Jesenice Praha-západ.
Poptáváme zemědělské pozemky - ornou půdu
Pro svého klienta hledáme na území ČR zemědělské pozemky - ornou půdu, v množství 10-350 ha (nejlépe v celku), za běžnou tržní cenu.
Poptáváme pronájem bytu v Sedlčanech
Poptáváme pronájem bytu pro 4 členou rodinu, 2+1 nebo 3+1 do 8000Kč vč.poplatku, máme malého čistotného psa.
Poptáváme koupi zemědělské půdy
Odkoupíme zemědělskou půdu kdekoli v České republice. Nabídněte-uveďte plochu v ha (m2) a cenu za m2. Platíme hotově.
Poptávám pronájem bytu v Praze
Hledam byt, 1+kk, 35m2, samostatné vytápění, okna vnitroblok, cihla, Praha 3 - Žižkov, i nezařízený. Cena do 10tisíc s energií, ne přizemí nebo zvýšené patro.
Poptávám pronájem bytu
Hledám dlouhodobý pronájem bytu 2kk nebo 2+1 v Benešově u Prahy cena včetně všech poplatků 8 tisíc můze být i okolí Týnec, Poříčí nad Sázavou, Netvořice Bystřice. Jen přímý majitel
Hledáme učebny pro výuku
Popis poptávky: Hledáme učebny pro výuku účetnictví, mzdového účetnictví, administrativy, práce na PC - ve městech Praha, Beroun, Kolín. Další informace: Termín realizace od října (druhá polovina), možná dlouhodobá spolupráce.
Poptávám pronájem čerpací stanice
Poptávám pronájem čerpací stanice PHM.
Poptávám koupi bytu v Praze
Poptávám byt 1+1, 2+kk ve Stodůlkách a okolí. 40-60 m2, ne přízemí. Ideálně v blízkosti metra. Cena do 2,000,000.- Kč
Poptáváme pronájem kanceláří v Praze
Hledáme k pronájmu kancelářské prostory Praha - 5 až 7 kanceláří - celková plocha 100 - 130 m2 - možnost parkování. Nabídky zasílejte na mail : sekretariat@edb.cz
Poptáváme pronájem bytu
Hledáme dlouhodobý pronájem bytu 2+1 nebo 3+1 v Berouně nebo Králově dvoře do 12000 Kč včetně poplatků.
Hledám pozemek v Praze a okolí
Hledám pozemek pro svého klienta na praze-východ nebo Praha 9.
Poptávám koupi RD v Praze a okolí
Hledám rodinný dům pro svého klienta minimálně 3+kk na praze východ nebo Praha 9.
Poptáváme koupi domu
Koupíme menší dům v okolí Brandýsa a Čelákovic, zastavěná plocha do 100 m2, nejlépe po rekonstrukci, na pozemku do cca 500 m2, dům s patrem, cena do 3 mil. Kč
Hledáme pozemky pro navážení zeminy
Poptáváme pozemky vhodné k navážení zeminou v Praze a okolí. Jedná se nám i o černé skládky, vytěžené pískovny a lomy, cihelny. Výborné finanční podmínky. Odměníme i informace vedoucí k těmto lokalitám
Hledáme  pozemky pro uskladnění zeminy
Hledáme pozemky pro uskladnění zeminy. Jedná se nám o různé pozemky větších ploch nebo ruzné i defektní pozemky jako jsou bažiny , staré černé skládky , rokle , lomy , pískovny atd. Nabízíme navezení zeminy na různé stavby pro vyrovnání terénů nebo vytvoření terénních valů.
Popotáváme koupi výrobního areálu
Poptáváme ke koupi komerční objekt - vyrobní areál, který se nachází v lokalitě okresů Litoměřice, Mělník nebo Česká lípa. Objekt by měl být uzavřen s pozemkem o výměře cca 10 000 m2 a zastavěnou plochou ca 2 000 m2 s možností přistavění dalších prostor tak, aby zde byly výrobní prostory, skladovací prostory a prostory pro administrativní zázení. ...
Poptávám pronájem čerpací stanice
Poptávám pronájem čerpací stanice ve Středočeském kraji.
Sháním prostor pro zřízení bufetu
Hledám vhodný prostor na bufet, jídelnu nejlépe v Praze na frekventovaném místě.
Poptávám halu
Sháním koupi bazarové haly 40x20m i menší.
Poptávám pronájem chaty na léto
Hledám chatku pro dvě osoby, v oblasti Praha - východ. U lesa, prodej potravin do 500 metrů. V přízemí koupelna se sprchou nebo vanou, splachovací WC, 2 postele (ne palanda), kuchyňka, zavedena elektřina, prostě co nejméně schodů a ať se tam cítí dobře. Prosím v klidném prostředí za rozumnou cenu na celé léto, představuji si tak cca 5000 za měsíc.
Hledám pronájem bytu
Hledám pronájem bytu 2+1 - i před rekonstrukcí, platím 24 měsíců předem, lokalita Praha 9 - Kyje, Běchovice, Počernice, Měcholupy, Újezd n/L a okolí, výtah nebo 1. patro.