Poptáváme koupi komečních a nebytových prostor
Poptáváme komerční a nebytové prostory, obytné budovy, stavby pro cestovní ruch (hotely, penziony), stavby pro finanční a bankovní sektor a to především ty před rekonstrukcí a v zdevastovaném stavu. Zajímá nás především lokalita historické části Prahy I,II, III. Vinohrady, Žižkov, Staré město, Smíchov.
Poptávám pronájem bytu v Praze
Sháním pro sebe a svého přítele z Alžíru malý byt, nejlépe garsonieru v Praze 4 - Modřanech, Krči, Libuši atd. Od 1.3.2011 Cena do 7500,-Kč včetně poplatků, kauce možná.
Poptáváme pronájem kanceláře v Praze
Poptáváme pronájem menších kancelářských prostor cca 20-30m2 v Praze, nebo blízkém okolí. Nabídky a dotazy prosíme emailem, děkujeme.
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost dle specifikace uvedené v ZD
Poptávám pronájem prostor pro stánek v Praze
Hledám k pronájmu komerční prostor kolem 25m2 pro umístění dřevěného prodejního stánku s uzeninami na frekventovaném místě v Praze a okolí(PZ,PV)
Činnost pojišťovacího makléře pro správu pojistného programu
Zabezpečení pojišťovacích služeb spočívající ve zprostředkování uzavření pojistných smluv a poskytování služeb pojišťovacího makléře.
Poptáváme koupi bytového domu
Pro přímého zájemce poptáváme ke koupi nájemní, bytový, činžovní dům, který se nachází v lokalitě Praha, Kladno nebo Kralupy nad Vltavou. Dům může být obsazen nájemníky a neměl by být po kompletní rekonstrukci. Cena by měla odpovídat ekonomickým ukazatelům provozování tohoto typu nemovitostí.
Poptávám pronájem střechy pro FVE
Poptávám pronájem střechy pro výstavbu Fotovoltaické elektrárny. Důležité!: nemusí být vyřízené povolení k připojení do sítě. Parametry: Umístění střechy: Praha v působnosti PRE Přípojka do elektrické sítě 50-200 kWp na třech fázích Velikost střechy: 300-5000m2 (dle parametrů) Sklon: severojižní či plochá Vlastník by měl být schopen ...
Poptávám výměnu bytu v Praze
Poptávám výměnu bytu 3+1 u majitele za menší pouze na Praze 3. Prosím nabídněte.
Poptávám koupi bytu v Praze před rekonstrukcí
Poptávám koupi bytu před rekonstrukcí 3+1, Praha 3,2,10. Prosím nabídněte.
Prodej reklamního prostoru České televize na mediálním trhu
Předmětem veřejné zakázky je zastupování České televize (dále také „ČT“) na mediálním trhu při prodeji reklamního prostoru ve vysílání ČT a na teletextových stránkách, popřípadě v elektronickém programovém průvodci ČT. Zastupováním se rozumí tvorba a rozvoj obchodní nabídky reklamního prostoru ČT, uzavírání smluv s mediálními agenturami a dalšími ...
Poptáváme pronájem skladu s mrazáky
Poptávám sklad k pronájmu 300m2 až 500m2 s mrazákem a chladícímy boxy pro uskladnění potravin v Praze nebo P-V, P-Z.
Hledáme skladové prostory
Sháníme skladové prostory pro uskladněni DVD, alespoň částečně vytopené, aby bylo možné vybudovat jedno pracovní misto člověka, který by se o zboží a expedici staral pár hodin denně. Umístění palet nad sebe, kolem 300m2
Hledáme ke koupi projekt na FVE
Koupíme připravený projekt s pozemky na fotovoltaickou elektrárnu (pronájem ne), do 40 MWp, koupíme jakýkoli připravený projekt v energetice (teplárny, teplovody, elektrárny jakéhokoli typu, apod. ), rozestavěnost i v provozu, infrastrukturní projekty pouze většího charakteru.
Hledám pronájem plochy pro parkoviště
Poptáváme dlohodobý pronájem zpevněné plochy vhodné na odstavné parkoviště o velikosti minimálně 25.000 m2 s menším technickým a administrativním zázemím na území města Prahy, případně Praha východ nebo Praha západ.
Poptávám pronájem bytu ve Znojmě
Hledám nezařízený byt k pronájmu 1+1 ve Znojmě,do 6000 kč vč.poplatků.
Hledáme pozemky pro FVE vč. projektu
Poptávka: Popis poptávky: Hľadáme v Českej Republike: hotový projekt FVE s pozemkom - share deal (SPV) Popis: - odkúpime / prenajmeme pozemky vhodné na výstavbu fotovoltaickej elektrárne s hotovým projektom a všetkými povoleniami - v tesnej blízkosti elektrickej distribučnej siete 22 kV - so spevnenou prístupovou cestou, netienená rovina ...
Poptáváme koupi nestavebního pozemku
Hledám zaúčelem koupě nestavební pozemek /zahradu,louku,proluku a pod./o rozloze 300-400m/2 v dosahu městské dopravy v Praze,při nejhorším těsně za okrají Prahy,aby tam byl spoj PID.Jedná se o výzkumné účely/bez hluku,špíny a bez jakých koliv zněčištění/.Díky za nabídky a pěkný den přeje Šulc.
Poptávám koupi nestavebního pozemku
Hledám ke koupi zahradu,louku.proliku /nestavební pozemek/ v dosahu městské dopravy Praha k výzkumným účelům. Rozloha cca 300 - 400m/2.
Hledám prostory pro hudební zkušebnu
Hledám pro kapelu z Prahy 1 hudební zkušebnu v blízkosti centra Prahy nebo v blízkosti stanice metra B. Zkoušky v pozdních odpoledních hodinách pravidelně v útery nebo ve čtvrtek. Předem děkuji za nabídky.
Hledáme pozemky pro výstavbu FVE
Solventní investor hledá pozemky pro FVE jakékoliv velikosti v ČR. Rychlé a seriozní jednání.
Poptávám bezbariérový byt
Poptávám bezbarierový byt 2+1 prípadne 3+1 Hladám byt z bezbarierovým prístupom k výtahu preferujem Praha 6,7,5, byt k dlhodobému premájmu
Sháním byt v Praze
Koupím byt v Praze před privatizací - nebo výměna + doplatek, (právní servis).
Poptávám pronájem bytu v Praze
Poptávám byt 2+1 prípadne 3+1 v lokalite Praha 6 alebo Praha 7 z bezbarierovým prístupom na dlhodobý prenájem
Poptávám skladové prostory
Úklidová firma hledá sklad 30-50m čtver. na úklidové stroje, úklidovou chemii, úklidové náčiní apod. Prostory musí být v přízemí budovy s nepřetržitým přístupem, soc. zařízením a dobrým parkováním pro vozidla.Praha Hostivař a blízké okolí. Cena cca 100Kč/m2/měsíc.