Výběrové řízení na dodavatele přípravny metalografických preparátů
1x Automatická/manuální rozbrušovací pila s příslušenstvím 1x Automatická precizní rozbrušovací pila s příslušenstvím 1x Metalografický hydraulický lis s příslušenstvím 1x Automatická metalografická bruska/leštička s příslušenstvím 1x Programovatelná automatická elektrolytická leštička s příslušenstvím 1x Set pro nedestruktivní metalografii ...
Dodávka vybavení v rámci projektu Podpora praktické výuky technických oborů na střední škole - SPŠ
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je dodávka strojního vybavení s příslušenstvím a jiného vybavení (dále jen „dodávka“) včetně odborné montáže a instalace v souvislosti se zajištěním praktické výuky technických oborů na střední průmyslové škole za účelem zlepšení materiálně technického vybavení odborných učeben a učeben zaměřených na praktickou ...
Vstřikovací formy, Čína
Firma Favor Mould Industry Limited je profesionální výrobce vstřikovacích forem v Shenzhen v Číně. Můžeme dodávat tvrzené formy, prototypy a měkké formy od malých přesných dílů převodů po velké automobilové díly, sloužíme v odvětví automobilovém, komunikací, stavebnictví, životního prostředí atd. Specializujeme se na stavební formy s hradítky, ...
Ohraňovací lisy, tabulové nůžky, Německo
Firma Novakraft (www.novakraft.de) hledá obchodníky, kteří mají zájem distribuovat v Česku výrobky firmy Novakraft (ohraňovací lisy a tabulové nůžky). Nabízíme vedle strojů s výborným poměrem cena-výkon profesionální servis od uvedení do provozu až po dlouholeté smluvní provádění údržby.
Poptávám přenosný kufřík s nářadím
Poptávám kufřík s nářadím, přenosný.
Poptávám opravu elektrického hoblíku
Poptávám opravu ručního elektrického hoblíku "hanseatic H-HO 82-600". Jedná se o utržený řemínek pohonu hoblíku.
Železářské zboží, Indie
Jsme výrobce železářského zboží pro stavaře a kování rakví ze všech druhů materiálů. Máme vlastní nástrojárnu pro vývoj. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Vibrační nože na pěnu, Kanada
Hledám výrobce tangenciálních vibračních karbidových nožů na řezání pěny.
Poptávám lešenářské práce
1) Montáž lešení řadového trubkového lehkého s podlahami zatížení do 200 kg/m2 š do 1,5 m v do 25 m = cena za m² práce i s materiálem 2) Příplatek k lešení řadovému trubkovému lehkému s podlahami š 1,5 m v 25 m za první a ZKD den použití = cena za m² práce i s materiálem 3) Demontáž lešení řadového trubkového lehkého s podlahami ...
Poptávám pomůcky na pročištění komínu
Dobrý den, sháním pomůcky na pročištění komínu.
Poptávám zapůjčení detektorů kovů
Měla bych zájem o zapůjčení detektorů kovů na jeden den a aby byl do půli metrů do 300kč. Datum 5.11.2011
Lékařské, kosmetické nástroje, Pákistán
Naše firma Black Smith Brothers vyvíjí a inovuje různé druhy kosmetických nástrojů (pinzety, nůžky s ostrými břity, manikúrní, pedikúrní), zdravotnické zboží (chirurgické, stomatologické, veterinární) podle požadavků zákazníků již více než 20 let. Naše výrobky mají všechny potřebné testy kvality a certifikáty: ISO 13485:2003 | ISO 9001:2000 | ...
Odlamovací čepele, Nový Zéland
Hledáme výrobce odlamovacích čepelí a k nim vhodných nožů. Zajímá nás sortiment s ohledem na import na Nový Zéland. Jsme nová firma a potřebujeme rozšířit svůj sortiment.
Poptávám půjčovnu strojů na broušení parket
Sháním půjčení stroje na broušení parket a dřevěne podlahy.
Šestihranné klíče, Anglie
Hledáme dodavatele šestihranných imbusových klíčů opatřených na konci kuličkou. Objednávka bude 5000 najednou. Požadujeme specifikované velikosti a také standardní velikosti.
Nákup elektrických rozbušek v r. 2012.
Nákup elektrických rozbušek AL DED-S v r. 2012 o celkovém počtu 200000 ks včetně dopravy na důlní závod Rožná I odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka.
Poptávám pronájem parního tlakového čističe
Poptávám krátkodobý pronájem parního tlakového čističe pro domácnost (Karcher a podobně). Lokalita Ostrava.
Poptávám opravu vrtacího kladiva
Poptávám opravu vrtacího kladiva BBH 9504A. Nelze vypnout příklep. Mechanická závada
Kovové kotouče, Německo
Naléhavě hledáme firmu, která vyrábí kovové kotouče. Materiál musí být X210Cr12 (1.2080) a povrchová plocha jedné strany má být Rz až 0,1 a Ra až 0,02 µm (zrcadlově lesklá). Rozměry mají mít průměr 20 mm x 5 mm.
Poptávám stavební materiál
Dobrý den, prosím o váš rozpočet materiálu včetně dopravy do Bulhar. Polystyren 5cm 42m2 a pěnu s pistolí 1x čistič, tkanina 82m2, trny umělé 10cm a zádky 336 ks a vykružovák, štuk mk2profi 282 m2, penetrace hloubková 60m2, unimalt 10 ks. Do 10.10. Děkuji.
Poptávám  rotor do exentrické brusky
Poptávám rotor do exentrické brusky Bosch PEX 400 AE.
Poptávám opravu vrtačky
Potřebuji opravit příklepovou vrtačku Metabo Ústecký kraj -Teplice
Lisovací formy, nástroje, strojní součásti, Indie
Jsme výrobci všech typů vstřikovacích forem, lisovacích forem, lisovacích nástrojů a strojních součástí. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám nářadí Protool
Koupím nový akušroubovák PROTOOL 18 V samotný či v sadě, pouze extrémně levně
Poptávám opravu vrtačky
Poptávám opravu vrtačky značky Kress v Praze.