Zpracování projektové dokumentace, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru pro projekt: Optimalizace a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici.
Zpracování projektové dokumentace, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace, zajištění inženýrské činnosti a výkonu autorského dozoru pro projekt: Školní statek Hořice.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Češov a Liběšice
Zpracování návrhů komplexních pozemkových úprav v k.ú. Češov a v k.ú. Liběšice, okres Jičín, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastrálního operátu. Vyhotovení dokumentace pro zavedení výsledků KoPÚ do katastru nemovitostí a vytyčení hranic nových pozemků dle zapsané DKM.
Komplexní pozemkové úpravy v katastálním území Radeč
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Radeč a v navazující části sousedícího katastrálního území Starý Rokytník, včetně všech nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti kódu kvality 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM, na rozloze 558 ha. Současně budou řešeny požadavky ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Kašov a v navazující části k.ú. Kuks
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Kašov a v navazující části sousedícího k.ú. Kuks (celková rozloha 167 ha) včetně nezbytných projekčních a geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ledce; Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Klášter nad Dědinou
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu Komplexních pozemkových úprav v k.ú. Ledce a Komplexních pozemkových úprav v k.ú. Klášter nad Dědinou v předpokládaném rozsahu 537 ha, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou 357/2013 Sb. Dílo bude sloužit jako podklad pro rozhodnutí ...
Zpracování projektové dokumentace pro společné územní a stavební řízení a vlastní provedení stavby
Předmětem plnění zakázky je vypracování projektové dokumentace, dále jen „PD“ (PD ke společnému územnímu řízení, stavebnímu řízení stavby i pro provedení stavby a zajištění autorského dozoru projektanta stavby) na investiční záměr s názvem „Výrobní hala BLOOM 2020“ v areálu firmy PROMA REHA, s.r.o. v Meziměstí, k.ú. Meziměstí. Výrobní hala je ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Vižňov a v k.ú. Ruprechtice u Broumova
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Vižňov (v předpokládaném rozsahu 530 ha) a v katastrálním území Ruprechtice u Broumova (v předpokládaném rozsahu 605 ha), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Tužín
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Tužín v rozsahu cca 125 ha, včetně provedení všech geodetických prací nutných pro obnovu katastru nemovitostí novým mapováním.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Dolní Lochov
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Dolní Lochov v rozsahu 148 ha, včetně provedení všech geodetických prací nutných pro obnovu katastru nemovitostí novým mapováním.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Nepolisy, včetně ucelené části k.ú. Zadražany
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Nepolisy, včetně ucelené části k.ú. Zadražany, včetně návrhu změn katastrálních hranic a nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Komplexní pozemkové úpravy Rájec a jednoduché pozemkové úpravy Lhoty u Potštejna
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování komplexních pozemkových úprav s upřesněním přídělů v katastrálním území Rájec, případně nezbytných částí sousedních katastrálních území (316 ha) a jednoduchých pozemkových úprav v k.ú. Lhoty u Potštejna (5 ha); včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických prací ve třídě kvality ...
Komplexní pozemkové úpravy Hláska
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování komplexních pozemkových úprav s upřesněním přídělů v katastrálním území Hláska, případně nezbytných částí sousedních katastrálních území (260 ha); včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických prací ve třídě kvality bodů 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - nová mapa DKM.
Komplexní pozemkové úpravy Potštejn
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování komplexních pozemkových úprav s upřesněním přídělů v katastrálním území Potštejn, a případně nezbytných částí sousedních katastrálních území v okrese Rychnov nad Kněžnou, v rozsahu 376 ha, včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických prací ve třídě kvality bodů 3 určené pro ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Skřivany, včetně ucelené části k.ú. Červeněves
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Skřivany, včetně ucelené části k.ú. Červeněves (v rozsahu 524 ha), včetně návrhu změn katastrálních hranic a včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Komplexní pozemkové úpravy Černá Voda u Orlického Záhoří
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Černá Voda u Orlického Záhoří, a případně nezbytných částí sousedních katastrálních území v okrese Rychnov nad Kněžnou, v rozsahu 794 ha, včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických prací ve třídě kvality bodů 3 určené ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Skřivany, včetně ucelené části k.ú. Červeněves
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Skřivany, včetně ucelené části k.ú. Červeněves (v rozsahu 524 ha), včetně návrhu změn katastrálních hranic a včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb.
Komplexní pozemkové úpravy Černá Voda u Orlického Záhoří
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Černá Voda u Orlického Záhoří, a případně nezbytných částí sousedních katastrálních území v okrese Rychnov nad Kněžnou, v rozsahu 794 ha, včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických prací ve třídě kvality bodů 3 určené ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Suchovršice
Předmětem této veřejné zakázky je vypracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v části katastrálního území Suchovršice a navazující části katastrálního území Velké Svatoňovice o výměře 134 ha, včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti kódu kvality 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapy DKM.
Komplexní pozemkové úpravy Rybná nad Zdobnicí
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Rybná nad Zdobnicí a případně nezbytných částí sousedních kat. území (okres Rychnov nad Kněžnou) v rozsahu 900 ha pozemků podle zákona č. 139/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných ...
Komplexní pozemkové úpravy Merklovice
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Merklovice a případně nezbytných částí sousedních kat. území (okres Rychnov nad Kněžnou) v rozsahu 360 ha pozemků podle zákona č. 139/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, včetně vytyčení vlastnických hranic pozemků a nezbytných geodetických ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Žíželeves, včetně ucelené části v k.ú. Želkovice
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Žíželeves, včetně ucelené části k.ú. Želkovice (v rozsahu 505 ha), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 26/2007 Sb. Dílo bude sloužit jako podklad pro rozhodnutí ...
Architektonická soutěž o návrh Lávka přes Labe v Hradci Králové
Předmětem soutěže je zpracování architektonického návrhu lávky přes Labe v Hradci Králové jako spojnice v návaznosti na ul. Škroupovu a lokalitu Aldis.
architektonická soutěž o návrh Komenského most v Jaroměři
Předmětem soutěže je zpracování architektonicko-konstrukčního návrhu na obnovu povodní strženého Komenského mostu v Jaroměři. Vyhlašovatel požaduje, aby bylo zachováno architektonické řešení nábřežních pilířů a aby byla vyloučena jakékoliv podpěra v korytě řeky.
Urbanisticko-architektonická soutěž o návrh Kasárna Jičín
Předmětem soutěže je zpracování architektonicko-urbanistického návrhu Kasárna Jičín v rozsahu návrhu umístění staveb v řešeném území, návrhu dopravní a technické infrastruktury a stanovení podmínek pro zástavbu v dotčené ploše včetně návrhu regulace.