PÁKISTÁN; Brzdové destičky, kola, nápravy
Provozuji obchodní dům a pracuji jako obchodní zástupce v Pákistánu. Hledám dodavatele kolejových kol 40 "a 43", kompletních sad brzdových destiček pro čínské autobusy, náprav, listů rámových pil ze speciální rychlořezné oceli.
Poptáváme mezinárodní přepravu
Dobrý den, dovoluji si Vás touto cestou o požádat o zaslání cenové kalkulace. V příloze posílám seznam nástrojů a aparatury, které potřebujeme přepravit do UK a zpět. V přiloženém souboru jsou rozměry, m3, váhy i ceny všech věcí. Náklad potřebujeme přepravit z Prahy do Londýna (pravděpodobně letiště Gatwick) tak, aby na místě bylo k vyložení ...
Poptávám dopravu zboží do Minsku
Poptávám nákladní přepravu do Běloruska. Jedná se mi 20 tun pytlovaného zboží umístěné na paletách, které potřebuji dopravit do Minsku.
Poptávám dopravu z Prahy do Edinburghu
Sháním dopravu z Prahy do Edinburghu. Podmínkou je cena co nejlevnější cena. Jedná se o 2 dospělé osoby nad 26 let, 1 je držitelem ISIC. V termínu tam 23.8.2008 a zpět 31.8.2008.
Poptáváme přepravu zboží do Srbska
Sháníme doprava do Srbska (BEOGRAD). Jedná se o 2 bedny o rozměrech 90x60x50 cm (VxŠxH). Váha každé bedny cca 100 kg. Nomenklatura zboží: programovatelný nabíječ. Prosím o vypracování cenové a termínové nabídky s uvedením možnosti proclení.
Poptáváme kolejový převážecí vůz
Poptáváme dodávku - kolejový (převážecí ) vůz nosnost 5 000kg, rozměr 2000x3000mm, poč. náprav2, ovládání kabel, napajení 400V navijejícím bubnem, délka dráhy cca 32m.
Poptáváme partnera pro distribuci zboží
Obchodní společnost zabývající se exportem a importem v oblasti náhradních dílů pro motorová vozidla hledá partnera pro komplexní zajištění distribuce zboží. Jedná se o import převážně ze západoevropských zemí i v návaznosti na dovoz ze zámoří do ČR, SR a dalších zemí východní Evropy s případnou vazbou na lokální distribuci (přepravu balíkových ...
Poptávám přepravu kontejneru do Francie
Poptávám přepravu kontejneru (cca 50x 50x 50 cm) z Mníšku pod Brdy (ev. z Prahy) do Francie, Grenoble. Pokud možno co nejdříve. Jen pokud bude cesta tím směrem.
Poptáváme přepravu strojů do Estonska
Poptávám přepravu lesních strojů z ČR do Estonska.
Hledám spolupráci s výrobci želez. komponentů
Žádám informace o výrobcích železničních komponentů včetně nosného lana pro export do Perského zálivu.
Hledáme distribuci použitých lokomotiv
20070718017; Rumunská firma, specialiovaná na obchod s použitými lokomotivami, železničními přepravními prostředky - vagóny, kolejnicemi, kolejovými přehazovacmi pákami, pražci, hledá obchodní spolupráci: obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Potenciální partner by měl být distributor nebo firma pracující v železničním ...
Výrobce pryžových výrobků hledá spolupráci
20070706026; Maďarský výrobce pryžových a plastových výrobků poptává služby obchodního zprostředkovatele, nabízí subdodávky. Firma nabízí vlaková, tramvajová, autobusová sedadla vyráběná speciální technologií z nehořlavé pěny. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - koristkova@gz.edb.cz . ...
Poptáváme kolejový plošinový vůz
Poptávám výrobce kolejového plošinového vozu, nosnost 10 t.
Poptáváme vyřazené kolejnice
Poptáváme vyřazené kolejnice.
Hledáme partnery v oblasti železniční dopravy
200613267; Německá soukromá železniční firma hledá nové partnery pro výměnu zkušeností a převod know how v oblasti železniční dopravy, pro spolupráci v dlouhodobém výhledu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám přepravu do Litvy
Poptáváme přepravu do Litvy o objemu 110-120m3. Jedná se o jednorázový transport kartonově baleného zboží z Příbrami do města Alitus.
Hledáme technické poradce železnič. projektů
200612930; Firma hledá technické poradce nebo montéry železničního zařízení pro plánování a realizaci železničních projektů ve východní a jižní Evropě. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám přepravu z Číny a do Číny
Poptávám přepravu z Číny a do Číny. Jedná se o zboží v kategorii barvy, laky. Specifikace paint, paint related material UN 1263, ADR 3. Do Číny vzorky cca 25 kg. Z Číny 5000 kg, 10000 kg, 20000 kg. Cenovou nabídku, prosím, rozdělte.