ALBÁNIE; ND pro lokomotivy
"A.B.C.D."Ltd. potřebuje náhradní díly jako malé převodovky, ložiska trakčního motoru do dieslové lokomotivy T669 vyrobené v bývalém Československu. Rovněž firma potřebuje ložiskový kov B83 na opravu kluzného ložiska klikové hřídele dieslového motoru lokomotivy. Prosíme konktaktní údaje firmy, která vyrábí tyto náhradní díly.
PÁKISTÁN; Použité železniční díly
Máme zájem importovat použité železniční díly. Prosíme zaslat specifikace.
PÁKISTÁN; Náhradní díly pro železnice
Hledáme výrobce železničních náhradních dílů. Máme zájem o železniční nápravy, pružiny, tlumiče, olejové tlumiče, kola, kalibry, kompresory, meřidla, produkty pro železniční vozy.
Poptáváme vyvažovací stroj
Poptáváme: 1 vyvažovací stroj na železniční kola - siloměrný, dynamický, horizontální Parametry: hmotnost obrobku: 750 kg, výška obrobku: 100 - 450 mm, vnější průměr: 500 - 1250 mm, vnitřní průměr: 150 - 200 mm (pro upnutí na trnu s upínacím zařízením), rozsah vyvažování: od 20gm do 300 gm, možnost zobrazení výsledku na LED displeji, ...
BANGLADÉŠ; Obruče pro vlaková kola
Jsme renomovaná firma v Bangladéši. Obchodujeme s Velkou Británií, Ruskem a Indií již od roku 1977. Věříme v dlouhodobé obchodní vztahy. Poptáváme obruče pro vlaková kola, hledáme renomované výrobce, kteří jsou schopni dodávat za konkurenceschopnou cenu.
BANGLADÉŠ; Stavební práce, železnice, elektrárny
Hledáme výrobce / dodavatele / zájemce o mezinárodní tendr na: 1. dodavatele bagrování pro bagrování řek, 2. dodavatele pro rozvoj infrastruktury, nadjezdů, podjezdů, kolejí metra atd., 3. dodavatele pro stavbu železniční dráhy, 4. dodavatele úpravy vody a čištění odpadních vod, 5. dodavatele železničních vozů, 6. dodavatele železničních ...
MALAJSIE; Železniční vozy
Poptávám výrobce, dodavatele železničních vozů, posunovacího železničního vozu, víceúčelového pásového vozidla s přívěsným vozíkem a otočného sloupového jeřábu.
BANGLADÉŠ; Díly pro železnice
Jsme známým dodavatelem bangladéšské železnice. Dodáváme železniční kola, ocelové nákolky, ocelové obruče, SM plech, náhradní díly lokomotiv atd. již 25 let. Rádi bychom navázali spolupráci s výrobcem nebo dodavatelem těchto produktů.
SRBSKO; Kolejová vozidla, komponenty pro vagony
Hledám výrobce kolejových vozidel a komponent pro vagony.
PÁKISTÁN; Zařízení pro železnice
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy v oblasti železnice a také příslušných surovin / zařízení pokrývajících vše na železnici. Kromě železnice veškeré energetické a distribuční zařízení pro Wapda a specifické projekty exkluzivně. Hledáme výrobce. http://www.z-m-ent.com
PÁKISTÁN; Příslušenství lokomotiv
Hledám dobrého dodavatele dílů lokomotiv a dalšího příslušenství - výrobce.
Poptáváme kolejnice
Poptávám kolejnice S49 L25 m celkem 70 tun, mohou být i použité
Poptávám přepravu
Poptávám přepravu plazmové televize v originál balení z Havířova do Kunratice u Cvikova (Liberec). Kdykoliv od 28.7.2009. Sdělte podmínky a cenu.
PÁKISTÁN; Železniční výrobky, výroba elektřiny
Máme zájem navázat vztahy s českými výrobci pro dovoz všech železničních výrobků tj. kol, náprav, kolejnic, vystrojení tratí, surovin, všech druhů oceli, náhradních dílů lokomotiv, klikových hřídelí především pro typy GE, EMD, ALCO a další. Rovněž bychom chtěli zavést výrobky pro výrobu elektřiny, těžké transformátory, kondenzátory, omezovací ...
Poptáváme přepravu v rámci SR
Hledáme přepravce ze SR, který rozveze balíkovou zásilku v rozsahu cca 300 ks na cca 20 míst na Slovensku. Dopravu na jedeno místo z ČR na SR jsme schopni případně zajistit. Balíky o rozměrech 80x60x150 cm a váze 5-8 kg. tel. 412535134 ČR, 777554882 Centroflóra s.r.o. ČR.
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní ...
BANGLADÉŠ; Železniční výrobky
Jsme importéři a dodavatelé železničních výrobků a účastníci mezinárodního tendru železničních položek. Hledáme obchodní spolupráci.
SINGAPUR; Vagóny pro kolejovou dopravu
Pro našeho klienta v Singapuru poptáváme výrobce vagonu pro kolejovou dopravu pro přepravu cestujících.
Poptávám přepravu kontejneru do Turecka
Cena za přepravu kontejneru z České republiky (Moravská třebová) do přístavu Mersin Limani v Turecku
PÁKISTÁN; Kolejnicové díly a komponenty
Provozujeme obchodní dům v Pákistánu a hledáme dobré výrobce, kteří mohou dodávat kolejnicové díly a komponenty. Chceme je jejich jménem nabídnout pákistánským železnicím.
HONG KONG; Použité kolejnice - měsíční dodávky
Naše firma by chtěla nakupovat: - použité kolejnice - měsíční dodávky. Nabídněte prosím nejlepší cenu na bázi FOB a CNF HK se specifikacemi, fotografiemi, balením, dodací lhůtou atd.
PÁKISTÁN; Železniční zařízení
Řídím obchodní organizaci a hledám agentury pro železniční zařízení. Mám zájem o dodávku náprav železničních kol a dalších železničních dílců pro pákistánské železnice.
PÁKISTÁN; Železniční díly
Poptávám pro Pákistán železniční náhradní díly a příslušenství.
Poptávám mezinárodní dopravu
Poptávám mezinárodní dopravu z Číny do Evropy. Po železnici případně po moři (do Hamburgu, Terstu, Štětína nebo Thesaloniki). Kontejnery o rozměrech 40 nebo 20 stop.
PÁKISTÁN; Náhradní díly pro železnice
Provozuji obchodní firmu v Pákistánu a rád bych získal mnoho položek od výrobců / dodavatelů náhradních dílů pro železnici.