Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu. Datum 8.11. 2017, trasa ZŠ Neplachovice- Technická škola Opava (Kolofíkovo nábřeží 55), odjezd od základní školy ve 13.00, odjezd od Technickę školy v 15.00. Počet žáků 50.
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu
Poptáváme tuzemskou autobusovou dopravu. Dobrý den, prosím o informaci, zda nám můžete zajistit dopravu 19-20 žáků včetně pedagogického dohledu do Prahy v pátek 10. listopadu 2017. Děti budou vystupovat v Senátu, kde potřebujeme být nejpozději v 10:30. Předpokládaný odjezd od školy v 7:45. Odjezd z Prahy cca ve 14:00. Prosím o informaci o ceně. ...
Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti územního obvodu města Přelouč
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení provozování pravidelné městské autobusové dopravy na období od 1.1.2018 do 31.12.2027 pro potřeby obyvatel města Přelouč.
Prevádzkovanie Mestskej autobusovej dopravy v meste Trnava
Predmetom verejného obstarávania je zámer verejného obstarávateľa zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby za určené základné cestovné, ich primeranú výkonnosť podľa potrieb dopravnej obslužnosti územia a zohľadniť sociálne a environmentálne faktory a ciele regionálneho rozvoja, ak nie sú zabezpečené dopravcami ...
Zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 212 v úseku Ledečko -Zruč nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy na trati č. 212 v úseku Ledečko - Zruč nad Sázavou v předpokládaném termínu od 1. 10. 2017 do 30. 6. 2018.
Zabezpečenie prepravy návštevníkov do stredísk CR v regióne Liptov
Predmetom zákazky je zabezpečenie prepravy návštevníkov do stredísk cestovného ruchu v regióne Liptov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zajištění městské hromadné dopravy v Novém Městě na Moravě na období 7/2018-12/2021
zajištění dopravní obslužnosti území města Nové Město na Moravě a jeho místních částí provozováním městské hromadné autobusové dopravy na výše uvedeném území
Poskytnutie služieb vo verejnom záujme – pravidelná mestská autobusová doprava na území mesta Levice
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb pravidelnej mestskej autobusovej dopravy pre potreby cestujúcej verejnosti v meste Levice a jeho mestských častiach. Ďalšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.
Mestská autobusová doprava
Predmetom verejného obstarávania je zámer verejného obstarávateľa zabezpečiť verejnosti bezpečné, efektívne a kvalitné dopravné služby za určené základné cestovné.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko západ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko západ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Novojičínsko východ
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Novojičínsko východ po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění náhradní autobusové dopravy Lovosice - Radejčín od I/2018
Předmětem veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2 zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů po dobu dočasného přerušení veřejné drážní osobní dopravy na trati č. 097 v úseku Lovosice - Radejčín v předpokládaném termínu od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2019.
Mestská autobusová doprava Senec
Predmetom zákazky je miestna preprava osôb obyvateľov a návštevníkov mesta Senec podľa cestovného poriadku s presným určením umiestnenia zastávok, a v súlade s prepravným poriadkom, ktoré budú súčasťou vykonávacích zmlúv uzatváraných na konkrétne obdobie.
Zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje - oblast Frýdlantsko
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou osobní dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Moravskoslezského kraje v oblasti Frýdlantsko po dobu deseti dopravních let v rozsahu a za podmínek dále stanovených v zadávací dokumentaci.
Zajištění náhradní autobusové dopravy na trati č. 300 Brno hl. n. – Přerov od 2. 10. 2017 do 13. 10.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění náhradní autobusové dopravy ve smyslu §18 c odst. 2) zákona 11/1994 Sb., zákona o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů, po dobu dočasného přerušení drážní osobní dopravy na trati č. 300 Brno hl. n. - Přerov v předpokládaném období od 2. 10. 2017 do 13. 10. 2017
Poptáváme vnitrostátní autobusovou dopravu
Poptáváme vnitrostátní autobusovou dopravu pro odvoz dětí a dospělých na letní tábor a zpět. Počet osob: cca 36 Odkud: Praha 6 - Červený Vrch, Arabská 20 Kam: Bečice (u Tábora) Termín: cesta tam 29. 7. 2017 dopoledne, cesta zpět 12. 8. 2017 poledne.
Dlouhodobé zajištění dopravní obslužnosti územního obvodu města Louny veřejnými službami v přepravě
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení provozování pravidelné městské autobusové dopravy na období od 1.7.2018 do 30.6.2028 pro potřeby obyvatel města Louny.
Poptávám vnitrostátní autobusovou dopravu
Poptávám pronájem autobusu v termínu 2. – 3.6., v pátek odjezd z Jinačovic 509E do obce Zlenice, v sobotu dopoledne stejná trasa zpět. Kapacita autobus min. 50 osob, s klimatizací. Prosím včetně cenové nabídky.
Preprava športovcov MŠK
Zákazka zahŕňa nepravidelnú prepravu športovcov MŠK na športové podujatia v rámci SR a zahraničia autobusmi s počtom miest na sedenie 20,35,40 a 50. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zajištění městské hromadné dopravy v Novém Městě na Moravě na období 2019-2021
zajištění dopravní obslužnosti území města Nové Město na Moravě a jeho místních částí provozováním městské hromadné autobusové dopravy, předpokládané množství ujetých km: maximálně 60 000 km ročně, v případě změn rozsahu veřejných služeb dle požadavků zadavatele neklesne rozsah veřejných služeb pod hodnotu 30 000 km v každém jednom kalendářním ...
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám přepravu školní třídy (max 30 osob) z Jindřichova Hradce (vlakové nádraží) do Bejčkova mlýna ve Slavonicích dne 24. 6. ve 13:30 hod, přeprava zpět ze Slavonic do Jindřichova Hradce dne 28. 6. v 10:30 hod.
Zajištění dopravní obslužnosti Olomouckého kraje veřejnými službami v přepravě cestujících
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou dopravou s cílem zajištění dopravní obslužnosti Olomouckého kraje, oblast Olomoucko SV v délce trvání deseti let (dále jen „veřejné služby“ či „předmět zakázky“). Dopravní obslužností se rozumí zabezpečení dopravy po všechny dny v týdnu ...
Zajištění dopravní obslužnosti Olomouckého kraje veřejnými službami v přepravě cestujících
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou linkovou dopravou s cílem zajištění dopravní obslužnosti Olomouckého kraje, oblast Olomoucko JZ v délce trvání deseti let (dále jen „veřejné služby“ či „předmět zakázky“). Dopravní obslužností se rozumí zabezpečení dopravy po všechny dny v týdnu ...
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Poptávám autobusovou dopravu z Prahy do Terezína a zpět, v úterý dne 30.5.2017. Jedná se o cca 40 osob. Odjezd z Prahy v 9:00 (nám. Míru, Praha 2), návrat v cca 16:30 tamtéž.
Poptávám tuzemskou autobusovou dopravu
Sháníme dopravu pro 35 osob v pátek 19.5. z Prahy (Dejvice) do obce Ledce (okres Mladá Boleslav) a v neděli 21.5. zpět. Jsme nezisková organizace a naší prioritou je především nízká cena.