Dodávka vozidel pro sběr a svoz odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks vozidel pro sběr a svoz odpadů, a jejich financování formou leasingu. Podrobná specifikace vozidel je uvedena v příloze č. 1 obchodních podmínek (ve smlouvě), které tvoří přílohu č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka technologických vozidel nad 5 t na údržbu komunikací Kraje Vysočina; opakované řízení
Dodávka pěti technologických vozidel kategorie N2 s pohonem kol 4x2 a zážehovým přeplňovaným motorem pro metanová paliva, v provedení 4 ks sklápěcí nástavba a 1 ks skříňová nástavba. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále doprava souboru vozidel na místo plnění, jejich uvedení do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy ...
Obnova a rozvoj vozidlového parku v kategórii vozidiel O4 pre rok 2021
Predmetom zákazky je nákup nových nákladných motorových vozidiel kategórie O4 pre rok 2021 vrátane poskytnutia dohodnutého servisu.
Obnova a rozvoj vozidlového parku v kategórii vozidiel N2 a N3 pre rok 2021
Predmetom zákazky je nákup nových nákladných motorových vozidiel kategórií N2 a N3 pre rok 2021 vrátane poskytnutia dohodnutého servisu.
Dodanie vozidla na zber BRKO
Predmetom obstarávania je zberové vozidlo pre zber a zvoz biologicky rozložiteľného odpadu vrátane biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu, vrátane zariadenia na umývanie nádob.
Cisternová automobilová stříkačka  JSDH Božkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení jednoho (1) kusu cisternové automobilové stříkačky kategorie podvozku 2 „smíšený“ (CAS schopna provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení VH „speciálním pro velkoobjemové hašení“ a hmotnostní třídě S „těžká“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup 3 ks malých nákladních vozidel s nástavbami pro zimní údržbu + cisterna
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks nových identických vozidel v provedení třístranný sklápěč-nosič výměnných nástaveb s nástavbami dle specifikace (technických parametrů a minimální výbavy) uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace - „specifikace automobilů“, která je nedílnou součástí zadávacích podmínek. Zadavatel současně požaduje v ...
MERO - kontejnerový nosič hm. k. S
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks automobilového nosiče kontejnerů (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
ŠVZ - CAS 20 s manuální převodovkou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky (CAS 20/4000/240 - S 2 T)
Zberové vozidlo na zvoz komunálneho odpadu
Predmetom zákazky je dodanie tovaru: Zberové vozidlo na zvoz komunálneho odpadu, 1 kus. Vozidlo nepoužívané, rok výroby vozidla s nadstavbou max. 2020, výkon motora min. 270 kW, motor spĺňajúci emisnú normu EURO 6d, celková hmotnosť max. 18 t, počet miest na sedenie: min. 3. Nová nadstavba pevne namontovaná na rám podvozku, nadstavba s lineárnym ...
FZŠ - Protiplynový automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks protiplynového automobilu v provedení redukovaném, kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy M.
Opravy a údržby CAS - celkové opravy
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na provádění celkových oprav (dále jen „dílo“) cisternových automobilů stříkacích - CAS 32 T-815 (dále jen „vozidlo“) na území České republiky. Plnění díla bude probíhat prostřednictvím dílčích VZ (dále jen „dílčí VZ“)
Technický automobil
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu technického automobilu kategorie podvozku 1 „městská“ (TA běžně používán k provozu na zpevněných pozemních komunikacích), v provedení Z „základním“ a hmotnostní třídě M „střední“ (dále jen „TA“), dle technických podmínek pro pořízení technického automobilu, (dále jen „technické podmínky“) ...
RSLT Banská Bystrica, vrátane pracovísk Kriváň, Žarnovica
Predmetom zákazky je oprava a údržba vozidiel v súlade s Nariadením EK 461/2010 autorizovanou opravovňou bez výmeny alebo s výmenou náhradných dielov (originálnych náhradných dielov alebo schválených náhradných dielov verejným obstarávateľom) na motorové vozidlá s najväčšou prípustnou celkovou hmotnosťou vyššou ako 12000 kg kategórie N3, N3G ...
Automobil nákladní N2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nákladního automobilu N2 z důvodu nutné obměny pro zabezpečení dopravních úkolů Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany.
Dodávka svozového vozidla na svoz nádob na komunální odpad s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz směsného komunálního odpadu (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“.
Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Výprachtice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro čtyři osoby) a hmotnostní třídy S (těžká), a to včetně dodání a montáže příslušenství specifikovaného v ...
Kostelec nad Labem: Pořízení nové CAS 20
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 40 kusů CAS 20 - Příměstská v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Uzavření rámcových dohod na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 30 kusů CAS 20 - Venkovská, v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Uzavření rámcových dohod na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 25 kusů CAS 20 se zařízením pro řezání vodním paprskem v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Svozové vozidlo 2021
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy, na základě které vybraný uchazeč na svou odpovědnost a náklady dodá zadavateli po jejím uzavření předmět plnění této zakázky (zboží), kterým je víceúčelové svozové vozidlo. Jedná se o dodávku nového svozového vozidla na svoz komunálního odpadu s lineárním stlačováním o celkové hmotnosti 26.000 kg s ...
FZŠ - Staré Hamry - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) s maximální výškou 3050 mm v nezatíženém stavu, která ...
Automobilový podvozek 6x6 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu kompletu automobilového podvozku 4x4 se sněhovou segmentovou radlicí a 1 kusu kompletu automobilového podvozku 6x6 s komunální mechanikou, sypací nástavbou chemik a sněhovou radlicí segmentovou.