Ražená dlažba Artbeton, imitace skály Torkret, venkovní obklady Naturstone

PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC

Ražená dlažba Artbeton, imitace skály Torkret, venkovní obklady Naturstone

Vyrábíme železobetonové desky Artbeton imitující přírodní materiály. Provádíme nástřik betonové směsi metodou Torkret pro zpevnění zdi, imitaci umělého kamene a skalních masivů. U nás získáte vysoce odolné a mrazuvzdorné venkovní obklady Naturstone, které dokonale imitují kamenný obklad.





Spořilovský plácek - PHS, Praha 4, č.a. 999407

Spořilovský plácek - PHS, Praha 4, č.a. 999407

Veřejná zakázka je rozdělena na části dle § 98 zákona, a to na Část 1 - Hlavni část a Část 2 -Vyňatá část. Dodavatel je oprávněn podat nabídku pouze na veřejnou zakázku Hlavní část.
Hlavní část: Jedná se vybudování protihlukové stěny ( dále jen „PHS") jih, protihlukové stěny sever a protihlukového valu Jejich účelem je zajistit ochranu objektů v ulici Jižní XVII a Čtyřdílná před hlukem z dopravy tak, aby byly dodrženy limity pro výhledové stavy dopravy v této lokalitě.
Stavba je členěna na následující (inženýrské) objekty: • Manipulační plochy podél PHS, • Opravy vozovek a chodníků, • Protihlukové stěny - sever, jih, • Protihlukový val, • Propustek, • Přeložka vodovodu, • Přeložka plynovodu, • Přeložky kabelů PRE, • Přeložky kabelu JC Decaux, • Přeložky veřejného osvětlení a • Sadové úpravy. Dále součástí předmětu plnění je zajištění DIO a DIR. Blíže v KD,
Veřejná zakázka vložena:
02.04.2015 08:39

Typ formuláře:
Řádný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zakázce

Zadavatel:
Technická správa komunikací hlavního města Prahy

Originální záznam:

Okres:
Praha-město

Hlavní místo plnění:
Hlavní město Praha

Platnost veřejné zakázky:
09.04.2015 00:00

Cena veřejné zkázky:
37 230 000 CZK

ZADAVATEL ZAKÁZKY

Zadavatel název:
Technická správa komunikací hlavního města Prahy

Zadavatel IČ:
63834197

Zadavatel ulice:
Řásnovka 770/8

Zadavatel PSČ:
110 15

Zadavatel obec:
Praha 1

Kontaktní osoba:
Ing. Kateřina Honzátková

Zadavatel telefon:
+420 257 015 225


Zadavatel web:
http://www.tsk-praha.cz

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Slovník veřejné zakázky (CPV)

45220000-5
Konstrukční a stavební práce

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite


Zateplení střechy rychle a kvalitně - Praha

Zateplení střechy rychle a kvalitně - Praha

Potřebujete zateplit rychle a kvalitně Vaši střechu? Jste z Prahy či okolí? Naše společnost Stop Problém, s.r.o. provádí zateplení i izolace střech. Dlouholeté zkušenosti, certifikované materiály i rychlé dodací lhůty vedou ke spokojenosti všech našich zákazníků. Ušetřete za vytápění a kontaktujte naši společnosti Stop Problém, s.r.o. z Prahy. Vyřešíme Váš problém se střechou od A do Z. Během zateplení zajistíme kotvení tepelné izolace včetně následného zapracování povlakových krytin. Provádíme nejen zateplení a izolace plochých a šikmých střech, poskytujeme např. i klempířské práce. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Operativně řešíme také lokální zatékání do budov všech typů krytin.


Pokládka chodníků, živičných vrstev a oprava překopů – kompletní práce od profesionálů s dlouholetými zkušenostmi

Pokládka chodníků, živičných vrstev a oprava překopů – kompletní práce od profesionálů s dlouholetými zkušenostmi

Potřebujete opravit chodník, zalít spáry nebo rovnou udělat nový? V tom případě se obraťte na společnost Dopravní stavby Smrčka s.r.o. působící v okolí Znojma a Třebíče v Jihomoravském kraji. Dopravní stavby Smrčka s.r.o. používá moderní směsi asfaltu pro maximální trvanlivost a minimální údržbu. Opravy překopů jsou nezbytné pro udržení integrity infrastruktury a zajištěny jsou i místa kolem obrub. Kompletní práce společnosti znamenají méně výmolů a více bezpečnosti na silnicích. Mějte kvalitní povrch ve Vašem městě nebo areálu Vaší společnosti a nechte si provést pokládku od nás co nejdříve!


Pokládání mikrokoberců, úprava a oprava pozemních komunikací, prodloužení životnosti vozovky, silniční práce

Pokládání mikrokoberců, úprava a oprava pozemních komunikací, prodloužení životnosti vozovky, silniční práce

Hledáte spolehlivého partnera pro pokládání mikrokoberců, který zaručí dlouhodobou ochranu a životnost vašich vozovek? SILKO s.r.o. je vaše odpověď. S více než 20 lety zkušeností v oboru a technologií od renomovaného německého výrobce BREINING, nabízíme služby, které jsou synonymem kvality a inovace. Mikrokoberce od SILKO s.r.o. jsou ideálním řešením pro: - Ochrana proti pronikání vody: Vytváříme tenkou souvislou živičnou vrstvu, která chrání vozovku před vodou a prodlužuje její životnost. - Vyrovnaný povrch: Naše technologie je schopna vyrovnat menší nerovnosti, na rozdíl od jiných metod, které pouze kopírují stávající profil vozovky. - Flexibilita použití: Mikrokoberce lze aplikovat na různé typy asfaltových vrstev a jsou vhodné i pro zakrytí cementobetonových krytů. SILKO s.r.o. je držitelem certifikátu systému managementu kvality ČSN EN ISO 9001:2016 a Osvědčení o shodě řízení výroby dle nařízení EU, což je zárukou nejvyšších standardů. Nezáleží na tom, zda potřebujete mikrokoberec pro malou obec nebo rozsáhlý silniční projekt, SILKO s.r.o. je připravena nabídnout řešení na míru vašim potřebám. Kontaktujte nás a zjistěte, jak můžeme pomoci prodloužit životnost vašich komunikací.


Ploché střechy - zhotovení nových střech nebo jejich rekonstrukce od Stop Problém s.r.o.

Ploché střechy - zhotovení nových střech nebo jejich rekonstrukce od Stop Problém s.r.o.

Má váš objekt plochou střechu, která potřebuje opravit nebo chcete zhotovit novou plochou střechu? Pokud jste z Prahy nebo okolí pak se obraťte na společnost Stop Problém s.r.o., která pro Vás zhotoví plochou střechu. Ať už se jedná o rodinný dům, bytovou jednotku nebo hospodářský či průmyslový objekt, společnost Stop Problém s.r.o. pro Vás zajistí zhotovení ploché střechy dle Vašich požadavků. Můžete si od společnosti zhotovit střechu zcela novou či si dohodnout její rekonstrukci. Společnost realizuje zakázky komplet. Zajistí tedy veškeré práce sama. Od výstavby střechy po klempířské práce, stavbu světlíků nebo izolaci střechy. Mimo jiné se firma zaměřuje i na lokální zatékání do budov u všech typů střešních krytin. Nechte si zhotovit či opravit plochou střechu od odborníku na trhu. Pro více informací kontaktujte společnost Stop Problém s.r.o..


REKOM Nový Bydžov - komplexní služby v oblasti stavebnictví

REKOM Nový Bydžov - komplexní služby v oblasti stavebnictví

S moderním přístupem a technologiemi přinášíme efektivní řešení pro vaše projekty. Vítejte na oficiálních stránkách společnosti REKOM Nový Bydžov, a.s., vašeho spolehlivého partnera v oblasti stavebnictví. S bohatými zkušenostmi a odbornými znalostmi poskytujeme širokou škálu stavebních služeb od realizace dopravních a sportovních staveb přes pokládku dlažby až po komplexní zemní práce a autodopravu. Naše společnost se také specializuje na frézování živičných koberců, což nám umožňuje nabízet kompletní servis pro realizaci vašich stavebních projektů. Naše klíčové služby zahrnují: Dopravní stavby: Budujeme a rekonstruujeme silnice, mosty a další infrastrukturní projekty. Sportovní stavby: Realizujeme stavby sportovních areálů, hřišť a rekreačních zařízení. Pokládka Dlažby: Nabízíme pokládku dlažby všech typů pro veřejné prostranství, chodníky a náměstí. Zemní práce: Provádíme všechny typy zemních prací včetně přípravy terénu pro stavební projekty. Autodoprava: Zajišťujeme dopravu stavebního materiálu a techniky. Frézování živičných koberců: Specializujeme se na renovaci a údržbu vozovek. Profil společnosti: REKOM Nový Bydžov, a.s., s dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem, je synonymem pro kvalitu a spolehlivost v stavebním průmyslu. Naše společnost je hrdá na svou schopnost přinášet inovativní a efektivní řešení pro každý projekt, velký či malý. Aktuality: Sledujte naše nejnovější projekty, akce a novinky v oblasti stavebnictví. Buďte vždy informováni o posledních trendech a technologiích, které implementujeme do našich prací. Kontakty: Pro více informací o našich službách nebo pokud máte zájem o spolupráci, neváhejte nás kontaktovat. Náš tým odborníků je připravený diskutovat o vašich potřebách a navrhnout nejlepší řešení pro váš projekt. Adresa: Měník- Barchůvek čp.2, 504 01 Nový Bydžov E-mail, telefonní čísla a další kontaktní údaje naleznete v sekci Kontakty na našem webu. Společnost REKOM Nový Bydžov, a.s., se těší na vaši spolupráci


Foukané izolace jako skvělé řešení pro zateplení domu, stropů, střech, stěn i podlah

Foukané izolace jako skvělé řešení pro zateplení domu, stropů, střech, stěn i podlah

Foukané izolace na bázi celulózy na zateplení domů, stropů, krovů, podlah a stěn realizuje společnost VARIO VILA s.r.o. z okresu Olomouc. Celulózová foukaná izolace má mnoho výhod. Vyrábí se ze tříděného recyklovaného papíru. Mimoto že je ohnivzdorná, je odolná proti plísním a hmyzu. Je zdravotně nezávadná, reguluje vlhkost a akumuluje teplo. Pomáhá udržovat optimální klima v interiéru. Její využití najdeme při zateplení stropů, střech, stěn a podlah. Je ideální pro dřevostavby i rekonstrukce starších budov. Foukaná izolace je ekonomicky výhodná a její aplikace je relativně jednoduchá. Obraťte se na zkušený tým společnosti, která má spokojené zákazníky po celé Střední Moravě - v Olomouci, Šumperku, Přerově, Prostějově, Rýmařově.