GHANA; Stavební firmy
Poptávám stavební firmy v České republice.
Hledáme dodavatele pro trh v Saudské Arábii
Hledáme vhodné výrobky/firmy pro trh Saudské Arábie/Quataru/UAE/Ománu a Kuvajtu. Máme zájem o zastupování firem na tomto teritoriu hlavně v oblasti strojírenství a stavebnictví. Máme vybudovanou, registrovanou a fungující firmu v Saudské Arábii (Dammam). Máme schválení pro dodávky klíčovým ropným firmám v regionu (Saudi Aramco, Sabic, ADNOC, ...
Stavebnictví, strojírenství, kovodělné práce
Hledáme obchodní spolupráci s exportními, importními firmami v oborech stavebnictví, kovodělné práce, strojní zpracování, transport - v regionu Vysočina.
NĚMECKO; Stavební firma
Pro stavební záměr s 10 byty v oblasti Lörrach Basel hledáme stavební firmu.
Poptávám zhotovení betonových schodů
Poptávám zhotovení betonových schodů Jedná se o RD v obci Postřižín ( 10min. z Prahy 8 ) Potřebuji zhotovit betonové schody z kanceláře, která je ve sklepních prostorech do přízemí. Jde o 14 schodů o šířce cca. 90cm. Termín klidné okamžitě.
Poptávám realizaci základové desky
Základová deska - 150m2. Pozemek mírně svažitý. Obec Odolená Voda. Realizace říjen – prosinec 2009. Více v příloze...
KAMERUN; Informační technologie, stavebnictví
Hledám obchodní spolupráci s distributory výrobků informační technologie a stavebnictví.
Poptávám realizaci základové desky k RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky pro stavbu RD Rýmařov typ NOVA 101 a to včetně realizace inženýrských sítí. K dispozici veškerá schválená dokumentace, podrobný projekt základové desky, inženýrských sítí a vlastní stavby. Lokalita: Praha 9 - Újezd nad Lesy. Výstavba: co nejdříve.
Poptávám stavbu podezdívky
Poptávám stavbu podezdívky plotu, asi 13m délka plotu.
Poptávám vyvaření bazénu
Poptávám vyvaření bazénu 3,5 X 7 - 1,25 vyvaření těžkou folii ..podrobnosti zašlu na e-mail !
Poptávám realizací základové desky chaty
Hledám firmu,která provede betonové základy a základovou desku pod zděnou chatu rozměru 5,5 x 6,5m,popř i výkopové práce.Prosím o sdělení přibližné ceny.Termín 8/2009.Děkuji
Poptáváme realizaci základové desky
Poptávám zhotovení základové desky vč. výkopových prací pod připravovanou stavbu dřevostavby v blízkosti Prahy. Rozměry cca 8x9 m. Dokumentaci a technický popis základové desky dodám na vyžádání v elektronické podobě. Termín realizace 10 -11/2009.
Poptávám výstavbu základové desky RD
Zadávám poptávku na výstavbu základové desky pro RD, obdelníkového tvaru 9,3 x 8,3 m, v Ostrove u K. Varu
Poptávám zeminu
Poptávám zeminu za odvoz, potřebuji větší množství hlíny. Liberecký kraj
Poptávám realizaci hrubé stavby RD
Dobrý den, hledám firmu, která provede zhotovení hrubé stavby po strop, bez krovu, včetně základové desky RD 11,5x8m, viz.příloha, místo - Holubov, okres Český Krumlov,(další potřebné dokumenty mohu následně zaslat e-mailem).
Poptávám výstavbu základové desky RD
Zadávám poptávku na výstavbu základové desky pro RD, obdelníkového tvaru 9,5 x 14,5 m, bez vnitřních nosných stěn, v Borku u Rokycan, v termínu červen 2009.Cenu prosím rozdělit na bez materiálu,( jen práci) a i celkovou cenu.
INDIE; Minerál vermikulit
Jsme firma, která již 34 let působí v oblasti minerálů, kovů, železných a neželezných slitin. Nyní uvádíme unikátní minerál vermikulit, jeho charakteristiku a použití: v zahradnictví a zemědělství, v biotechnologii, ve stavebnictví. Vermikulit má nízkou tepelnou vodivost, není el. vodivý, je ohnivzdorný, zvukově izolační, odolný proti termitům, ...
Poptáváme výstavbu plaveckého bazénu
Poptávám dodavatele a výrobce vnitřního bazénu a příslušenství.
NĚMECKO; Bazény
Poptávám výrobce bazénů.
Poptáváme realizaci základové desky RD
Hledám vhodnou firmu, která by zhotovila základovou desku RD o rozměrech 135 m2 a samostatně stojící garáže o rozměrech 25 m2. Na elektro + kanalizační rozvody - zajištěna firma. Na dosypání vnitřních prostor - štěrk zakoupen. Terén mírně svažitý. V případě zájmu zašleme plány na zákl. desku. Termín zhotovení do 15.května 2009. Kraj Plzeň-sever. ...
JIŽNÍ AFRIKA; Stavebnictví
Hledáme stavební firmy, nejraději malé až střední, které by se chtěly stát partnery společnosti vyvíjející nový produkt a vyrábějící nové technické produkty pro stavební průmysl.
Poptáváme osazení venkovního bazénu
Osazení venkovního plastového bazénu. Poptávám stavební firmu, která zhotoví základovou železobetonovou desku pod bazén (ovál 3x6x1,2m), obsypání bazénu betonem a terénní úpravu, včetně položení keramické dlažby. Termín realizace duben-květen 2009.
Poptávám stavbu základové desky k RD
Poptávám stavbu základové desky na rodinný dům v Prostějově. Celkový rozměr 14 x 10m. Zahájení stavby červen 2009.
Poptáváme renovaci bazénu
Mám zájem o vyvaření stávajícího betonového bazénu těžkou bazénovou folií. Bazén má rozměr 6 x 3 x 1,4m
Poptávám realizaci hrubé stavby RD
Hledám živnostníky nebo malou firmu na hrubou stavbu rodinného domu v lokalitě Napajedla. Předpokládaný termín zahájení červenec 2009.