Kombinované potravinové balíčky - nákup 2018
Nákup 31 944 kusů kombinovaných potravinových balíčků pro zabezpečení bezplatného stravování vojsk mimo stálé posádky, při výcviku vojsk, v zahraničních operacích a při nasazení úkolových uskupení na území České republiky i mimo ně. Podrobné vymezení VZ je uvedeno ve Smlouvě.
Výběrové řízení na zajištění závodního stravování ve společnosti Daikin Plzeň
Předmětem zakázky je komplexní zajištění závodního stravování, cofee breaků pro VIP návštěvy, obědy pro VIP návštěvy a další akce pořádané zadavatelem.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel
Poptávám dodavatele hotových polévek
Sháním dodavatele vařených polévek držková a gulášová ve ve větším balení do bufetu,ve skle či v pytlíku .
17-202 Sušené mléko odtučněné - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení celkem 1 500 tun sušeného odtučněného mléka (dále také „SOM“) a jeho ochraňování. SOM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR.
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov a zamestnancov Ministerstva obrany Slovenskej republiky
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: 1) Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel (viz smlouva I) 2) Pronájem prostor a zařízení v objektech zadavatele (viz smlouva II) podle dále uvedených podmínek.
Stravování v AČR v letech 2018-2021 VZ 1902 Dobruška
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby, v rozsahu stanoveném v příloze č. 1 "Návrhu smlouvy o poskytování stravování u Vojenského zařízení 1902 Dobruška".
Stravování příslušníků rezortu Mo v letech 2017-2021 u VÚ 3255 Praha
předmětem VZ je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby, v rozsahu stanoveném v příloze č. 1 "Návrhu smlouvy o poskytování stravování u Vojenského útvaru 3255 a Vojenského zařízení 5512 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav".
Zajištění stravování pro seniory městské části Praha 8
Předmětem zakázky je zhotovování hotových jídel pro klienty OÚSS a jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas.
Zajištění stravování pro hosty LD Luna, Františkovy Lázně
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování celodenního stravování pro hosty ubytované v lázeňských domech Luna I, Luna II na adrese: Národní 14/13a, 351 01 Františkovy Lázně a v lázeňském domě Luna III na adrese: Americká 45/1, 351 01 Františkovy Lázně, a to ve vlastních prostorách dodavatele. Maximální počet stravovaných osob je 100 lidí ...
Dodávka hotových pokrmů pro zaměstnance
příprava hotových jídel pro zaměstnance zadavatele, jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas a výdej jídel zaměstnancům zadavatele
Stravování v AČR, VZ 551210 Štěpánov v letech 2017-2021
Předmětem veřejné zakázky "Stravování v AČR (VZ 551210 Štěpánov) v letech 2017 - 2021 je zajištění stravování pro strávníky vojenských zařízení formou služby.
Príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR 2017
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej diabetickej a racionálnej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok, pre predpokladaný maximálny počet klientov 58 (podľa potreby), do priestorov verejného obstarávateľa.
Dodávky potravinové pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám 2017 – 2018
CPV: 15000000-8 Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky potravin včetně jejich vyložení na určená místa plnění. Přesná specifikace jednotlivých druhů potravin vč. uvedení požadavku na minimální dobu trvanlivosti a hmotnost/objem je uvedena v položkovém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 6 zadávací dokumentace.
Poptávám dodavatele krabičkové diety
Hledám dodavatele krabičkové diety ve Frýdku-Místku. Prosím o uvedení ceny na den a další informace týkající se kvality.
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa prostredníctvom úspešného uchádzača, ktorý sprostredkuje stravovacie služby u právnickej alebo fyzickej osoby, ktorá má oprávnenie poskytovať stravovacie služby.
Ořechy, sušené švestky, mošt, protlak, Chile
Dobrý den, jsme obchodní zprostředkovatelé a v tomto období máme na prodej vyloupané ořechy typu b pro cukrářský průmysl, také sušené švestky, švestkový protlak a švestkový mošt. Jestliže máte zájem, kontaktujte nás.
Stravovanie zamestnancov a študentov na UVLF v Košiciach
Poskytovanie stravovacích služieb pre zamestnancov a študentov na UVLF. Poskytovanie cateringových služieb podľa potreby a požiadaviek verejného obstarávateľa.
Hledáme dodavatele stravy pro miniškolku
Hledáme dodavatele stravy pro mini-školku. Požadujeme kvalitní a zdravou stravu.
Základné potraviny
Základné potraviny cestoviny, koreniny a dochucovadlá, polotovary, kompóty, džemy, cukrovinky, nápoje, múka, cukor, kakao
Zabezpečenie stravovania pre pacientov a zamestnancov Východoslovenského onkologického ústavu, a.s.
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej stravy pre pacientov do priestorov verejného obstarávateľa a zabezpečenie obedov pre zamestnancov verejného obstarávateľa formou podávania obedov v priestoroch uchádzača prostredníctvom poukazov na odber stravy. Predmet zákazky je rozdelený na dve samostatné časti.
Zabezpečenie stravy pre dôchodcov
Zabezpečenie stravy pre dôchodcov vo výdajniach obedov v denných centrách, v jedálni stravovacieho zariadenia ako aj zabezpečenie stravy pre klientov Strediska sociálnych služieb.
Zabezpečenie poskytovania stravovacích služieb pre Ekonomickú univerzitu v Bratislave
Zabezpečenie poskytovania stravovacích služieb pre verejného obstarávateľa, a to pre jeho: -študentov, -zamestnancov a dôchodcov (ktorí u neho pracovali pred odchodom do dôchodku)
Príprava a dodávka celodennej stravy
Predmetom zákazky je každodenná príprava a dodávka celodennej stravy do zariadení verejného obstarávateľa (vrátane sobôt, nediel, sviatkov a prázdnin), pričom musí byť vhodným a primeraným striedaním mäsitých, vegetariánskych a diétnych jedál zabezpečená pestrosť a vyváženosť stravy. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B. súťažných ...