Poptávám pozinkování
Dobrý den, sdělte mi prosím cenu za pozinkování staré litinové vodovodní výlevky- jsou na ní ještě zbytky smaltu. Ten bych snad mohl nechat opískovat ale pokud to děláte také, bylo by zbytečné to dělat na dvou místech.
Poptávám pochromování ABS plastů
Poptávám pochromování ABS plastů různých rozměrů ( největší díl 60 x 40 x 30).
Poptávám povrchovou úpravu zinkováním
Dobrý den,poptávám zinkování: I profil výška/šířka 200x200 mm, délka 6350 mm. 4 ks Děkuji M.Davídek
Poptávám realizaci průběžné lakovny
Žádost o cenovou nabídku Dobrý den, žádám Vás o předběžnou cenovou nabídku na technologii průběžné lakovny s pojízdnou dráhou (závěsy, automatickými před úpravami, sušením, ručním stříkáním prášků technologií TRIBO a vypalovací plynovou pecí, včetně odsávání). Zatížení dráhy maximálně 200 kg. Rozměry dílů maximálně : 1000 x 1000 x ...
Poptáváme lakování a laserování autodílů
Hledáme potencionální dodavatele se zkušenostmi v oboru lakování a laserování plastových dílů pro automobilový průmysl.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme výrobu rádius dle přiložené výkresové dokumentace/zašleme ihned po projevení zajmu,kontakt přes email, největší rozměr k výrobě rádiusu je plech 2000x1000/v počtech uvedených na výkresech. U největšího dílce cca20-30 ks-počet bude upřesněn.Polotovary- plech s ohybem dodáme. Cenové návrhy Prosím v nejkratším možném termínu.
Poptávám eloxování hliníku
Poptávám povrchovou úpravu hliníku eloxovaním.
Poptávám povrchovou úpravu smaltováním
Prosím o nový smalt v bílé barvě na mezikruží průměru cca 100 mm pendlových hodin. Děkuji s pozdravem Bělka.
NĚMECKO; Zpracování plechů, topné kotle
Hledáme firmy, které zpracovávají plechy a konstruují topné kotle.
ČÍNA; Práškové obalování
Hledáme výrobce, kteří se zabývají přáškovým obalováním (nástřikem). Máme v úmyslu jim dodávat materiál: epoxidovou pryskyřici, polyesterovou pryskyřici, TGIC,MB68, benzoin atd.
NĚMECKO; Povrchové úpravy kotlů
Poptávám provedení povrchových úprav (moření, pasivace, elektrolytité leštění) na kotlech z ušlechtilé oceli přímo u koncového zákazníka.
Poptávám povrchovou úpravu reflektoru
Potřeboval bych pokovat zrcadlovinou parabolu autoreflektoru. Bylo by to možné?
Poptávám poplastování kovových dílů
Poplastování kovových dílů, např. ocelový rošt o velikosti 60cmx60cm, poplastování silnou vrstvou.
Poptáváme pozinkování konstrukce
Prosil bych orientační nacenění pozinkování příhradové konstrukce. Vnější rozměry: 4500x750x750mm, hmotnost cca 120kg. Jednalo by se o pozinkování 4 ks této konstrukce. Přepravu zajistím na vlastní náklady. Za odpověď předem děkuji.
Poptávám zinkování
Poptávám zinkování 15 ks.držáků z materiálu -úhelník 50x50x5 délky 2500mm šířky 850mm.Prakticky obdélník o váze cca celkem 600kg.Držáky bych přivezl v pondělí 5.10. ráno do 8 h.a vyzvedl v pátek ráno 9.10. S pozdravem Knobloch Pavel
Poptáváme žárové zinkování plechů
Poptáváme žárové zinkování plechů: - dirkovaný plech 90 x 105 cm, tloušťka 5 mm, 8 ks - 45 x 52, 5 cm, tloušťka 5 mm, 1 ks - slzičkový plech 108 x 237 cm, tloušťka 5 mm, 1 ks - slzičkový plech 108 x 60 cm, tloušťka 5 mm, 1 ks Kraj Olomucký, Zlínský nebo Moravskoslezský
Poptáváme povrchovou úpravu Lanthane 315
Potřebujeme provést povrchovou úpravu spojovacího materiálu dle metody Lanthane 315.
Poptávám galvanické zinkování
Poptávám celoroční galvanické zinkování ocelových konstrukcí.Rozměry jednotlivých dílů 3x1,6x0,2 m (délka x šířka x hloubka).Předpokládaná celková hmotnost:25 tun/rok.Periodické navážení cca 450kg týdně.Umístění galvanické zinkovny musí být v blízkosti Ostravy (Moravskoslezský kraj).
Poptávám eloxování hliníku
Poptávám eloxování hliníku (popřípadě jeho slitin). Dílce do 1 dm2 v sériích až 100 000 ks. Pouze z okresů Hodonín, Uherské Hradiště, Zlín.
Poptávám povrchovou úpravu kovů
Poptávám povrchovou úpravu kovů, jedná se o tlustovrstvou pasivaci a zapečetění. Jedná se o galvanický povlak podle evropské normy 12329-Fe/Zn8/A/T2. Dále povrchovou úpravu kovových dílců metodou delta protekt.
Poptávám indukční kalení
Poptávám indukční kalení dle přiložené výkresové dokumentace.
Poptávám galvanické zinkování
Potřebujeme galvanicky pozinkovat („klec“, 106 kg) o rozměrech 2437 x 1300 x 830 mm. Celkem by šlo postupně o 1200 ks. Děkuji
INDIE; Chemikálie pro úpravu kovů
Jsme indická firma pracující v odvětví chemikálií pro galvanizování a povrchovou úpravu kovů. Vyrábíme a dodáváme. Rádi bychom navázali obchodní vztahy v evropských zemích.
ČÍNA; Kuličkový hliníkový prášek
Hunan Goldsky Aluminum Industry High-Tech. Co., Ltd. je předním výrobcem vynikajícího kuličkového hliníkového prášku v Číně. Specifikace: D50 :0-45mikronů. Čistota Al vyšší než 99,8%. Produkty jsou používány převážně v následujících oblastech: vodivé lepidlo na solární články, velmi kvalitní kovový pigment, kompozity (tepelný nástřik ...
Poptáváme povrchovou úpravu plechů
Poptáváme povrchovou úpravu černého zinku na ocelový plech.