Poptávám povrchovou úpravu kovů niklováním
Dobrý den, poptávám odstranění niklu ze staré pistole, který již místy chybí, následovalo by nové načernění popřípadě nahnědění.
Poptávám povrchové úpravy komaxitováním
Poptávám komaxitování ocelové stavební kozy v počtu 1482 ks.V barvě RAL5002 a přepravních palet 13 ks.Výkresovou dokumentaci zašleme na požádání.Jedná se o opakované komaxitování.
Tryskání a rovnání dílů III
Tryskání a rovnání dílů III
Poptávám povrchovou úpravu kovů zinkováním
Potřebuji v dubnu pozinkovat 5 palet pod včelí úly z jaklů 80x40 o rozměrech 2800x2250 se 4 trubkovýma nohama DN 40 cca 1500 mm vysokými.
Poptávám galvanizování plechů
Dobrý den, potřeboval bych galvanizovat 10 ks plechů (pl. tl. 8 mm, rozměr 130 x 40 mm). Prosím zda je to možné? A jaká by byla cena? Jedná se o zkušební vzorky. Předem Vám děkuji.
Poptávám povrchovou úpravu chromováním
Dobrý den, potřebuji opatřit mosazné želízko 8 x 2 x 1.5 cm tvrdým chromem, prosím o cenovou kalkulaci a informaci jak dlouho se bude práce provádět.
Poptáváme niklování ocelových komponentů
Dobrý den, pro naši firmu hledám pro dlouhodobější spolupráci, společnost která zajišťuje chemické niklování v tloušťce 40 µm. Jde o niklování ocelových dílců, převážně z nástrojových ocelí 19083, 19312 a 19573. Pravděpodobně bychom upřednostnili především firmy z Jihomoravského kraje. Vaše kontakty zasílejte na e-mail.
Tryskání a rovnání dílů II
Tryskání a rovnání dílů II
Poptávám pozinkování zábradlí a brány
Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jak velké dílce můžete pozinkovat , na délku a šířku a jaké jsou lhůty na zhotovení. Jedná se o kované zábradlí a brány.Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Kavka.
Hledáme dodavatele povrchových úprav
Hledáme dodavatele povrchových úprav, především lakování mokré a práškové. Dále galvanické pokovování. PÚ kovů i plastů. Marek
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby Dobrý den, poptáváme kvalitní výrobní společnosti z celé ČR zabývající se kovovýrobou a prodejem kovových materiálů a polotovarů. Hledáme především firmy zabývající se obráběním, lisováním kovů, svařováním, lakováním, povrchovými úpravami kovů, prodejem hutního materiálu, spojovacího materiálu, výrobou ...
Poptávám žárové zinkování kontejnerů
Dobrý den. Vlastním kontejnery na nákladní auto. Jsou jen dva roky staré. Byly špatně natřeny a všude korodují. Napadlo mě žárové zinkování. Prosím o kalkulaci. Děkuji, Urbánek
Poptávám nanášení tvrdochromu
Poptávám nanášení tvrdochromu. Poptávám firmy na nanášení tvrdochromu (DIN 50960 1 Fe//Cr20-50) v Pardubickém a Královéhradeckém kraji na tento typ výroby - cca 5000ks
Poptávám povrchovou úpravu pozinkováním
Poptávám galvanické pozinkování tažného zařízení, jen tažnou fajfku. Váha cca do 3 kg.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Poptávám výrobu "Držáku berlí". Dvou háků v komaxitu RAL9006, ve dvou velikostech dle nákresu v příloze. Háky budou kotveny do boku DTDL skříňky. V počtu 153 párů háků. Nabídky prosím zasílat do 2.11. 12h.
Poptáváme lakování ocelových výrobků
Pro dlouhodobou spolupráci hledáme firmu, která zajistí lakování našich ocelových výrobků. Naše výrobky jsou drobné ocelové svařence z trubek a dalších profilů a plechů do váhy 5 kg a maximálních rozměrů 500x400x600 mm. Naše výrobky - příslušenství pro motocykly - chceme opatřit následující pochrchovou úpravou. 1.) Otryskání, nebo opískování ...
Poptávám pískování
Poptávám pískování 4 ks plechových disků a nastříkání hliníkovou barvou.
Poptáváme povrchovou úpravu kovů
Dobrý den, požadujeme povrchovou úpravu dle normy VW 13750 tabulky Ofl- f 350. Děkuji Hvizdáková Erika
Poptávám povrchovou úpravu brány
Poptávám provedení povrchové úpravy kataforéza na kovené bráně o rozměrech 1600 x 1400 mm.
Poptávám pozinkování profilů
Dobrý den, potřebuji žárově pozinkovat cca 1-2 t profilů jackl z toho cca 1 t profil 100x60 zkroužené na rozměr základny 5 800 a výška 2400mm. 1.rozměrově je možno? 2. dodací lhůty, 3. orientační cena.
Poptávám pozinkování starších traverz
Dobrý den ,mám zájem o pozinkování staršich traverz jsou orezlé je s tím problém při zinkování a jaká je cena za kg.
Poptávám povrchovou úpravu zinkováním
Dobrý den, prosím o sdělení předpokládané ceny pozinkování 10 ks stavebního kování-pro ukotvení dřevěných sloupků 10x10cm ( plech 4 mm rozměr U=20/10/10cm , roxor tyč pr.30 mm , dl. 50 cm). Děkuji za Vaši nabídku.
Poptávám žárové zinkování
Prosím o cenovou nabídku v Kč/kg na žárové zinkování konstrukčních dílů z profilů, jejich svařenců a dalších dílců z váleného materilu (souhrně, informativně, nezávazně). Celkem je to asi 6100 kg
ALŽÍRSKO; Metalurgie
Jsme dodavatelé vědeckého vybavení, hledáme výrobce a dodavatele v oboru metalurgie, nedestruktivního testování koroze, tepelného zpracování a souvisejících přístrojů, nástrojů a zařízení.
Poptávám pozinkování zábradlí
Poptávám pozinkování zábradlí.Praha